Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Πρωτοχρονιάτικος χορός Συλλόγου "Το Λαβάς" Ευκαρπίας Κιλκίς


Έχει συναντήσει κανείς άτομο με κινητική αναπηρία στην πόλη του Κιλκίς; Μάλλον δεν υπάρχουν...

Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου 
Οικονομολόγος – Ειδική Παιδαγωγός
Έχουμε την ευτυχία να ζούμε σε μια πολύ μικρή, ήσυχη και επίπεδη, ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλη. Συνεπώς, ο καθένας μας μπορεί να την περπατήσει από τη μία άκρη στην άλλη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Επιχείρησα λοιπόν να χρονομετρήσω την απόσταση από την αρχή της 21ης Ιουνίου (περίπου στο γήπεδο) έως το επιμελητήριο, αρχικά περπατώντας μόνη και έπειτα κρατώντας ένα παιδικό καρότσι.

Εξιχνίαση ένοπλων ληστειών και απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών και σύλληψη για εισαγωγή ηρωίνης


Παρουσιάστηκαν 3 υποθέσεις που αφορούν στη σύλληψη 2 ατόμων για διαρρήξεις σε ΑΤΜ, στην εξιχνίαση ένοπλων ληστειών και στη σύλληψη αλλοδαπού για εισαγωγή στη χώρα ποσότητας ηρωίνης.

Η οργή του πατέρα που έμεινε 45' με τον γιο του σε μπλοκαρισμένη διάβαση

Πηγή: http://www.thetoc.gr
Πρωταγωνιστές σε ένα περιστατικό που αποδεικνύει ότι η Αθήνα μόνο φιλόξενη πόλη δεν είναι για άτομα με αναπηρίες και κινητικά προβλήματα έγιναν ένας πατέρας κι ο ανήλικος γιος του, ο οποίος μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο.

Ιερή Αγρυπνία στον Όσιο Νικόδημο Πενταλόφου Παιονίας


Το έθιμο της "Μπάμπως" ζωντανεύει στον Άσπρο Παιονίας

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Άσπρου "Η Ανατολική Ρωμυλία"
Το έθιμο της "Μπάμπως" από την Ανατολική Ρωμυλία ζωντανεύει στον Άσπρο Παιονίας, την Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019 στις 7 μ.μ.

Διατηρούνται οι απαλλαγές από την καταβολή διοδίων στους σταθμούς της Εγνατίας Οδού

Σε ισχύ παραμένουν οι υφιστάμενες απαλλαγές – εξαιρέσεις από την καταβολή διοδίων στους σταθμούς της Εγνατίας Οδού και των κάθετων αξόνων του αυτοκινητόδρομου, για κατοίκους όμορων περιοχών, ανέργους και ΑμεΑ, που θεσμοθετήθηκαν με Αποφάσεις του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη

Ανέστης Κωστίδης: "Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, με το συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη"

Ανέστης Κωστίδης
Επιχειρηματίας - Υποψ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς
"Η νέα γενιά έχει την ορμή και το πάθος της δημιουργίας. Θέλει να πρωτοστατεί, προχωρά μπροστά με τη χειμαρρώδη δύναμη των ιδεών της και αγωνίζεται για να πετύχει τους στόχους της. 

Συμβουλές για την διαδικτυακή ασφάλεια των παιδιών μέσα στις γιορτές

Συμβουλές από τους Αστυνομικούς της Γειτονιάς του Κιλκίς
Οι γιορτές αποτελούν περίοδο, όπου κάθε οικογένεια περνάει ποιοτικό χρόνο στο σπίτι και επιδίδεται σε στιγμές όμορφες και μέσα στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Παρόλα αυτά, τα μικρά μέλη της οικογένειας, λόγω των διακοπών από το σχολείο μπορεί να βρουν αφορμή για κατάχρηση του διαδικτύου και ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας στον κυβερνοχώρο. 

Λαϊκοποντιακό γλέντι στην Ευκαρπία Κιλκίς


Γλεντούν και χορεύουν στον Άσπρο Παιονίας


Ευχές για το νέο έτος από τον υποψ. δημοτικό σύμβουλο Κιλκίς, Κώστα Πουντζουκίδη

"Ας είναι το ξεκίνημα του 2019 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Εύχομαι φέτος η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων μας. Το νέο έτος να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πικρίες.  Καλή Πρωτοχρονιά σε εσάς και τις οικογένειες σας. Χρόνια πολλά."
Κώστας Πουντζουκίδης
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Γενική συνέλευση κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς


Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ (Δείτε ΕΔΩ)
Ανακοίνωση Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την εκδήλωση Κοπής Βασιλόπιτας για το 2019, την Παρασκευή 04 Ιανουαρίου 2019, στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς, από τις 18:00 έως 20:00.

Η "μηχανή του χρόνου" για τον κλάδο των οχημάτων

Γράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Πρόεδρος του Σ.Ε.Ε.Μ.Α.Β.Ε και Γεν. Διευθυντής των Αντιπροσωπειών Τιρεκίδη
Παρ' όλες τις μεγάλες εθνικές, οικονομικές προκλήσεις αλλά και κρίση που περνά ο χώρος του εμπορίου από το 2009, με σοβαρά στοιχεία ύφεσης, παρ αυτά το 2018 παρουσιάστηκε αύξηση του καταναλωτικού κοινού, στην αγορά οχημάτων, η οποία άγγιξε το 15%, σε σχέση με το 2017. 

Ευχές για την Πρωτοχρονιά θα ανταλλάξει ο Δήμαρχος Κιλκίς

Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, θα δεχθεί και θα ανταλλάξει ευχές με πολίτες και με εκπροσώπους αρχών στο Δημαρχείο, μετά τον εκκλησιασμό, από τις 11.30 π.μ έως τη 1.30 μ.μ.

ΟΝΝΕΔ Κιλκίς: "Βοηθάμε αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη"

Δελτίο τύπου ΟΝΝΕΔ ΚΙΛΚΙΣ
Καταφέραμε με τη βοήθεια σας να συλλέξουμε τρόφιμα για το συσσίτιο της ενορίας της Παναγίας στο Κιλκίς, όπου και τα παραδώσαμε αμέσως μετά.