Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Παρίδης: "Μπούλιγκ της κυβέρνησης προς τον Ελληνικό Λαό"

Υπογράφει ο Δημήτρης Παρίδης 
Αντιπρόσωπος ΛΑΟΣ Κιλκίς
Υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς
Ο Ελληνικός λαός εξέφρασε για άλλη μια φορά την άρνηση του να παραδοθεί το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους σκοπιανούς με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στο σύνταγμα το οποίο βάφτηκε με αίμα που προκάλεσαν τα ΜΑΤ. 


Ο αριστερός φασισμός της κυβέρνησης Τσίπρα εφάρμοσε με το χειρότερο τρόπο το σχέδιο απόδοσης ευθύνης στα γυναικόπαιδα με τη μορφή μπούλιγκ, που ειρηνικά πήγαν να διαδηλώσουν, στέλνοντας πολλούς στο νοσοκομείο τραυματισμένους και με αναπνευστικά προβλήματα,αποκαλώντας δε το πλήθος το κόσμου ακροδεξιούς και φασίστες. 

Με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο εμπόδισε η ΕΛ.ΑΣ λεωφορεία να πλησιάσουν στο σύνταγμα κλείνοντας φασιστικά και ρατσιστικά το σταθμό του μετρό στο σύνταγμα.Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έδωσε δυναμικό παρόν στο σύνταγμα με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Καρατζαφέρη. 

 Κάτι αντίστοιχο έγινε και στα σύνορα των Ευζώνων με αστυνομικές δυνάμεις τριπλάσιοι σε αριθμό από εμάς που συμμετείχαμε ειρηνικά στη διαμαρτυρία κατά της εγκληματικής συμφωνίας των Πρεσπών. 

Εγώ προσωπικά συμμετείχα χωρίς κομματική ταμπέλα, παρά μόνο με μια σημαία στα χέρια της Ελληνικότητας της Μακεδονίας ως απλός πολίτης μέσα στο πλήθος των αγροτών που έκλεισαν συμβολικά την είσοδο και έξοδο των συνόρων. 

Ως αντιπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κιλκίς προκαλώ τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παραστατίδη να πράξει το αυτονόητο ως Μακεδόνας να καταψηφίσει τη συμφωνία. 

Η ευθύνη που τον βαραίνει είναι ιστορικά τεράστια που κανείς Έλληνας και πολύ περισσότερο Κιλκισιώτης δε θα του το συγχωρέσουν ποτέ. Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ να απειλούμε πρόσωπα δια της παραπολιτικής οδού με μαφιόζικο τρόπο εξαναγκασμού βουλευτών να στηρίξουν μια αποτρόπαια συμφωνία. 

Εμείς θα μιλήσουμε στις επερχόμενες εκλογές δημοκρατικά και με πατριωτική συνείδηση που το ίδιο καλούμε να πράξει και ο κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.