Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Πληρωμές ύψους 3,2 εκατ. ευρώ, σε 660 δικαιούχους, για τις σπάνιες φυλές αγροτικών ζώων

Ξεκινά σήμερα η διαδικασία πίστωσης των τραπεζικών λογαριασμών, σε 660 δικαιούχους πανελλαδικά, της Δράσης 10.1.09 «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων» του Μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Δημόσια τακτική Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 5 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Χωρίς φιλάθλους της ΑΕΚ το παιχνίδι με τον ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ Νάουσας

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού,απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «ΑΕΚ», για τον αγώνα Χειροσφαίρισης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2018 - 2019, μεταξύ των ομάδων «ΕΓΣΝ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ - ΑΕΚ», που θα διεξαχθεί αύριο (1 Δεκεμβρίου 2018) και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάουσας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου νομού Κιλκίς

Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών της 21ης Οκτωβρίου 2018 του Ιατρικού Συλλόγου νομού Κιλκίς από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 13325/21-11-2018 απόφαση, συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στις 27 Νοεμβρίου 2018 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Εξαρθρώθηκε συμμορία που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές στις Σέρρες

Εξαρθρώθηκε μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, συμμορία που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

Εργασίες συντήρησης στην 11η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά-Σοχού-Ορίων Νομού (12ο χλμ. Ε.Ο. Σερρών)

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 επί της 11ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά-Σοχού-Ορίων Νομού (12ο χλμ. Ε.Ο. Σερρών) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Κηφισιά: Διεθνές Επιστημονικό Συμπόσιο, με θέμα, "Η Μικρασιατική Καταστροφή και το Ζήτημα της Γενοκτονίας"

Του Βλάση Αγτζίδη
Ένα πολύ ενδιαφέρον Συνέδριο θα λάβει χώρα το σαββατοκύριακο 1, 2 Δεκεμβρίου στην Κηφισιά. Το φετινό θέμα της πρώτης ημέρας του Συνεδρίου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εφόσον για το ζήτημα αυτό παρουσιάζεται μια αμφιγνωμία στους κόλπους της ελλαδικής ιστοριογραφίας.
Η φετινή επιστημονική συνάντηση γίνεται με τη συμμετοχή της Γερμανίδας κοινωνικής επιστήμονος Tessa Hofmann – Savvidis και της Τουρκάλας ιστορικούZeynep Turkyilmaz. Συμμετέχουν επίσης με εισηγήσεις τους οι εξής ιστορικοί από Ελλάδα: Θεοδόσης Κυριακίδης, Αντώνης Κλάψης, Αθανάσιος Γραμμένος, Βλάσης Αγτζίδης και Διονύσιος Τσιριγώτης.

Μήνυμα Πουντζουκίδη για τον εορτασμό των Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων πολιούχων του Κιλκίς

Υπογράφει ο Κώστας Πουντζουκίδης
Υπ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς
"Οι Πεντεκαίδεκα Μάρτυρες εορτάζονται από την Ορθόδοξη Εκκλησία μας και Ιδιαίτερα από το Κιλκίς στις 28 Νοεμβρίου και μαρτύρησαν μετά από τον βασανισμό τους το 363 στην Στρώμνιτσα επί Ιουλιανού.

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση Μνήμης και Αξιοπρέπειας για τα Θύματα του Εγκλήματος της Γενοκτονίας

Ανακοίνωση Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος
Στα πλαίσια της 9ης Δεκεμβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης και Αξιοπρέπειας για τα Θύματα του Εγκλήματος της Γενοκτονίας και της Πρόληψης αυτού, η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος σας προσκαλεί σε εκδήλωση στις 9 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Κυριακή, στις 7μ.μ, στο ξενοδοχείο Grand Hotel (Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη).