Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου 
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Tο Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς», ευχαριστούν θερμά όλους τους ανώνυμους και επώνυμους, που στήριξαν με κάθε τρόπο το έργο μας, ενισχύοντας υλικά την προσπάθειά μας, ώστε τις ημέρες των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς να κάνουμε αξιοπρεπή πακέτα για τις άπορες οικογένειες και είδη δώρων στα παιδιά που έχει αγκαλιάσει ο Σύλλογός μας. 

Φέτος ξεκινήσαμε τη δράση στήριξης στις άπορες οικογένειες από τον μήνα Νοέμβριο περνώντας το μήνυμα ότι στήριξη χρειάζεται ο κόσμος όλο το χρόνο και όχι μόνο εν όψει εορτών.

Καταφέραμε με τη συμμετοχή του κόσμου να δώσουμε πάνω από 250 πακέτα στήριξης με είδη τροφίμων, χαρτικών, απορρυπαντικών, λαδιών και παιχνιδιών σε όλο το νομό Κιλκίς και σε πάνω από εκατό ογδόντα παιδάκια καινούργια παιχνίδια καινούργια ρούχα.

Γι αυτό ευχαριστούμε από καρδιάς: 

1. Την εταιρεία MADONA EXPRESS τον ιδιοκτήτη πρόεδρο του Δ.Σ. και διευθύνοντα σύμβουλό της κ. Αναστάσιο Γιάγκο, της Ανώνυμου Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρίας Αφρωδών Πλαστικών για την στήριξη σε είδη σφουγγαριών και μεγάλη ποσότητα παιχνιδιών.


2.Την επιχείρηση EURIMAC με τη χορηγία 60 κιλά ζυμαρικών και συνεχόμενη αρωγή ανά τρίμηνο εδώ και 5 και χρόνια

3.Την επιχείρηση ΟΒΕΛΙΞ κοτόπουλα του κ Αναστάσιου Σακαλάκη που μας έδωσε 5 κοτόπουλα

4.Την εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. που δώρησε μωρομάντηλα για βρέφη, υγρά μαντηλάκια sanis για αρρώστους, σερβιέτες ατομικές και σερβιετάκια (11 κιβώτια συνολικά).

5.Την επιχείρηση Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτη για επιταγή 100 ευρώ 

6.Την επιχείρηση Σούπερ Μάρκετ Μarket In για επιταγή 100 ευρώ 

7. Tην επιχείρηση ΑS COMPANY με στήριξη είδη παιδικά, 50 σετ μπουφάν, 50 σετ μπλούζες παιδικές, 50 σετ πυτζαμάκια παιδικά, 100 μπουφάν αμάνικα για παιδιά, εσώρουχα παιδικά, κολάν φόρμες συνολικά 500 τεμάχια είδη δώρων ρουχισμού.

8. Την επιχείρηση Giochi Preziosi τη μεγαλύτερη εταιρεία παιχνιδιών στη Ευρώπη με στήριξη 18 κιβώτια 350 παιχνίδια για όλες τις ηλικίες για αγόρια και κορίτσια.

9.Την επιχείρηση Ζυμαρικών ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ στο Χέρσο Κιλκίς του κ. Κοντοειδή Μιχάλη που στήριξε με είδη χειροποίητων ζυμαρικών με 9 κιβώτια 200 τεμάχια 

10.Την Βιομηχανία Σοκολατοειδών και Ειδών Ζαχαροπλαστικής RITO’S FOOD Α.Ε.

11.Την εταιρεία καλλυντικών PROPHARM με στήριξη ειδών καλλυντικών σαμπουάν αφρόλουτρα. 

12.Την επιχείρηση ΒΕΚ ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΚΙΟΥΡΤΖΙΔΗ ΑΒΕΕ με τη στήριξη 200 κοτόπουλα μπούτια, 150 μπιφτέκια και σουτζουκάκια και 50 κιλά κιμά και 50 κιλά διάφορα κρέατα.

