Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία Πρόγραμμα Προληπτικής Οδοντιατρικής στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Υπογράφει ο Θεόδωρος Ρεβενάκης
Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Στο πλαίσιο του Προγράμματος Προληπτικής Οδοντιατρικής της 4ης Υ.Πε., ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εξέταση 1000 περίπου παιδιών στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κιλκίς, από την Οδοντίατρο του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς (μετακινημένη από το Κ.Υ. Κιλκίς) κυρία Μαρία Γεωργίου. 

Η κα Γεωργίου σε συνεργασία με τις Επισκέπτριες Υγείας του Γ.Ν.Κ. Φωτεινή Κάκαρη και Χρύσα Μπίκου και τη Νοσηλεύτρια Μελάνα Παρασκευαϊδου, πραγματοποίησε τις επισκέψεις στα σχολεία, με κύριο σκοπό την πλήρη Οδοντιατρική Εξέταση των μαθητών και την παραπομπή τους σε Οδοντιατρικό Ιατρείο του Κ.Υ. Κιλκίς ή του Γ.Ν. Κιλκίς, όπου κρίθηκε αναγκαίο. 

Παράλληλα, οι μαθητές εκπαιδεύτηκαν με βιωματικές μεθόδους στο σωστό τρόπο βουρτσίσματος και σε υγιείς συνήθειες που εξασφαλίζουν υγιή στοματική κοιλότητα. 

Για όλη αυτή τη διαδικασία προηγήθηκε η συναίνεση των γονέων και κηδεμόνων των παιδιών και αφού ολοκληρώθηκε, δόθηκε γραπτή εξατομικευμένη ενημέρωση στον κάθε μαθητή, για το αποτέλεσμα της εξέτασης. 




1 σχόλιο:

  1. ΕΥΓΕ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕ.ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.