Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Κατέθεσες πινακίδες και το παράτησες;

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.autotriti.gr
Με την κρίση και την αύξηση της φορολογίας στα αυτοκίνητα, πολλοί ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να καταθέσουν πινακίδες στα αγαπημένα τους οχήματα.

Όλοι στον αγώνα ΓΑΣ Κιλκίς vs Αρχέλαο Κατερίνης


Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwondo under 21 στη Βαρσοβία

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς 
Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwondo under 21 διεξήχθη στην Βαρσοβία Πολωνίας από τις 8 έως τις 11 Νοεμβρίου 2018.

Σ. Φάμελλος: «Μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης στέλνουν οι γονείς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου»

«Ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης στέλνουν οι γονείς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, εκεί που συναντήσαμε πολλές φορές τους ακροδεξιούς έξω από το σχολείο, όταν δεν επέτρεπαν στα προσφυγόπουλα το αγαθό της γνώσης και της παιδείας. Εκεί που τα παιδιά έδειξαν τον δρόμο της αγάπης και της αλληλεγγύης και αγκάλιασαν τα παιδιά των προσφύγων.

Κεντρική Εκδήλωση της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Ίδρυση του ΚΚΕ

Δελτίο τύπου ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ
Το ΚΚΕ συμπληρώνει φέτος έναν αιώνα ζωής, έναν αιώνα αγώνων και θυσιών. Ιδρύθηκε σε μια εποχή που η φλόγα της Οκτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης το 1917 έδωσε ώθηση στο επαναστατικό εργατικό κίνημα διεθνώς και στην Ελλάδα.

Κάλεσμα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης στην Ξηρόβρυση και στην Κοκκινιά

Ανακοίνωση Παραρτήματος Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ 
Το Παράρτημα Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ καλεί σε συμμετοχή στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Νοέμβρη, στις 10:30 π.μ., στην Ξηρόβρυση, για τους πεσόντες μαχητές αγωνιστές του χωριού και τα 47 γυναικόπαιδα που σφαγιάστηκαν από τους πρώην συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών της ΠΑΟ στις 20 Νοέμβρη 1946, καθώς και για τους αγωνιστές της εθνικής αντίσταση και τους μαχητές του ΔΣΕ του χωριού.

Ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Χ. Χατζησάββας

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
«Είναι δυνατό να χρησιμοποιούνται ακόμη χωματόδρομοι ως μοναδικό οδικό δίκτυο σε χωριά της Ελλάδας;» 
Εν έτει 2018 επονείδιστο, κατά το επιεικέστερο, χαρακτηρίζεται για την ελληνική Πολιτεία το φαινόμενο να υπάρχει οικισμός εντός της Επικράτειας ο οποίος δεν διαθέτει ασφαλτοστρωμένο οδικό δίκτυο.

"Ένα δημόσιο σχολείο με ευτυχισμένους μαθητές"

Παρεμβαίνει η αναγνώστρια της Γνώμης  Λ.Σ.
Ένα νέο δημοσίευμα στάθηκε αφορμή παραθέσω να παραθέσω κάποια πράγματα για τον δήμο Παιονίας.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι στα Χανιά, οι δασκάλες στέλνουν σπίτι τα παιδιά διαβασμένα, και μάλιστα μετέτρεψαν το σχολειό σε ευχάριστο περιβάλλον προσφέροντας στα παιδιά επιπλέον πράγματα όπως μαθήματα φωτογραφίας και κινηματογράφου, μουσικής, αστρονομίας και ρομποτικής, με ημέρες φιλαναγνωσίας και επαφής με τις φυσικές επιστήμες. 

Σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς 
Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι ίσως το κορυφαίο δρομικό γεγονός της χώρας μας. Ένας αγώνας που κάθε χρόνο χαρίζει δυνατές συγκινήσεις σε χιλιάδες δρομείς από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο. 

Ενεργοποιείται η “Ηλεκτρονική Πολεοδομία” με απόφαση Γ. Σταθάκη

Άμεση, σφαιρική και απολύτως έγκυρη ενημέρωση για τα πολεοδομικά δεδομένα κάθε σημείου της Επικράτειας προσφέρει, σε δημόσια διοίκηση και πολίτες, η «Ηλεκτρονική Πολεοδομία» (e-Πολεοδομία 3), που ενεργοποιείται με Απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη. 

Άνοιξε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τις θέσεις του Λοιπού Επικουρικού Προσωπικού (πλην Ιατρών)

Άνοιξε σήμερα (Πέμπτη 15/11/2018) το μεσημέρι, η ηλεκτρονική εφαρμογή loipoepikouriko.moh.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων υποψηφίων για την πρόσληψη και τοποθέτηση του Λοιπού Επικουρικού Προσωπικού -πλην Ιατρών- και θα είναι διαθέσιμη για τους ενδιαφερόμενους μέχρι την Παρασκευή 30/11/2018 και ώρα 24:00.

