Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Κινητοποίηση ΚΚΕ και ΚΝΕ στο Κιλκίς, ενάντια στις ΝΑΤΟϊκές βάσεις

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Με κεντρικό σύνθημα: «Έξω το ΝΑΤΟ και οι βάσεις του από την Ελλάδα» - «Όχι στα σχέδια κυβέρνησης – ιμπεριαλιστών» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα το συλλαλητήριο των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Κιλκίς, στα πλαίσια των πολύμορφων δράσεων που πραγματοποίησε το Κόμμα σε όλη τη χώρα, σε πόλεις που υπάρχουν ΝΑΤΟϊκές στρατιωτικές βάσεις ή σχεδιάζονται να δημιουργηθούν νέες.

Αυτές είναι οι τέσσερις γυναίκες που λήστευαν σπίτια στη Γλυφάδα

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων (4) ημεδαπών γυναικών, μελών εγκληματικής ομάδας, που εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Γλυφάδας. Τα μέλη της εν λόγω σπείρας, διέπρατταν διαρρήξεις και κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Kinesis-Gym: Παρουσίαση νέου προγράμματος LesMills Bodybalance 78

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) εταιρεία, Les Mills, παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release 78) του BODYBALANCE.

Τα νέα του Κιλκισιακού (26/10/2018)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την τρίτη του νίκη στη σειρά επιδιώκει ο Κιλκισιακός που υποδέχεται το Σάββατο στις 4 το μεσημέρι στο γήπεδο του Παλαιού Αγιονερίου τον Κεραυνό Ποντοηράκλειας. 

Παιχνίδι πρόκληση στη Κέρκυρα για τον Γιάννη Λαζαρίδη του ΓΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Ο προπονητής του ΓΑΣ Κιλκίς Γιάννης Λαζαρίδης μίλησε στην Media Day του ΓΑΣ Κιλκίς ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Φαίακα Κέρκυρας για την πρεμιέρα της Α2. Ο έμπειρος τεχνικός κατέστησε σαφές πως ο ΓΑΣΚ θα πάει στο νησί του Ιονίου για να τα δώσει όλα για τη νίκη, και θα προσπαθήσει να βγάλει στο γήπεδο τα στοιχεία που απαιτούνται για το διπλό.

- Πως βλέπεις την φετινή προσπάθεια του ΓΑΣ Κιλκίς;
"Εχουν γίνει μέχρι τώρα σημαντικές κινήσεις με τον ερχομό νέων και έμπειρων παικτών που έχουν αγωνιστεί και παλιότερα στον ΓΑΣ Κιλκίς. Το χαρακτηριστικό του συγκροτήματός μας είναι πως έχει πλούσιο ταλέντο και όρεξη στο να φέρει επιτυχίες."

Σινεμά και Αγιογραφία στην “ΤΕΧΝΗ” Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μια σειρά προβολών επιλεγμένων κινηματογραφικών ταινιών του παγκόσμιου και του ελληνικού κινηματογράφου προγραμματίσαμε στην Τέχνη, το αγαπημένο σας σημείο πολιτιστικής αναφοράς στην πόλη.

"Ευχαριστούμε κύριε Μπουτάρη, αλλά δεν θα πάρουμε..."

Επιστολή  Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης-ΔΣΕ Κεντρικής Μακεδονίας προς το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης  Γ. Μπουτάρη
"Λάβαμε την πρόσκλησή σας για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής και τους συνεργάτες τους.
Αν και εκτιμάμε το γεγονός ότι επιτέλους μετά από 7 δεκαετίες ο δήμος τιμά την απελευθέρωση της πόλης, δε θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε επειδή:

Γιώργος Βαρδάκας: Ένας αθόρυβος και σεμνός εργάτης της τοπικής μας ιστορίας


Γράφει ο Μάκης Ιωσηφίδης 
Δάσκαλος
Απογευματάκι. Πίνω το καφεδάκι μου σε γνωστό καφέ της πόλης όταν αντικρίζω τον συνταγματάρχη εν αποστρατεία Γιώργο Βαρδάκα που μου χαρίζει ένα αντίτυπο του τελευταίου βιβλίου του. Τίτλος: "Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος - Μάχες Σεμέν ντε Φερ, Ραβινέ, Σκρα ντι Λέγκεν, Δοϊράνης, Διασπάσεως Μακεδονικού Μετώπου".

Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Βέροια για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 45χρονου

Συνελήφθησαν χθες (25 Οκτωβρίου 2018) το βράδυ στη Βέροια, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 2 ημεδαποί ηλικίας 39 και 22 ετών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Δήμος Κιλκίς: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπαιδευτές ενηλίκων στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης

Από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κιλκίς ανακοινώνεται προς όλους τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους Εκπαιδευτές Ενηλίκων ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου για θέσεις εκπαιδευτών ενήλικων στα «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης –Νέα Φάση» στο παρακάτω link: https://www.inedivim.gr/ανακοινώσεις/θέσεις-εκπαιδευτών-ενηλίκων-στα-κέντρα-διά-βίου-μάθησης-νεα-φαση-πρόσκληση-εκδήλωσης

Παράταση προθεσμίας για περαίωση υπαγωγής αυθαιρέτων ν.4178

Προς διευκόλυνση των επαγγελματικών φορέων του τεχνικού κόσμου, θα δοθεί παράταση κατά έξι μήνες της προθεσμίας, που εκπνέει στις 3 Νοεμβρίου 2018, για την ηλεκτρονική υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και στοιχείων για την περαίωση της υπαγωγής των αυθαιρέτων του ν.4178/2013.

Εκλογές στον Μουσικό Πολιτιστικό Σύλλογο "Άξιον Εστί" Αξιούπολης

Ανακοίνωση Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου "Άξιον Εστί" Αξιούπολης
Το Διοικητικό Συμβούλιο σύμφωνα με τα άρθρα 7 και 8, του Καταστατικού, σας καλεί σε τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει Την Πέμπτη 01-11-2018 και από ώρα 19.00 έως 21.00 στο δημοτικό κατάστημα Αξιούπολης θα διενεργηθούν οι εκλογές του Συλλόγου.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 31 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα «Χρηματοδότηση και Ασφάλιση Εξαγωγικών Πιστώσεων»

Το Επιμελητήριο Κιλκίς και ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ) στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των Επιχειρηματιών και των στελεχών, διοργανώνουν Ημερίδα Πληροφόρησής τους για την «Χρηματοδότηση και Ασφάλιση Εξαγωγικών Πιστώσεων», εστιασμένη στην ενίσχυση της εξωστρέφειας, την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018, ώρα 18:00 στο Επιμελητήριο Κιλκίς, Αίθουσα «Β. ΣΕΡΓΙΑΝΝΙΔΗ»

Τελωνείο Ευζώνων: Τσάκωσαν Σκοπιανό με 500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Στις 25 Οκτωβρίου 2018 η ομάδα Δίωξης του Τελωνείου Ευζώνων εντόπισε 9.650 τεμάχια τσιγάρα (500 πακέτα) σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αρχών Ιταλίας με οδηγό κάτοικο Π.Γ.Δ.Μ.

Αρχίζει η απογραφή ζωικού πληθυσμού των κτηνοτρόφων του νομού Κιλκίς

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ.Α.Ο.Κ ΚΙΛΚΙΣ σας ενημερώνει ότι όλοι οι κάτοχοι κωδικού ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΚΗΣ και ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΚΗΣ εκμετάλλευσης που δεν έχουν διακόψει με αίτηση τους τη λειτουργία της, ακόμα και αν δεν υπάρχει ζωικό κεφάλαιο, υποχρεούνται για τα κάτωθι:

Χρόνια Πολλά Θεσσαλονίκη! Χρόνια Πολλά Μακεδονία!


Γράφει ο Θωμάς Χ. Μαρκόπουλος*
Στις 26 Οκτωβρίου 1912, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου η Θεσσαλονίκη απελευθερώθηκε από τους Οθωμανούς Τούρκους. Μια ημέρα πριν, ο βασιλιάς Κωνσταντίνος έφθασε με την εμπροσθοφυλακή του ελληνικού στρατού προ των πυλών της Θεσσαλονίκης.