Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Δήλωση Γεωργαντά για τα αποτελέσματα της τρίτης προκήρυξης για τους Γραμματείς Υπουργείων

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Όλως τυχαίως, και στην τρίτη προκήρυξη για τους δήθεν αποκομματικοποιημένους Γραμματείς Υπουργείων, θριάμβευσε ο νυν Γενικός Γραμματέας που είχε τοποθετήσει κομματικά ο ΣΥΡΙΖΑ».

Πλήρης Δήλωση:

«Η έκθεση φωτογραφίας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τις τοποθετήσεις των νέων, μονίμων Γραμματέων στα Υπουργεία συνεχίζεται.

Όλα όσα κατήγγειλε η Νέα Δημοκρατία για την προσπάθεια της Κυβέρνησης να επιβάλει, στα κρυφά, κομματικούς εγκάθετους τετραετούς θητείας στις νευραλγικές θέσεις των γενικών γραμματέων των υπουργείων, επαληθεύονται και στην τρίτη, κατά σειρά, περίπτωση.

Αρκεί να δει κανείς τα αποτελέσματα της προκήρυξης για τη θέση του Τομεακού Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείου Περιβάλλοντος, όπου, ανάμεσα στους τρεις πρώτους επιτυχόντες από τους οποίους θα επιλέξει ο Υπουργός, βρίσκεται και ο νυν κομματικά τοποθετημένος Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, κ. Βερροιόπουλος.

Και βέβαια αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά. Αν προστεθούν οι δύο προηγούμενες προκηρύξεις, στις οποίες θριάμβευσαν, όλως τυχαίως, οι κύριοι Δερματάς (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας) και Κλάπας (Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής), είναι η τρίτη προκήρυξη στην οποία νυν κομματικά τοποθετημένος Γενικός Γραμματέας εμφανίζεται στις λίστες επιτυχόντων των δήθεν αποκομματικοποιημένων Γραμματέων. Τρία στα τρία για την Κυβέρνηση!

Τα αποτελέσματα και των υπολοίπων προκηρύξεων είναι, δυστυχώς, απολύτως προβλέψιμα. Είναι προφανής σε όλους πια η επιχείρηση πλήρους εργαλειοποίησης της Δημόσιας Διοίκησης από την πλευρά της Κυβέρνησης. Ας γνωρίζουν ωστόσο όσοι συμπράττουν σε αυτήν την απροκάλυπτη κοροϊδία του ελληνικού λαού, ότι όλες αυτές οι τοποθετήσεις θα ακυρωθούν από την επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.