Πρόξενος των ΗΠΑ: Υπάρχουν προοπτικές στη Β. Ελλάδα. Αμερικανικές επιχειρήσεις δείχνουν έντονο ενδιαφέρον


Επιμέλεια Κειμένου: Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς 
Υπάρχουν πολύ μεγάλες ευκαιρίες για τις αμερικανικές επιχειρήσεις στη Βόρεια Ελλάδα, τόνισε ο πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Γκρέγκορι Φλέγκερ. Οι ΗΠΑ ήταν και θα παραμείνουν παρούσες στη Βόρεια Ελλάδα, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Γκρέγκορι Φλέγκερ, κατά τον χαιρετισμό του στη συζήτηση στρογγυλής τράπεζας που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών «Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης» (ΚΕΑΣΜ) για την καινοτομία και τις προοπτικές των αμερικανικών επιχειρήσεων στην Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, με αφορμή την παρουσία των ΗΠΑ ως τιμώμενης χώρας στην 83η ΔΕΘ.

"Θέμη Πουλτουρτζίδη, συγχαρητήρια για τη διεθνή επιτυχία σου"

Ανακοίνωση
Π.Α.Σ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
"Το Δ.Σ και οι προπονητές του Π.Α.Σ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον αθλητή της ομάδος Ευθύμιο (Θέμη) Πουλτουρτζίδη, μαθητή του 1ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου της 12ης Διεθνούς Ολυμπιάδος Αστρονομίας-Αστροφυσικής, η οποία διεξήχθη στο Πεκίνο, από την Παρασκευή 2 έως και την Κυριακή 11-11-18 και όπου εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα και το Κιλκίς.

Προσπάθησαν να διαρρήξουν επιχείρηση σε περιοχή του Κιλκίς, αλλά δεν τους έκατσε...

Συνελήφθη χθες (14 Νοεμβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 25χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα ενεργώντας μαζί με δύο συνεργούς του τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, επιχείρησαν να διαρρήξουν επιχείρηση σε περιοχή του Κιλκίς. 

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν για ναρκωτικά 49χρονο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη προχθές (13 Νοεμβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 49χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 1 κιλού και 73,6 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης και ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2 μέτρων, που καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του.

Έγκριση 112 επενδύσεων στις υδατοκαλλιέργειες που θα δημιουργήσουν 164 νέες θέσεις εργασίας

Ολοκληρώθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η έγκριση των αποτελεσμάτων της συγκριτικής αξιολόγησης των Αιτήσεων Χρηματοδότησης, που έχουν υποβληθεί για τα Μέτρα 3.2.2 και 4.2.4 «Παραγωγικές επενδύσεις στην Υδατοκαλλιέργεια» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας (ΕΠΑλΘ) 2014-2020.

Μια σημαντική και σοβαρή Γερμανική επένδυση στο Κιλκίς


Πραγματικότητα αποτελεί πλέον η λειτουργία παραρτήματος της μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας «Εxciting AG», γερμανικών συμφερόντων, στην πόλη του Κιλκίς. Πρόκειται σαφώς για μια σημαντική και σοβαρή επένδυση, που πήρε το δρόμο της υλοποίησης, χάρη στην άψογη συνεργασία της εταιρείας και του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

"Κιλκίς - Η μικρή αγαπημένη μας πόλη"


Του Μάκη Ιωσηφίδη
Εκεί, κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 60, στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, δεκάχρονο παιδάκι βρέθηκα για πρώτη φορά στο σπίτι ενός συμμαθητή και φίλου μου που με κάλεσε για να παίξουμε. 

Αγιασμός και πρώτη συγκέντρωση γονέων στο ΚΔΑΠ Kinesis for Kids





Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Οι γονείς εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους εκπαιδευτικούς για αρκετές ώρες της ημέρας και είναι σημαντικό να έχουν την ευκαιρία να επικοινωνούν μαζί τους και να ενημερώνονται σχετικά με τις δράσεις που παρακολουθεί το παιδί τους. 

Τουρκία, Κύπρος, υδρογονάνθρακες, το… όπιο και στο βάθος η ΕΕ

Του Δημήτρη Μάρδα
π. Υφ/γού Εξωτερικών, Βουλευτή ΖΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης
Η Τουρκία εξοπλίζεται με ρυθμούς πρωτόγνωρους ενώ παράλληλα αποθρασύνεται θεωρώντας τον εαυτόν της επιβήτορα της ευρύτερης περιοχής. Η αλαζονεία της, προϊόν των ανωτέρω, επεκτείνεται και στους συμβούλους του Τούρκου προέδρου ή κάποιους υπουργούς της που ζουν μάλλον στην σκιά της ουτοπίας της παλαιάς Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Το «Λεωφορείο της Μακεδονικής Κουζίνας» ξεκίνησε το ταξίδι του στην Ευρώπη

Από την 34η Philoxenia ξεκίνησε το ταξίδι του στην Ευρώπη το «Λεωφορείο της Μακεδονικής Κουζίνας» (Food Track της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας). Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με σκοπό να γνωρίσουν οι Ευρωπαίοι πολίτες τη Μακεδονική Κουζίνα και τα εκλεκτά προϊόντα της μακεδονικής γης.

