Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας


Κοινωνικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή τον ετήσιο εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου στις 20 Οκτωβρίου.

Σούλης Καζαντζίδης: "Ο Μακεδονικός Αγώνας συνεχίζεται"

Δελτίο τύπου Αναστασίου (Σούλη) Καζαντζίδη
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, δάσκαλος Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, ήταν παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Κιλκίς σήμερα Κυριακή για την ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα. 

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δημήτρη Κυριακίδη για το αξίωμα του δημάρχου Κιλκίς

Υπογράφει ο Δημήτριος Κυριακίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
"Πολίτες του Κιλκίς, Συμπατριώτες μου,
Η επιθυμία της άδολης προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μου και της προσπάθειας για την υλοποίηση κάθε ενέργειας και δράσης, που ως στόχο θα έχει την ανάπτυξη και την πρόοδο του γενέθλιου τόπου μου, με ώθησαν και διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μου να κατέλθω στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

"Α ρε φουκαρά Ανέστη…"


Γράφει ο Μάκης Ιωσηφίδης
Ανέστης Μαδεμτζόγλου
Μια ζωή στο μεροκάματο ο Ανέστης. Από φτωχή οικογένεια και από μικρός στη βιοπάλη. Αγάπαγε τα γράμματα αλλά τα παράτησε στην Γ’ γυμνασίου επειδή έπρεπε να βοηθήσει την οικογένεια. Στα δεκαπέντε του μπήκε στη δουλειά στο πλευρό του πατέρα του. Οικοδόμος ο πατέρας και σε χτίστη ικανό εξελίχτηκε ο Ανέστης. Δουλειά υπήρχε και δόξα τω Θεώ πρόκοψε. 

Λειτουργούν τα νέα γραφεία της Ένωσης Στρατιωτικών νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση Ένωσης Στρατιωτικών νομού Κιλκίς 
Στη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται, από το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας για ανάπτυξη και βελτίωση των παροχών προς τα μέλη μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι από την 14 Οκτωβρίου 2018, θα λειτουργούν τα νέα γραφεία της ΕΣΠΕΕΚ επί της οδού Βενιζέλου 2, Κιλκίς, ΤΚ 61100.

Συνελήφθησαν 2 αδέλφια στην Ημαθία για κλοπή μετασχηματιστών της ΔΕΔΔΗΕ

Συνελήφθησαν προχθές (12 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 2 αδέλφια ηλικίας 26 και 31 ετών, ημεδαποί, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Μήνυμα Δ. Κυριακίδη για την Ημέρα Εορτασμού του Μακεδονικού Αγώνα

Γράφει ο Δημήτριος Κυριακίδης
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, Δικηγόρος
Η πρώτη Κυριακή μετά την 13η του μηνός Οκτωβρίου κάθε έτους έχει ορισθεί λόγω της σημαντικότητας της ημέρας αυτής (θάνατος το 1904 του Ήρωα Παύλου Μελά καπετάν Μίκη Ζέζα, 29 Μαρτίου 1870 – 13 Οκτωβρίου 1904) ως Ημέρα μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα – (Βασιλικό Διάταγμα 157 της 25/2/1969, ΦΕΚ 46/11.3.1969).
Τιμάται έτσι από τον ελληνικό λαό και την Ελληνική Πολιτεία η εξέγερση (1904-1908) των επονομαζόμενων τότε Γραικομάνων, των ντόπιων δηλαδή ελληνικών χριστιανικών πληθυσμών, που κατοικούσαν έτη πολλά στην Μακεδονία έναντι των βουλγαρικών ορέξεων για τον πανσλαβισμό όλων των ανθρώπων που είχαν τις εστίες τους στην περιοχή μας. 

Δείτε Video από το Επιστημονικό Συνέδριο στο Κιλκίς, με θέμα "Ελληνικές υπερτροφές"


Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα, "Ελληνικές υπερτροφές". Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.