Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Ενημερωτική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για την ημικρανία

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ημικρανία: Δεν χρειάζεται να την αντιμετωπίζεις μόνος» διοργανώνει ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη (Εθνικής Αμύνης 27, Θεσσαλονίκη), από τις 17:00 ως τις 20:30. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

«Προτάσεις για τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας των λαϊκών αγορών»

Δελτίο τύπου Δημήτρη Μάρδα
Σε συνάντηση που είχε ο κ. Δημήτρης Μάρδας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Θεσσαλονίκης με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου τον κ Δημήτρη Αυλωνίτη, συζητήθηκαν κάποιες σκέψεις με σκοπό την τροποποίηση ορισμένων άρθρων του νόμου 4497/17 σχετικά με τις λαϊκές αγορές, στο πλαίσιο κάποιων βελτιώσεων του εν λόγω νόμου.

Καταστάσεις πληρωμής της δράσης «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού»

Ανακοινώνεται ότι σήμερα 05/12/2018 αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι καταστάσεις πληρωμής και απορριπτόμενων του έτους 2017 που αφορούν την πρόσκληση 4539/02-04-2012 της δράσης 2.3. «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού», προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον να μπορούν να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης δηλαδή από την 06/12/2018 έως και την 12/12/2018.

Κιλκίς: Ξεκίνησαν τέσσερα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης

Για δεύτερη χρονιά συνεχίζονται με επιτυχία τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κιλκίς που προσφέρουν πολύ χρήσιμα εφόδια στους ενήλικες δημότες καλλιεργώντας μια θετική στάση στη μάθηση, μέσω της οποίας προάγεται η ενίσχυση των ευκαιριών πρόσβασης στην εκπαίδευση, στην αγορά εργασίας όπως και η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.

Σύσκεψη για την ανάδειξη του Αρχαιολογικού Χώρου της Ευρωπού

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς και την Π.Ε. Κιλκίς πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους φορείς της Δ.Κ. Ευρωπού στο πρώην Δημοτικό Κατάστημα, με θέμα: «Αρχαιολογικός χώρος Ευρωπού – Πρακτικές διαχείρισης».

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταεκβοντό

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Πανελλήνιο πρωτάθλημα ταεκβοντό νέων ανδρών/γυναικών της ελληνικής ομοσπονδίας ΕΛΟΤ διεξήχθη στις 1-2 Δεκεμβρίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι ηλικίες γεν. 1998-99-00-01-02.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (5/12/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Την ήττα γνώρισε η Ανδρική Ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς με σκορ 0-2 από τον ΑΟ Καβάλας σε εντός έδρας παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που είχε το χαρακτηριστικό της κυριαρχίας ανά ημίχρονο για κάθε ομάδα. 

"Όταν η αδιαφορία του Δήμου Κιλκίς χτυπάει κόκκινο"


Παρεμβαίνει η αναγνώστρια της Γνώμης, Ελισσάβετ Καραγιώργη
"Όταν η αδιαφορία και η ανικανότητα του Δήμου Κιλκίς ΚΑΙ στο θέμα του αθλητισμού χτυπάει κόκκινο! Θαυμάστε προπόνηση μπάσκετ στον ΙΔΙΟ χώρο με τον στίβο (Κλειστό γυμναστήριο 3ου Γυμνασίου Κιλκίς)! Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που το Κλειστό ΔΑΚ είναι ΑΔΕΙΟ! Που να πω τον πόνο μου. Εκεί στον Δήμο, προσέξτε μόνο μην σας καεί κανένα λαμπιόνι από τα χριστουγεννιάτικα στολιδάκια που πετάξατε δεξιά και αριστερά!"

Παιχνίδι "πρόκληση" του ΓΑΣ Κιλκίς με τον νταμπλούχο Ολυμπιακό

Κάλεσμα ΓΑΣ Κιλκίς 
Για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΓΑΣ Κιλκίς έχει μπροστά του ένα παιχνίδι "πρόκληση". Η ομάδα μας υποδέχεται τον νταμπλούχο Ολυμπιακό την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 στις 9 μ.μ το απόγευμα.

Πολιτών ανησυχίες...

Του Δημήτρη Νίκογλου
Από που να ξεκινήσει κανείς τα παράπονά του για την αδιαφορία των αρχών του τόπου των κυβερνώντων του τόπου, και γενικότερα των ανθρώπων που κατέχουν πολιτικούς θώκους;

Δράσεις μαθητών του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Ανακοίνωση 3ου Γυμνασίου Κιλκίς 
Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, ομάδα μαθητών του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς πραγματοποίησε κοινές αθλητικές δραστηριότητες με μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο ΔΑΚ Κιλκίς.

Κιλκίς: Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής του Αλέξανδρου Αντωνιάδη

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μια όμορφη βραδιά με πολλά χαμόγελα, ζεστές παρουσίες και απίστευτη διάθεση απολαύσαμε στα εγκαίνια της έκθεσης έργων ζωγραφικής του Αλέξανδρου Αντωνιάδη, με τίτλο “Παράλληλοι Κόσμοι” την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:30 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης. 

Κινδυνεύουν να εξαφανιστούν τα πλατάνια!

Πρωτοβουλία για το θέμα της αποτελεσματικής προστασίας του πλατάνου και της καστανιάς από τις ασθένειες που τα απειλούν, αναλαμβάνει ο Υφ. Περιβάλλοντος, Γιώργος Δημαράς.

Ο Δρομείς Υγείας Κιλκίς, σε Πήλιο, Σέρρες και Πόζαρ

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Στο μαγευτικό Πήλιο σε ένα χειμωνιάτικο τοπίο διεξήχθη το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018  ο Ultra Trail Pelion. Πολύ σωστά οι διοργανωτές σκεπτόμενοι πρωτίστως την ασφάλεια των αθλητών μείωσαν την διαδρομή από 80 χιλιόμετρα στα 58 καθώς τα ψηλότερα σημεία της διαδρομής ήταν δυσπρόσιτα λόγω χιονιού. Η διαδρομή αποζημίωσε τα μέλη μας Σταύρο Κατσαρώνα και Άγγελο Αμανατίδη.

Κιλκίς: Ημερίδα για τα αποτελέσματα της β' φάσης του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας

Ο Δήμος Κιλκίς μέσω του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού και Οργάνωσης πραγματοποίησε ενημερωτική ημερίδα με αντικείμενο την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του β' οκταμήνου του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας β' φάση για 34 Δήμους Θύλακες Ανεργίας στο οποίο συμμετείχαν εκατόν δεκαέξι ωφελούμενοι του Δήμου Κιλκίς.

Κιλκίς: 36χρονη έκανε ντου σε σπίτι και ξάφρισε τα πάντα

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα διέρρηξε οικία σε περιοχή του Κιλκίς και αφαίρεσε ηλεκτρονικές και οικιακές συσκευές, είδη ρουχισμού και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ, μέρος των οποίων εντοπίσθηκαν στην κατοχή της και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια της οικίας.

Συναντήθηκαν και τίμησαν το δάσκαλό τους Χρήστο Γκόλιαρη, μετά από 40 χρόνια

Υπογράφει ο Σωτήρης Δημητριάδης
Τέσσερις δεκαετίες μετά, μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Παντελεήμονα συνάντησαν και τίμησαν τον αγαπητό τους δάσκαλο κ. Χρήστο Γκόλιαρη.