Σε διαβούλευση το σχέδιο ΚΥΑ για τα «Μέτρα ελέγχου της αγοράς γάλακτος»

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε από σήμερα στην ιστοσελίδα του Yπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το σχέδιο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) με θέμα τα «Μέτρα ελέγχου της αγοράς γάλακτος».

Επίσκεψη Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο Πολύκαστρο

Ανακοίνωση ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Η ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς μετέφερε στον πρώην Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη πρόσκληση της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Παιονίας για να παραστεί στα εγκαίνια των γραφείων της στο Πολύκαστρο. 

Τι λέει η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, για τα αποτελέσματα των εκλογών στα υπηρεσιακά συμβούλια


Δελτίο τύπου Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών
Οι υποψήφιοι με την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ) χαιρετίζουν όλους όσοι στήριξαν με την ψήφο τους, στις πρόσφατες εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια των Εκπαιδευτικών, το ψηφοδέλτιο της ΑΣΕ στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο Κιλκίς.

Εύζωνοι Κιλκίς: Δείτε πως ο εκπαιδευμένος σκύλος βρίσκει τα κρυμμένα ναρκωτικά


Δήλωση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Υποστρατήγου Μιλτιάδη Πουρσανίδη
"Αστυνομικοί του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας κατάφεραν να αποτρέψουν την εισαγωγή στην χώρα ποσότητας κάνναβης που ξεπερνά τα 32 κιλά, με τη σημαντική συμβολή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς.

Ενημερώθηκαν οι γονείς των παιδιών της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 ολοκληρώθηκε ο κύκλος ενημερωτικών συγκεντρώσεων των γονέων της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς. Οι γονείς των παιδιών της Ακαδημίας, ενημερώθηκαν για θέματα λειτουργίας της Ακαδημίας (Εσωτερικός Κανονισμός κ.α.).

Κιλκίς: Ενημερωτική ημερίδα για τα συνοδευτικά μέτρα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους

Ενημερωτική ημερίδα με αντικείμενο την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των ωφελουμένων του προγράμματος ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους) θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Κάλεσμα Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς, για συμμετοχή στις εκδηλώσεις της επετείου από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ)
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς καλεί τις γυναίκες της εργατικής τάξης, τις γυναίκες αυτοαπασχολούμενες, αγρότισσες, άνεργες, συνταξιούχες, τα νέα κορίτσια να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου από το λαϊκό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, το Σάββατο 17 Νοέμβρη, στις 6:30 μ.μ., στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς.

Προσλήψεις ιδιωτών συνεργατών στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών (ΙΣ) για τις διενεργούμενες στατιστικές έρευνες περιόδου Ιανουαρίου - Αυγούστου 2019, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τη 12η ώρα της 8ης Νοεμβρίου μέχρι και την 24η ώρα της 10ης Δεκεμβρίου 2018.

Εθελοντές Σαμαρείτες και Διασώστες Κιλκίς, επί το έργον

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Κιλκισιακού και του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό στάδιο Κιλκίς. 

Πολυνίκες Βορείου Ελλάδος από τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς 
Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου 2018 αντίστοιχα, πραγματοποιήθηκαν οι τελευταίοι αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας για το 2018. Οι αγώνες έγιναν στη Θεσσαλονίκη και μετά το πέρας αυτών, βραβεύτηκαν και οι Πολυνίκες Βορείου Ελλάδος.

«Μια σταγόνα Καζαντζάκης» στην Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς διοργανώνει την Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος), την εκδήλωση με θέμα:  «Μια σταγόνα Καζαντζάκης».

H Black Friday στο Kinesis-Gym Kilkis

Ανακοίνωση Kinesis-Gym Kilkis
H Μαύρη Παρασκευή (Black Friday) έρχεται στο Kinesis-Gym Kilkis.
Κάνε προεγγραφή, κρατά θέση, στις μοναδικές προσφορές του γυμναστηρίου μας ΜΟΝΟ για την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου.
https://www.kinesis-gym.gr/pare-to-dwro-sou/
ή στην γραμματεία του γυμναστηρίου 25ης Μαρτίου 24, Τηλ.: 2341020450


Μάγεψε το φιλόμουσο κοινό των Σερρών, η χορωδία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Η χορωδία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, συμμετείχε στην χορωδιακή συνάντηση που διοργάνωσε ο ιστορικός Όμιλος «ΟΡΦΕΑΣ» Σερρών, η δράση του οποίου χρονολογείται από το 1905.