Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (20/11/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς 
Με νίκη και σκορ 3-1 συνέχισε ο Αλέξανδρος Κιλκίς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από βροχή με τον Αλέξανδρο να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που δημιούργησε και να φτάνει στο τρίποντο.

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για τον φάκελο της Κύπρου

Πρόσκληση δικτύου "Σύγχρονοι Δημοκράτες"
Η ιστορική αλήθεια είναι σύμμαχος για σωστές αποφάσεις για την πατρίδαΣας καλούμε να συμμετέχετε στην εκδήλωση του δικτύου "Σύγχρονοι Δημοκράτες" με θέμα: "Τα νέα στοιχεία από τον φάκελο της Κύπρου" - Αποκαλύψεις και συμπεράσματα.

Τατίδης: "Εγώ τουλάχιστον έκανα κάτι"

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Ένα ακόμη τροχαίο στον δρόμο καρμανιόλα, έξοδο της πόλης προς Μεταλλικό, Πολύκαστρο. Όλοι γνωρίζουμε το θέμα και θα προσπαθήσουμε για άλλη μία φορά να δώσουμε λύση.

Κιλκίς: Εκδηλώσεις του ΚΕΘΙ με αφορμή τηνπαγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Με αφορμή την 25η Νοέμβρη, παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, το ΚΕΘΙ διοργανώνει και χρηματοδοτεί εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, με θέμα την έμφυλη βία. Περισσότερες από 20 εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, σε αντίστοιχες πόλεις ανά την Ελλάδα. Προβολές ταινιών, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, ομιλίες και δρώμενα για την ενημέρωση και την κινητοποίηση των πολιτών.

Η Παιδική Παράσταση "Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι" στο Κιλκίς

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ώρες 17.15 και 19.15
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΗΛΙΑΔΗΣ - τηλ 23410 75307
Προπώληση 8€ - Ταμείο 10€
Πληροφορίες - 6974797109
VIVA.GR

"Το Κιλκίς που ονειρεύομαι και μας αξίζει, εύχομαι να γίνει πραγματικότητα"


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Εν όψει δημοτικών εκλογών και αφού η πόλη μας μπήκε ήδη σε αυτό το κλίμα, με εξαγγελίες υποψηφιοτήτων (Δημάρχων και συμβούλων), μέσα από τα στενά περιθώρια μιας αρθρογραφίας θα επισημάνω και παράλληλα θα προτείνω ορισμένα μέτρα αναβάθμισης της ακριτικής μας πόλης που κακά τα ψέματα έχει μείνει πίσω.

7ο ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το 7ο ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας, το οποίο πραγματοποιείται αδιάλειπτα από το 2012 και έχει πλέον καταστεί θεσμός στα δρώμενα της πόλης ως η κορυφαία εκδήλωση του είδους.

4.338 παραβάσεις υπέρβασης ορίου ταχύτητας σε μία εβδομάδα, σε όλη την επικράτεια

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια.

Black Friday Offer στο Kinesis Gym Kilkis

ΜΟΝΟ για την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 
99€ για 9 μήνες συνδρομή γυμναστηρίου 

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων: ΑΙΑΣ Κιλκίς - ΑΤΛΑΣ Κιλκίς 3:0

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Έσπασε το ρόδι η ομάδα Παγκορασίδων του Αίαντα με εύκολη νίκη 3-0 σετ επί του συμπολίτη Άτλαντα. Η ομάδα του Αίαντα που αποτελεί τη νέα φουρνιά Παγκορασίδων ήταν φανερά ανώτερη με καλή υποδοχή και εντυπωσιακά τελειώματα και κέρδισε εύκολα το 1ο σετ με σκορ 25-10.

Ιστορικό άλμα με 7505 προσλήψεις στην παράλληλη στήριξη

Ανακοίνωση
Υπουργείου Παιδείας
Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Υπουργείου Παιδείας, της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων και της Ειδικής Γραμματείας του Ε.Κ.Τ. εξασφαλίστηκαν πρόσθετοι πόροι, πέραν των προγραμματισμένων, από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο για την υποστήριξη όλων των μαθητών του γενικού σχολείου που χρήζουν εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης.

Εκδρομή στη Γουμένισσα με το Yoga Pilates House Kilkis

Ανακοίνωση Yoga Pilates House Kilkis
Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Δεκέμβρη 2018, το Yoga Pilates house πάει εκδρομή στη Γουμένισσα στον ξενώνα «Δημοσθένης». Κόστος συμμετοχής κατά άτομο 40 ευρώ. Περιλαμβάνει μια διανυκτέρευση στον ξενώνα με πρωινό (όλα χειροποίητα), ένα μάθημα yoga 1 ½ ώρας με την κ. Εύη Καζαντζίδου στο οινοποιείο του κυρίου Αϊδαρίνη, δύο ομαδικές συνεδρίες με την κ. Έφη Τζούρα (ψυχίατρος) yoga γέλιου και αφύπνιση ασυνειδήτου.