13. Την Α.Ε ΠΕΔΙΝΟΥ ΚΙΛΚΙΣ (Αθλητική Ένωση Πεδινού Κιλκίς),για τη μεγάλη συλλογή τροφίμων χαρτικών λαδιών απορρυπαντικών  

14. Το ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΚΙΛΚΙΣ  για την τεράστια συλλογή πακέτων στήριξης που παραλάβαμε πάνω από 100 πακέτα με  ζαχαρώδη, λάδια, απορρυπαντικά, ζυμαρικά, όσπρια, χαρτικά, γλυκά για παιδιά, καφέδες, ζάχαρη αλεύρι και μια επιταγή 50 ευρώ για τα έξοδα του συλλόγου.

15. Το Πολιτιστικό Σωματείο ΧΟΡΟΝΟΣ εν Κύκλιος Κίνηση για την επίσης τεράστια συλλογή τροφίμων απορρυπαντικών λαδιών ζυμαρικών 50 πακέτα στήριξης

16.Την ανώνυμη φίλη που στήριξε με 300 ευρώ τις αγορές κρεάτων, απορρυπαντικών και λαδιών.

17.Την ανώνυμη φίλη που στήριξε με 100 ευρώ 
τις αγορές κρεάτων και απορρυπαντικών

18. Την επιχείρηση Φρέσκα Κοτόπουλα Σαββίδης Δημήτρης με στήριξη 200 τεμάχια φτερούγες στομάχια συκώτια κότας.

19.Την επιχείρηση Πατάτες ο Νάκος με 100 κιλά πατάτες προσφορά στήριξης 

20. Την μεγάλη συμμετοχή με καλάθια στους Παιδικούς Σταθμούς και Νηπιαγωγεία που φέτος σταθήκαν με άμεση συμβολική συλλογή ο Α' Παιδικός Σταθμός Κιλκίς, ο Β' ΄
Παιδικός Σταθμός Κιλκίς, ο Γ' Παιδικός Σταθμός Κιλκίς, το Α' Νηπιαγωγείο, το 11 Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο Νέα Σάντας, το Νηπιαγωγείο Νέας Σαντας και ο Παιδικός Σταθμός Αστερακια.

21.Την ανώνυμη φίλη που παρείχε 150 αυγά και το μήνα Νοέμβριο και Δεκέμβριο

22.Την ανώνυμη φίλη που στήριξε με αγορά 15 κοτόπουλα και 150 συνολικά αυγά

23.Την επιχείρηση από Θεσσαλονίκη του κ.  ΑΝΘΙΜΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗ με στήριξη 100 πακέτα χαρτί υγεία,ς 12 κοτόπουλα, 200 σακούλες για κάδους απορριμμάτων.

24.Την ανώνυμη φίλη από .Θεσσαλονίκη που στήριξε με 20 κιλά ελαιόλαδο και 3 απορρυπαντικά πλυντηρίου

25.Τον Πρόεδρο της Συντεχνίας Αρτοποιών ν Κιλκίς κ. Νίκο Χατζηεφραιμίδη που μας παρείχε 100 ψωμιά εν όψει εορτών προπαραμονές Χριστουγέννων 

26. Την μεγάλη καθημερινή στήριξη απ'ο το κατάστημα PitaHοuse με ψημένα κρεατικά καθημερινά για τις οικογένειες μας και δυο μεγάλα πακέτα στήριξης εις μνήμη του πατέρα και αδερφού της ιδιοκτήτριας κ. Ρίτας Δρόσου Κωτέλη και επιχείρηση Κρεαταγορά ΒΕΚ Κιουρτζιδη ΑΒΕΕ 50 κιλά διάφορα κρέατα λάδια απορρυπαντικά ζυμαρικά χαρτικά.

27. Μεγάλη στήριξη σε είδη Χριστουγεννιάτικα είδη στολισμού δώρα για μικρούς μεγάλους, από Πολυκατάστημα του Κιλκίς που κάθε φορά στέκεται αρωγός και ανώνυμα στηρίζει καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

28. 60 κιλά αρακά και φασόλια από την κ. Νίτσα Αντωνιάδου και το προσωπικό από το εργοστάσιο ΤΟRRE εις μνήμη των δικών τους ανθρώπων.

