Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Γνωστοποίηση Κ. Κιλτίδη για τη διάθεση καλλιεργούμενων εκτάσεων του Δημοσίου

Δελτίο τύπου Κ. Κιλτίδη
Μετά από συνεργασία και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο πρώην Βουλευτής και Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Κιλτίδης γνωστοποιεί το εξής :

Με δύο αργυρά μετάλλια ο Άθλος Κιλκίς από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing της ΠΟΚ στην Αθήνα

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς 
Στις 23-24-25/11/2018 ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing της (ΠΟΚ) στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα άνω Λιόσια στην Αθήνα. Πρωτάθλημα του οποίου οι διακριθέντες αθλητές μοριοδοτούνται από την Γ.Γ.Α. για την εισαγωγή τους στην ανωτάτη εκπαίδευση.

Τι λέει η ΔΑΚΕ Κιλκίς για τις κινητοποιήσεις των μαθητών

Προσθήκη λεζάντας
Ανακοίνωση ΔΑΚΕ Κιλκίς 
Το τελευταίο χρονικό διάστημα πανικόβλητη η Αριστερά παρακολουθεί την εθνική αφύπνιση των μαθητών για το ζήτημα της Μακεδονίας. Οι μαθητές πάρα πολλών σχολείων στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας κινητοποιήθηκαν και κινητοποιούνται καταγγέλλοντας τη συνθήκη των Πρεσπών, που εκχωρεί το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του, στον Φοίβο Χατζηβασιλείου, στον Γιώργο Τσαρίδη, στον Παναγιώτη Καραγιαννίδη και στον Χρήστο και τη Δέσποινα Αϊδαρίνη για την αμέριστη βοήθεια τους στο πλαίσιο της φιλοξενίας του σημαντικού Έλληνα σκηνοθέτη, Τώνη Λυκουρέση, για την προβολή της ταινίας, “Σκλάβοι στα δεσμά τους”.

Ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Χ. Χατζησάββας (1/12/2018)


Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Ανάγκη σύστασης Εθνικού Μητρώου Γεφυρών
Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 κατέρρευσε γέφυρα εντός του αστικού ιστού της Καβάλας, στο παραλιακό μέτωπο, μέσω της οποίας καθημερινά εξυπηρετείτο μεγάλο ποσοστό του κυκλοφοριακού φόρτου της πόλης και διέρχονταν μέχρι και την κατάρρευση μεγάλος αριθμός οχημάτων και ανθρώπων. 

Χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis 
Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που γεμίζει χαρά και αγάπη τις καρδιές όλων μας. Είναι μία εποχή που ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά χαίρονται και περιμένουν με μεγάλη προσμονή.

Έκθεση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ- Την Κυριακή 2 Δεκέμβρη η κεντρική εκδήλωση στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Ξεκίνησε, η λειτουργία της Έκθεσης Ντοκουμέντων που είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ. Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί και το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 (9:30 π.μ. – 12:30 μ.μ., 5:30 μ.μ. – 8:30 μ.μ.) στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής στο Κιλκίς.

Δείτε Video από την παράσταση "Μάνα εσύ μοναδική" στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς


Η παράσταση "Μάνα εσύ μοναδική", δόθηκε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, στις 8:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, από την εφηβική θεατρική ομάδα Κορδελιού Θεσσαλονίκης "Γεια Χαρά". Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, υπό την αιγίδα της Π.Ε. Κιλκίς και του δήμου Κιλκίς. Τα έσοδα διατέθηκαν στην οικογένεια της 9χρονης Ουρανίας από το Κιλκίς για αγορά πρόσθετου τεχνητού μέλους.