Δείτε τις νέες εξελίξεις για το ΤΕΙ Κιλκίς

Δελτίο Τύπου ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας 
Χθες, Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, επισημοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Παιδείας κου Γαβρόγλου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Γραφείου του Πρωθυπουργού η κατάθεση του ομόφωνου πορίσματος της Επιτροπής για την ενοποίηση του ΔΙ.ΠΑ.Ε., του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. 

"Ασημένια" η Σιδηροκαστρινή - Κιλκισιώτισσα Άννα Τσομπάνη στο Αλμάτι του Καζακστάν


Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Άννα Τσομπάνη στο Kick Boxing στο Αλμάτι του Καζακστάν. Η Άννα Τσομπάνη, την οποία στηρίζει χορηγικά ο κ. Ηλίας Σιδηρόπουλος ιδιοκτήτης του Sigma Office με έδρα την Θεσσαλονίκη, για την διεκδίκηση της παγκόσμιας ζώνης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing της IBU Kyodokyokushin στο Αλμάτι του Καζακστάν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018.

Συνέντευξη του Αλέξανδρου Κωστόπουλου, μέλους του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου στον Θωμά Μαρκόπουλο και την Γνώμη Κιλκίς Παιονίας

Επιμέλεια κειμένου - Συνέντευξη: Θωμάς Χ. Μαρκόπουλος
Ο κος Αλέξανδρος Κωστόπουλος, δραστηριοποιείται στους τομείς της στρατηγικής επικοινωνίας από το 1998 και συγκεκριμένα στην διαμόρφωση και διαχείριση των πολυδιάστατων σχέσεων που απαιτούνται ανάμεσα στους κορυφαίους επιχειρηματικούς και πολιτικούς διεθνείς κύκλους λήψης αποφάσεων. 

Η τεχνική επιδεξιότητα των ποδοσφαιριστών


Γράφει ο Γιώργος Πελίδης*
Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι τάσεις οι οποίες επικρατούν είναι μείωση του χώρου και του χρόνου και αύξηση της πίεσης του αντιπάλου ,πράγμα το οποίο απαιτεί πολύ καλή τεχνική. Ο παίκτης που θέλει να παίξει γρήγορα δεν αρκεί να έχει καλή ταχύτητα αντίδρασης και δρομική ταχύτητα, πρέπει να έχει καλή τεχνική, να μπορεί να χειρίζεται την μπάλα κάτω από την πίεση του χώρου -χρόνου και του αντιπάλου αγωνιστικές συνθήκες οι οποίες συνεχώς μεταβάλλονται.

Διευκρινήσεις Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς για την «Black Friday»

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ενημερώνει αναλυτικά εμπόρους και καταναλωτές, σχετικά με το τι ακριβώς θα ισχύσει τη γνωστή πλέον εδώ και τρία χρόνια στην ελληνική αγορά, «Black Friday» η οποία για φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου 2018.

Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική της ΓΣΕΕ

Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Κιλκίς
Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς συμμετέχει στην εξαγγελθείσα 24ωρη Πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, με αφορμή την επικείμενη ψήφιση ενός ακόμη άδικου προϋπολογισμού, που θα βαθύνει ακόμα περισσότερο τις οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες και καλούμε όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα αλλά και κάθε πολίτη στην συγκέντρωσή μας που θα γίνει στις 10:30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

Διάκριση του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς στα Γιαννιτσά

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι σκακιστές του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς στο τουρνουά γρήγορου σκακιού «Χρήστος Βογιατζής 2018» που διοργάνωσε ο Όμιλος Σκακιστών Γιαννιτσών σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Επιτυχίες για το Kinesis στο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Με μετάλλια επιστέφει το Kinesis Fight Club από το 7ο διεθνές & 11ο πανελλήνιο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών “Μυγδονία”. Πραγματοποιήθηκε στο παλατάκι του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη την περασμένη Κυριακή στις 18 Νοέμβριου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών.

Η Δημοτική Κίνηση Θεσσαλονίκης “Υψίπολις” εισηγείται ευρύ πρόγραμμα μετονομασιών οδών

Δελτίο τύπου Δημοτικής Κίνησης Θεσσαλονίκης “Υψίπολις” 
Η Δημοτική Κίνηση Θεσσαλονίκης “Υψίπολις” από την πρώτη περίοδο της συγκρότησής της διακήρυξε την πλήρη αντίθεσή της στον διοικητικό κατακερματισμό της πόλης σε επιμέρους δημαρχίες και πρότεινε την “άρση του κατακερματισμού αρμοδιοτήτων και της διοικητικής πολυδιάσπασης των δήμων” καθώς και τη “δημοτική συγκρότηση της πόλης στην κατεύθυνση μητροπολιτικής διοίκησης της ευρύτερης Θεσσαλονίκης”.

