Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Κιλκίς: Θρασύτατος μαθητής λυκείου δεν χαιρέτησε τον καθηγητή του στην 21η Ιουνίου με τη δικαιολογία ότι δεν τον θυμόταν!

➤Το είδαμε κι αυτό στο Κιλκίς
«Α κάτι μου θυμίζετε αλλά συγχωρέστε με, έχω να σας δω από τις 21 Δεκεμβρίου 2018. Πέρασαν 25 ημέρες! Που να σας θυμάμαι;» λέγεται πως είπε στον καθηγητή του!
Του Αμπντούλ Γαβρογλίδη

Το σημερινό περιστατικό που συνέβη μπροστά ψιλικατζίδικο του Μήτα και απέναντι από το μανάβικο της Πετσάβας, ήταν η σταγόνα από το ποτήρι που ξεχείλισε. (Όσοι δεν γνωρίζετε ποιος ήταν ο Μήτας και ποια η Πετσάβα, είστε μεταξεταστέοι και ελάτε ξανά το Σεπτέμβριο για Κιλκισιώτικες εξετάσεις. 


Αν φυσικά δεν έχει χιόνια, απεργία, συνέλευση, εκλογές κτλ). Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο μαθητής και ο καθηγητής συναντήθηκαν τυχαία στο δρόμο. Ο ένας πήγαινε για καφέ και ο άλλος γύριζε από καφέ. 

Ο θρασύτατος μαθητής απαξίωσε επιδεικτικά τον καθηγητή του χωρίς να του πει ούτε ένα «καλησπέρα κύριε καθηγητά, καλή χρονιά». Ο καθηγητής σε έξαλλη κατάσταση του έκανε παρατήρηση για ποιο λόγο δεν τον χαιρέτησε μη αποδίδοντας τον απαιτούμενο σεβασμό. 

Ο μαθητής προφασίστηκε πως δεν τον θυμόταν αφού όπως είπε, έχει να πάει σχολείο από τις 21 Δεκ. 2018! «Πέρασαν 25 ημέρες κύριε καθηγητά, που να θυμάμαι τη φάτσα σας;» φάνηκε να του είπε με λύπη αλλά με λίγο θεατρικό και κλαψιάρικο ύφος μήπως και τον λυπηθεί. 

–«Τουλάχιστον θυμάσαι ποιο μάθημα διδάσκω;» ανταπάντησε ο καθηγητής αλλά εισέπραξε το απορημένο ύφος του μαθητή. 

Οι κουτσομπόληδες του Κιλκίς λένε πως ο καθηγητής σκέφτεται να συγκαλέσει συμβούλιο για 3ημερη αποχή από τα μαθήματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάντια της νεολαίας. 

Οι κακές φαρμακόγλωσσες οι οχιές της πόλης, λένε πως το κίνητρό του είναι άλλο. Αν φτάσουμε τις 30 ημέρες χωρίς μαθήματα, παίρνουμε σαν Ελλάδα το βραβείο "απόλυτης λούφας" στο Ρεκόρ Γκίνες! 

Γενικά πάντως οι περισσότεροι μαθητές του Κιλκίς, δεν έχουν ξεχάσει μόνο τις φάτσες των καθηγητών τους, αλλά έχουν ξεχάσει ότι είναι μαθητές. 

 Ήδη οι περισσότεροι προετοιμάζονται για τα καρναβάλια και τα τριήμερα Καθαράς Δευτέρας και 25ης Μαρτίου ενώ αμέσως μετά έρχεται το Πάσχα και άρα καλό καλοκαίρι.

Περαστικά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.