Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Οι κάτοικοι του Κιλκίς δείχνουν τον δρόμο για την ανάπτυξη και την πρόοδο


Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης, σχολιάζει το δημοσίευμα του Πάνου Γεωργιάδη με τίτλο «Το Κιλκίς είμαστε εμείς!» 
«Το Σάββατο το πρωί, η πόλη του Κιλκίς ήταν καλυμμένη από άφθονο χιόνι. Η έντονη νυχτερινή χιονόπτωση η οποία συνεχιζόταν με αμείωτη ένταση μέχρι το μεσημέρι, δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων. 

Και ενώ όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις υπήρχε γκρίνια και επιρρίπτοντας ευθύνες προς κάθε κατεύθυνση αλλά κυρίως στο Δήμο και την Περιφέρεια, επειδή δεν είδαν να υπάρχουν εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες στους δρόμους. 

Όμως οι ίδιοι κάτοικοι, απέδειξαν πως Κιλκίς δεν είναι ούτε ο Δήμος, ούτε η Περιφέρεια, ούτε κανείς άλλος. Πολλοί καταστηματάρχες αλλά και κάτοικοι αντί να μιζεριάζουν και να γκρινιάζουν, πήραν φτυάρια και αλάτι και καθάρισαν το κομμάτι που τους αναλογούσε μπροστά στο κατάστημά ή το σπίτι τους»
(δείτε όλο το δημοσίευμα εδώ http://gnomikilkis.blogspot.com/2019/01/24.html)

Μας εξέπληξε ευχάριστα και αποτέλεσε μια υπενθύμιση σε όλους μας ότι η ενέργεια αυτή είναι κάτι που θα έπρεπε να είχαμε κάνει όλοι μας στο αναλογούν κομμάτι του δρόμου μπροστά στα σπίτια μας.

Το Κιλκίς είμαστε όλοι εμείς, φώναξαν με τις ενέργειές τους οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι με την υπόσχεση να το επεκτείνουν, όσοι αμέλησαν, στην επομένη χιονόπτωση. Εκεί που η κρατική μηχανή αδιαφορεί ή ολιγωρεί, δραστηριοποιούνται οι κάτοικοι του τόπου τους.

Κάτι ανάλογο που προσπαθούμε να κάνουμε χρόνια εμείς στην Ειδομένη. Οι κάτοικοι του Κιλκίς μας δείχνουν τον δρόμο και μετατρέπουν τους επικριτές του καναπέ σε ενεργούς πολίτες. Τους συγχαίρουμε για τη στάση ζωής τους. Η πολιτεία να μην στέκεται τροχοπέδη στη θέληση των κατοίκων να βελτιώσουν τον τόπο τους αλλά να στέκεται δίπλα τους και να ενθαρρύνει αυτές τις προσπάθειες δημιουργώντας ενεργούς πολίτες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.