Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Ποίηση, μουσική, κρασί και ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μια βραδιά μελωδική, κεφάτη, χαμογελαστή, γεμάτη ποίηση, μουσική, υπέροχα εδέσματα και καλό τοπικό κρασί απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι της Τέχνης την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019.

Παρά την αλλαγή του χώρου της εκδήλωσης λόγω βλάβης του συστήματος θέρμανσης της Καπναποθήκης της Αυστροελληνικής και την αναστάτωση που αυτό προκάλεσε όλα κύλησαν όμορφα. Άλλη μια απόδειξη της σημαντικότητας της παρουσίας των φίλων, των συνεργατών, της παρέας καθώς και μία απόδειξη των υπέροχων αποτελεσμάτων της ομοψυχίας, του διαλόγου, της κατανόησης και της συλλογικότητας.

Πολλοί και καλοί φίλοι μας τίμησαν και τίμησαν και τα καλά ελληνικά τραγούδια, τα τραγούδια της παρέας, τα τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο και μας ενώνουν.

Όσα μπράβο κι αν πούμε στους καταξιωμένους μουσικούς θα είναι λίγα, μπράβο για το ταλέντο τους, για το χωρίς όρια ρεπερτόριο τους, για την προθυμία τους, για το κέφι τους, για τη ζεστασιά τους.

Ο Αποστόλης Δημητρακόπουλος στην κιθάρα-φωνή, ο Δημήτρης Σταθόπουλος στο μπουζούκι, ο Στάθης Χατζόπουλος στην κιθάρα-τραγούδι και η αγαπημένη μας Νατάσα Χρηστίδου, με την αισθαντική φωνή και την απέριττη καλλιέργεια στο τραγούδι-κρουστά έγιναν ένα με την παρέα της Τέχνης και μας σεργιάνισαν υπέροχα.

Βέβαια στην επιτυχία της βραδιάς συνέβαλαν τα μέγιστα άνθρωποι και επιχειρήσεις που μας βοήθησαν και τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ:

Στο ζαχαροπλαστείο “ΓΩΝΙΑ” για την φρεσκότατη και νοστιμότατη βασιλόπιτα που μας έφτιαξε, στην επιχείρηση “ΛΥΚΑΣ” για τα γευστικά τυριά της, στα οινοποιεία του Χρήστου Αηδαρίνη στη Γουμένισσα, του Α.Ο.Α ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ στη Γουμένισσα, του Θωμά Λίγα στα Γιαννιτσά, του Αλέξανδρου Βαλτάρα στη Γουμένισσα, του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΕΧΡΗ - Σ. ΚΕΧΡΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους για τα υπέροχα εδέσματα που πλουσιοπάροχα έφτιαξαν, στην Αγγελική για την αφράτη τυρόπιτα, στη Μάρθα για τα νόστιμα τρουφάκια της, στην Λένα για τα τραγανά τυροπιτάκια της, στην κ. Βούλα για την υπέροχη μηλόπιτα, στη Δέσποινα για τα γευστικά λουκανοπιτάκια της, στη Γιώτα και την κ. Γιαννούλα για τα μαμαδίστικα μπούλερ, στη Στέλλα για τα μακαρόν ....που μας χρωστά (χαχαχα), στην Νούλα για την απίστευτη σπανακόπιτα της, την Έλενα για εξαίσια μεθυσμένα της.

Αλλά και στον Βασίλη, στον Μπάμπη, στον Όμηρο, στην Αντιγόνη, την Έλενα, τη Λένα που ακούραστα είναι δίπλα μας!

Τυχεροί των εικαστικών φλουριών ο μικρός Γιώργος Καλαϊτζόγλου και ο υπεύθυνος ήχου της βραδιάς, Χρήστος Μιχαηλίδης, τους ευχόμαστε να 'ναι τυχεροί πάντα στη ζωή τους.

Και επειδή πραγματικά πιστεύουμε ότι την ιστορία τη φτιάχνουν οι παρέες, ελάτε να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο την φιλόξενη παρέα της Τέχνης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.