Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Δήλωση του Γιώργου Φραγγίδη για την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών

Γράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Υποψ. Βουλευτής Κινήματος Αλλαγής νομού Κιλκίς
Τελικά έγινε κι αυτό!
Μια αίολη πλειοψηφία του Ελληνικού Κοινοβουλίου, επικύρωσε τη συμφωνία των Πρεσπών.


Μια συμφωνία που ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον Ελληνισμό, την Ελλάδα, τη Μακεδονία μας.

Η σημερινή μέρα είναι για όλους μας μια στενάχωρη μέρα, μια μέρα πόνου, σκέψεων και συλλογισμού.

Οφείλουμε όπως πάντα στα δύσκολα, ενωμένοι να αγωνιστούμε ώστε να μην υπάρξουν, ή να αμβλυνθούν οι όποιες αρνητικές συνέπειες αυτής της απόφασης για την πατρίδα μας, μέσα από το δρόμο της δημοκρατικής συμπεριφοράς, μακριά από ακρότητες, στον οποίο η απόλυτη πλειοψηφία των Ελλήνων, πορεύεται.

Με τη συμπλήρωση σήμερα της 4ετίας στη διακυβέρνηση της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.