Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΝΟΔΕ Κιλκίς: Στα μουλωχτά έφεραν πρόσφυγες στις Μουριές

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Η κυβέρνηση προς αποδρομή των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όπως όλα τα στοιχεία αποδεικνύουν με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο καθημερινά στην κοινωνία και επιβεβαιώνουν περίτρανα και οι δημοσκοπήσεις (που τώρα που δεν είναι ευνοϊκές για τον ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική πατερίτσα του τους ΑΝΕΛ τις χλευάζουν οι ιθύνοντες του Μεγάρου Μαξίμου) συνεχίζει να προκαλεί με τις αποφάσεις της τον ακριτικό μας νομό. 

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει Δ. Κυριακίδη για το αξίωμα του Δημάρχου Κιλκίς

Ανακοίνωση ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Με απόφαση του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έλαβε υπ΄ όψιν του την ομόφωνη απόφαση και εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής τοπικής αυτοδιοίκησης και του Προέδρου αυτής κ. Νικήτα Κακλαμάνη, γνωστοποιείται ότι η ΝΔ στηρίζει για τον Δήμο Κιλκίς την υποψηφιότητα, για το αξίωμα του Δημάρχου, του Δικηγόρου Δημητρίου Κυριακίδη, σημερινού Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Ν. Σαχπεκίδης: Ανορθόδοξα πλήγματα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ορθοδοξία

Γράφει ο Νίκος Σαχπεκίδης
Καρδιοχειρουργός
Όλοι πληροφορηθήκαμε για μια “ιστορική συμφωνία”, όπως ανερυθρίαστα σχολίασαν κυβερνητικοί κύκλοι, μεταξύ Αρχιεπισκόπου και Πρωθυπουργού το βράδυ της 6ης Νοεμβρίου 2018 που αφορούσε στη μισθοδοσία του κλήρου και στην αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας.
Κύριο σημείο της, θυμίζω, ήταν η διαγραφή από τα μητρώα της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών του συνόλου των κληρικών και των λαϊκών που διακονούν την Εκκλησία της Ελλάδος και η ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα ότι το σύνολο της μισθοδοσίας τους θα καταβαλλόταν ως εφάπαξ ετήσιο ποσό σε μια κοινή επιτροπή κράτους-Εκκλησίας που θα το διαχειριζόταν.

Πουντζουκίδης: "Η τοπική κοινωνία του Κιλκίς αναζητά ανανέωση"

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης*
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς
Ο δήμος μας αντιμετωπίζει προκλήσεις που απαιτούν διαφορετικούς και ευέλικτους χειρισμούς. Αντιμετωπίζουμε νέα προβλήματα που απαιτούν νέους τρόπους αντιμετώπισης. Ο κόσμος αλλάζει ταχύτατα γύρω μας και πρέπει να αλλάξουμε και εμείς μαζί του.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (27/11/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς 
Πολλές και καλές οι εμπειρίες από Ξάνθη για την Ακαδημία Αλέξανδρος
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η ποδοσφαιρική εκδρομή σε Ξάνθη για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Η Ακαδημία συμμετείχε με 3 ηλικιακά τμήματα, την Κ9 «Μάντσεστερ», Κ12 « Ίντερ» και Κ 13 «Μίλαν». 

Κιλκίς: Έκθεση Χειροποίητου Κοσμήματος της Κιλκισιώτισσας Όλγας Παπαδοπούλου

Το MANIFESTO παρουσιάζει την έκθεση της Όλγας Παπαδοπούλου, σχεδιάστριας των χειροποίητων κοσμημάτων Oj, την Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου 2018 | 10:00-23:00. Η έκθεση θα περιλαμβάνει και τη νέα χειμερινή κολεξιόν της σχεδιάστριας, όπου για πρώτη φορά θα εμφανιστεί το αντρικό κόσμημα. Μία ημέρα αφιερωμένη στους λάτρεις των χειροποίητων κοσμημάτων.

Η παράσταση "Μάνα εσύ μοναδική" στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς


Πολύκαστρο: Ημερίδα για τη "Διαχείριση του οικογενειακού και οικονομικού προϋπολογισμού"

Tο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Παιονίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Τεχνολογίας και Ανθρώπινων πόρων (ΙΑΤΑΠ), σας προσκαλούν στην ημερίδα που διοργανώνεται με θέμα « Συμβουλευτική για τη διαχείριση του οικογενειακού και οικονομικού προϋπολογισμού», στο πλαίσιο των συνοδευτικών μέτρων του ΤΕΒΑ που αφορά τους ωφελούμενους του.

Κατάθεση δικαιολογητικών για παραλαβή κάρτας δωρεάν μετακίνησης (πάσο)

Ο σύλλογος καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» ενημερώνει τα μέλη του καθώς και όσους καρκινοπαθείς του Νομού Κιλκίς έχουν ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, ότι μπορούν να προσέρχονται στα ΚΕΠ – ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, προκειμένου να καταθέτουν τα δικαιολογητικά και να παραλαμβάνουν την κάρτα δωρεάν μετακίνησης (πάσο). Η προθεσμία λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2018.

Πλούσιο το τελευταίο δεκαπενθήμερο σε αγώνες για τους αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ο Σύλλογος "ΣΥΖΩΗ" (Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες), διοργάνωσε για άλλη μία χρονιά τον αγώνα βουνού 4ο ΣΥΖΑΘΛΟ με τρεις διαδρομές 27 χλμ, 15 χλμ και 5 χλμ.