Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων: "Αίας" Κιλκίς - "Άτλας" Κιλκίς 3-0

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Πρεμιέρα με νίκη στον Β' γύρο του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ έκανε η ομάδα του Αίαντα Κιλκίς που κέρδισε και πάλι με 3-0 σετ τον συμπολίτη Άτλαντα.

Οι νεαρές αθλήτριες είχαν την πλήρη έλεγχο του αγώνα, η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία τόσο στο σερβίς όσο και στην υποδοχή. Εξαιρετική επίδοση της "δεύτερης" πασαδόρου που είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μεγάλο μέρος του αγώνα.

Σύνθεση ομάδας: Ποπονίδου Χριστίνα, Κολεσιώτου Σοφία, Καμπούρη Άννα, Τσιλιγκαρίδου Κλειώ, Λυρτζή Μάρθα, Χατζηπαραδείση Ευαγγελία, Ανδρεανίδου Παρασκευή, Χοροζίδου Αγγελική, Μακρυσοπούλου Δανάη, Βαμβάκα Βάια, Παπαδοπούλου Μαρία, Χαρτοματσίδου Ανδρονίκη
(C) Σακαλάκη Τάνια

Έφορος: Καμπούρης Σάκης

Η νέα "φουρνιά" αθλητριών του συλλόγου δείχνει πολύ καλά σημάδια εξέλιξης σε κάθε αγώνα αλλά το πλέον ενθαρρυντικό είναι ότι αναμένονται ακόμη περισσότερες προσθήκες στη νεότερη αναπτυξιακή ομάδα.

Εγγραφές/Πληροφορίες

Ο ΑΙΑΣ εκτός από τις 5 αγωνιστικές ομάδες διατηρεί 3 τμήματα υποδομών για παιδιά 6 έως 12 ετών και 1 τμήμα για παιδιά 12-15 ετών με πρόγραμμα κατάλληλα διαρθρωμένο για τις ανάγκες της κάθε ηλικίας.

Πληροφορίες: Ανδρέας Αβραμίδης Τ. 6972030876
F. facebook.com/aias.kilkis.volleyball

Κάντε τη σωστή επιλογή και δώστε την ευκαιρία στο παιδί σας να μάθει, να διασκεδάσει, να εξελιχθεί και ίσως γίνει αυτή η αυριανή πρωταθλήτρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.