Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Σύσκεψη για την πολιτική προστασία στο δήμο Κιλκίς

Υπό την προεδρία του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη συνεδρίασε την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο με αντικείμενο τη λήψη μέτρων για την πολιτική προστασία ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Δήλωση Γεωργαντά για τη νέα φωτογραφική προκήρυξη θέσεων Γραμματέων

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με τη νέα φωτογραφική προκήρυξη θέσεων Γραμματέων στα Υπουργεία, η Κυβέρνηση εξακολουθεί να εμπαίζει τους πάντες και κυρίως τους υποψηφίους γραμματείς».

«Ξεκινάει» ο Θέμης Ανθρακίδης

Πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον Θέμη Ανθρακίδη στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς. Ο 36χρονος οικονομολόγος και απόφοιτος νομικής έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης θητείας του στη διοίκηση των Νοσοκομείου Κιλκίς και Γουμένισσας, επιδεικνύοντας πλούσιο και ουσιαστικό έργο.

Την κάθοδό του στις εκλογές ανακοίνωσε ο Δημήτρης Τσαντάκης

Με αέρα νίκης η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς 
Δελτίο τύπου Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς 
Μια νέα Δημοτική Κίνηση γεννήθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 (ώρα 18:00) στο Αναψυκτήριο του Λόφου Αγίου Γεωργίου με σκοπό να υπηρετήσει τον τόπο μας, το συμφέρον του δημότη, να πάει το Δήμο Κιλκίς ακόμη πιο ψηλά και να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. 

Πρόγραμμα «φροντίδα κατοικίδιου» Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το πρόγραμμα «φροντίδα κατοικίδιου» που υλοποιείται στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης από ομάδα ωφελούμενων και την καθοδήγηση του εργοθεραπευτή και εκτροφέα καναρινιών Ευθύμη Παρασκευόπουλου, έφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά άλλη μία πρωτιά.

Πετυχημένη η Γιορτή Τρίτης Ηλικίας στο Πολύκαστρο

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 11 Νοεμβρίου σε αίθουσα δεξιώσεων στο Πολύκαστρο, η συνάντηση των μελών των ΚΑΠΗ Αξιούπολης, Γουμένισσας, Ευρωπού και Πολυκάστρου.

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε Μεσιανό, Λεβεντοχώρι, Πεδινό και Πέρινθο

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη 20 Νοεμβρίου θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος από τις 11:00 έως τις 15:00 σε Μεσιανό, Λεβεντοχώρι, Πεδινό και Πέρινθο λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Σέρρες: Σκοτώθηκε 39χρονος σε τροχαίο

Χθες (18 Νοεμβρίου 2018) και ώρα 19.50 περίπου, στο 16ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Στρυμονικού - Νιγρίτας Σερρών, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος αλλοδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας.

Εκλέχθηκε ο δικός μας Χαράλαμπος Μηναρετζής στο Σύνδεσμο Προπονητών Β. Ελλάδας

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Β. Ελλάδας πραγματοποίησε το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 18, την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Κιλκίς: Αδέσποτο δάγκωσε γυναίκα στην οδό Ύδρας

Παρεμβαίνει η αναγνώστρια της Γνώμης, Κ.Ρ.
"Δεν είναι η πρώτη φορά που τα αδέσποτα του Κιλκίς γίνονται θέμα για συζήτηση. Αυτή τη φορά άτυχη ήταν μια γυναίκα που περπατούσε την Κυριακή 18/11 στις 6μμ στην οδό Ύδρας.

"Η εκπαίδευση δεν χωρίζει... ενώνει"


Γράφει ο Νικηφόρος Χ. Χριστοφορίδης
Εκπαιδευτικός
Τα τελευταία χρόνια αγαπητοί μου φίλοι και φίλες παρατηρούμε μια ενασχόληση της πολιτικής με την εκπαίδευση. Από πανό και συνθήματα που αναρτήθηκαν πρόσφατα σε λύκειο του Κιλκίς μέχρι φυλλάδια/flyers που επίσης μοιράστηκαν από πολιτικό κίνημα σε είσοδο Λυκείου του Κιλκίς λίγο παλαιότερα.

Δείτε Video από την χοροεσπερίδα του Ιερού Ναού Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων πολιούχων του Κιλκίς


Τα εκκλησιαστικό συμβούλιο και το φιλόπτωχο ταμείο του Ιερού Ναού Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων πολιούχων του Κιλκίς, διοργάνωσαν  χοροεσπερίδα (τσάι) με παραδοσιακά συγκροτήματα και παραδοσιακή ζωντανή μουσική την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 στο κέντρο «Θέατρο» στο Κιλκίς.