Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Ήττα στο πρώτο αγώνα του 2019 για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης. Το σκορ άνοιξε στο 32’ με κεφαλιά η γηπεδούχος ομάδα ενώ διπλασίασε τα τέρματα της με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Τερζής στο 59'. 

Ο Αλέξανδρος είχε πολλές ευκαιρίες να σημειώσει τέρμα είτε να περάσει μπροστά στο σκορ είτε να ξαναμπεί στο παιχνίδι μετά τα γκολ που δέχθηκε αλλά δεν στάθηκε τυχερός σε 4 κλασσικές ευκαιρίες τετ α τετ, στα 28’, 53’, 63’& 78’ με τον Τσολακίδη ενώ είχε σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα Αθανασίου ο οποίος πραγματοποίησε 8 εκπληκτικές αποκρούσεις σε ισάριθμα τετ-α-τετ του γηπεδούχου.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Τσολακίδης στο 41´ για επικίνδυνο παιχνίδι συμπληρώνοντας 4 κίτρινες κάρτες.

Επόμενη αναμέτρηση για την Α ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς την ερχόμενη Κυριακή, στις 15:00, με αντίπαλο την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Σύνθεση : Αθανασίου , Μπουλγουρίδης (85’ Κερτούκα), Σερταρίδης (46’ Βασιλειάδης), Τσαταλμπασίδης , Τερζής , Παπαδόπουλος Σ, Τσολακίδης , Αηδονίδης, Καραγιάννης, Προβατίδης , Αγαθαγγελίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.