29.Το ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ της κ. Χατζηκαμάρη Ξανθίππης που μας παρείχε είδη αλμυρών ψημένες πίτες, πίτσες, τυρόπιτες 

30. Την υπεύθυνη κ. Τσαρτσίδου Δέσποινα του καταστήματος Σούπερ Μάρκετ Discount επί της Λυκούργου στον Περιφερειακο και τον υπευθυνο κ. Τσιλιγγερίδη Θεοχάρη, τον AREA MANAGER των καταστημάτων τον κ Κεραμυδα Γεώργιο για τη συγκινητική στήριξη προσωπική με είδη παιχνιδιών και είδη γλυκισμάτων, ζαχαρώδη, ζάχαρη, ζυμαρικά.

31. Την επιχείρηση Butterdream cakes and treats με 25 πακέτα με είδη τυροπιτοειδή, γλυκά.

32.Την Επιχείρηση Καφέ Μπουγάτσα Η Πιάτσα με καθημερινή στήριξη Τυροπιτοειδή

33.Την Επιχείρηση Φούρνος Μπόζη Κωνσταντίνου με καθημερινή στήριξη ψωμιά και τυροπιτοειδή γλυκά

34.Την Επιχείρηση Σπάρτακος με καθημερινή στήριξη τυροπιτοειδών γλυκών

35.Την Επιχείρηση Παντοπωλείο Φρουταγορά << Αmiridis Fruit >> Αμοιρίδης Μπάμπης με είδη λαχανικών και φρούτων 

36.Την επιχείρηση FAST TRAFIC του κ. Κασσιανου με στήριξη 15 κιβώτια με είδη απορρυπαντικού κουζίνας, πατώματος, χεριών, αποφρακτικών και λευκαντικών πλυντηρίου

37.τις ανώνυμες φίλες από Καστανιές με προσφορά λάδια ελαιόλαδα

38.Την ανώνυμη φίλη ιδιοκτήτρια Φροντιστηρίου από την Κρύα Βρύση Πέλλας με ένα μεγάλο κιβώτιο κονσέρβες κρέατος 

39.Το Πολιτικό Κόμμα Δημιουργία Ξανά με στήριξη πακέτα τροφίμων μακράς διαρκείας 

40.Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευκαρπίας το Λαβάς  για τη συμμετοχή με πακέτα στήριξης μακράς διαρκείας

41. Τον Μορφωτικό Αθλητικό Σύλλογο Λαοδικηνού "Λαοδίκεια" Κιλκίς για τη μεγάλη στήριξη σε πακέτα μακράς διαρκείας.

42.Την κ. Ματίνα Θρόμβου εις μνήμη του πατέρα της και την κ Όλγα Θρόμβου πακέτα στήριξης με απορρυπαντικά είδη κρεάτων, κασέρια, βιτ'αμ και γενικά τρόφιμα μακράς διαρκείας

43. Τον Πρόεδρο των Λιανοπωλητών ν. Κιλκίς κ. Στέφανο Γαϊτανίδη και όλο το ΔΣ και παραγωγούς που μας παρέχουν κάθε Σάββατο καρότσι με είδη λαχανικών κατά την διάρκεια όλου τού χρόνου.

44. Την Εταιρεία Αυγοδιατροφική ΑΕ με στήριξη 500 αυγά εν όψει εορτών !

Όλο τον ανώνυμο κόσμο που δήλωσε παρών με τα δικά του πακέτα ενίσχυσης εν όψει εορτών

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Εθελοντών Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς ήταν και θα παραμείνει αρωγός στις αντίξοες συνθήκες κάθε συνανθρώπου μας, χάρη στην ενεργό συμμετοχή όλων των πολιτών της κοινωνίας μας.

Πράξεις αγάπης μπορούν να γίνονται κάθε λεπτό, κάθε στιγμή. Υπόσχεση μας, στα 5 χρόνια που υπάρχουμε ως Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» είναι να συνεχίσουμε την αδιάκοπη προσπάθεια να είμαστε δίπλα στους αληθινά ανήμπορους συμπολίτες.

Μπορέσαμε και φέτος χάρη σε όλους εσάς να ολοκληρωθεί με επιτυχία η συλλογή Πακέτων Αγάπης στήριξης για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Καλή Χρονιά με Ανάσες Ευαισθησίας στον Συνάνθρωπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.