Έκθεση ζωγραφικής του Κιλκισιώτη εικαστικού, Αλέξανδρου Αντωνιάδη

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης έργων ζωγραφικής του Κιλκισιώτη εικαστικού, Αλέξανδρου Αντωνιάδη, με τίτλο “Παράλληλοι Κόσμοι” την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:30 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης. 

Στο Άλσος του Αριστοτέλη, οι Περιπατητές Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Πάνω από πενήντα μέλη και φίλοι του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς περπάτησαν στο Άλσος του Μέγιστού μας Αριστοτέλη την Κυριακή 18 Νοεμβρίου. 

Εμφανίσεις της μικτής Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ"

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ" 
Το Χορωδιακό τραγούδι που υπηρετεί η χορωδία του Συλλόγου των Παιόνων και η αγάπη των χορωδών για αυτό, έχει ως αποτέλεσμα να ταξιδεύει η χορωδία σε διάφορες πόλεις και επαρχίες της Ελλάδας.

Υψηλή διάκριση για τον Άθλο Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο στην Αθήνα

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς 
Στις 16-17-18/11/2018 ήμερες Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στα Άνω Λιόσια από την Ελληνική Ομοσπονδία Tae Kwon Do (ΕΛΟΤ) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων.

"Το Καλό... να λέγεται"

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης, Γιάννης Κολιούσκας
Οδός Καπέτα στο Κιλκίς, βράδυ 19ης Νοεμβρίου 2018. Τα νέα φωτιστικά σώματα με λάμπες led δίνουν πλούσιο και ομοιόμορφο φωτισμό στον δρόμο και το πεζοδρόμιο, προσφέροντας ασφάλεια σε πεζούς και εποχούμενους.

Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια: «Ούτε πολύ νωρίς ούτε πολύ αργά»

«Ούτε πολύ νωρίς ούτε πολύ αργά» είναι το φετινό μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας (Χ.Α.Π.), που δίνει το έναυσμα για την πρόληψη και τη θεραπεία του νοσήματος, καθώς και για την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας σε δημόσιους χώρους, δεδομένου ότι το αίτιο της νόσου είναι κατά 90% το κάπνισμα, είτε ενεργητικό είτε παθητικό.

Τρίτη νίκη στη σειρά για τον ΓΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Το νικηφόρο σερί για τον ΓΑΣ Κιλκίς αυξήθηκε μιας και επιβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής με 26-19 του Αρχέλαου Κατερίνης, φτάνοντας στους έξι βαθμούς έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές.

Το Δημόσιο ΙΕΚ Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


Δελτίο τύπου Δ.ΙΕΚ Κιλκίς 
Το Δ.ΙΕΚ Κιλκίς οφείλει να ευχαριστήσει τους κ.κ. Ανέστη Πογέλη, Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του δήμου Κιλκίς, Κωνσταντίνο Παπαδάκη, Δημοτικό Σύμβουλο του δήμου Κιλκίς, Υπεύθυνο Δημοτικών Παιδικών Σταθμών που ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες του Δ.ΙΕΚ και συνέδραμαν στην εύρυθμη λειτουργία μας καθώς και την κα Αικατερίνη Παναγιωτίδου-Φραγγίδου, Φαρμακοποιό για την προσφορά φαρμακευτικού υλικού, απαραίτητου για τον εξοπλισμό του φαρμακείου μας. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κο Αβραμίδη Παύλο για την προσφορά στεγανωτικού υλικού. 

Παγκόσμια Ημέρα κατά της κακοποίησης του Παιδιού, η 19η Νοεμβρίου

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς, ενημερώνουν
Η 19η Νοεμβρίου, είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση της όποιας μορφής κακοποίησης των παιδιών. Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης του Παιδιού, έχει ακριβώς ως στόχο, την ευαισθητοποίηση του κοινού, σε αυτό το έγκλημα. Παράλληλα όμως, στοχεύει στο να τονίσει και την ανάγκη αποφυγής του στιγματισμού των παιδιών/ θυμάτων. 

Πολύκαστρο: Δείτε Video από την εκδήλωση “Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης”


Επιμέλεια Κειμένου - Ρεπορτάζ: Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» βρίσκεται στον 5ο χρόνο της διαδρομής της στη χώρα μας. Όλα ξεκίνησαν όταν ως μέλος στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της ­Ευρώπης και στο Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον Τερματισμό της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης η κ. Έλενα Ράπτη ανέλαβε το συντονισμό της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.