Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Μια "καινούργια" Lancia Delta Integrale σε αλμυρή τιμή

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.gocar.gr
Εσύ πόσα χρήματα θα έδινες για αυτό; Έχουν ακουστεί πολλά σχετικά με την επιστροφή της Lancia Delta Integrale, αλλά όλα αυτά είναι μόνο στα… λόγια! Είναι απίθανο να περάσει στην παραγωγή ξανά ένα τέτοιο αυτοκίνητο, το οποίο φέρει όνομα βαρύ, ειδικά τώρα που η Lancia δεν υπάρχει (κυριολεκτικά). 

Έναρξη 5ης εμβολιακής εκστρατείας των αλεπούδων

Η 28η Σεπτεμβρίου είναι επίσημα η παγκόσμια ημέρα πρωτοβουλίας για την αύξηση της ευαισθητοποίησης, την ενημέρωση, την πρόληψη και τη μείωση της θνησιμότητας από τη θανατηφόρα ασθένεια της λύσσας.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (25/9/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στον Εύοσμο με τον τοπικό Αγροτικό Αστέρα. 

Ραντεβού με το τμήμα χορού SWING της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μην ξεχάσετε το ραντεβού σας με το τμήμα χορού SWING της ΤΕΧΝΗΣ, την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 στην αίθουσα χορού μας.

Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών: "Περί «της χαμένης ώρας» ο λόγος..."

Ανακοίνωση Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Βρισκόμαστε 2 εβδομάδες από το πρώτο κουδούνι του αγιασμού και τα περισσότερα σχολεία του νομού δεν έχουν ολοκληρωμένο πρόγραμμα διδασκαλίας.  Πράγματι διορίστηκαν πολλοί αναπληρωτές αρχές Σεπτέμβρη, κυρίως στην ειδική αγωγή, αλλά τα κενά ήταν περισσότερα. 

Θέση εργασίας σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό στο Κιλκίς

Ζητείται πτυχιούχος Νηπιαγωγός (ΑΕΙ) ή Βρεφονηπιοκόμος (ΤΕΙ),  ηλικίας 22 έως 29 ετών, με ενεργή κάρτα ανεργίας άνω των 12 μηνών, για πλήρη απασχόληση.

Εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ για τον Παιδικό Σταθμό «ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ» Κιλκίς (σε πρωινά ή απογευματινά τμήματα)

Ανακοίνωση
Παιδικού Σταθμού
«ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ» Κιλκίς 
Σας ενημερώνουμε ότι για τη σχολική χρονιά 2018-2019, θα λειτουργήσουν και νέα απογευματινά τμήματα για παιδιά προσχολικής ηλικίας από 2,5 ετών έως 4 ετών, στα οποία μπορούν να γραφτούν και παιδιά μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» που τους έχει χορηγηθεί VOUCHER από την α΄ φάση ή την β΄ φάση. 

Αγιασμός στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018, στις 10 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς (Μητροπόλεως 11, πρώην Νομαρχία Κιλκίς), θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός για τα Παιδικά Χορευτικά Τμήματα. Το ΛΕΚ θα καλωσορίσει τα παιδιά με παράσταση κουκλοθεάτρου, κεράσματα και φυσικά χορό.

Δείτε Video από την 2η δεξιοτεχνία αυτοκινήτων Κιλκίς


Η 2η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων διοργανώθηκε από τον σύλλογο «Χώμα» και έγινε στο Κιλκίς την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018.

Μόνιμοι διορισμοί 15.000 εκπαιδευτικών, ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου

Τέλος στα 11 «πέτρινα χρόνια» της αδιοριστίας στη δημόσια εκπαίδευση δίνει η ανακοίνωση από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου, του αριθμού διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Συμβουλές από τους Αστυνομικούς της Γειτονιάς Κιλκίς για μια καλή σχολική χρονιά

Υπογράφουν οι αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς
Μάθετε τι πρέπει να προσέξετε όσον αφορά τη συμπεριφορά σας προς το παιδί και πώς να το εντάξετε σε μία καθημερινότητα που θα το διευκολύνει ως προς τις υποχρεώσεις του.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 37χρονος για ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, 37χρονο ημεδαπό, για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 13χρονης κόρης του.

Εσωτερικό τουρνουά και παιχνίδια γονέων στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Με τα συνθήματα «Άθληση για όλους» και «Σήμερα Αθλητές, Αύριο Καλύτεροι Άνθρωποι» η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετέχει στην εβδομάδα άθλησης από κοινού με την ΟΠΑΠ ΑΕ στο πλαίσιο ένταξης στο πρόγραμμα αθλητικών δράσεων της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Άρχισε εκστρατεία για την ενημέρωση των Παιδικών Εμβολιασμών σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία

Εκτεθειμένα σε λοιμώδη νοσήματα βρίσκονται όσα παιδιά δεν εμβολιάζονται, με τους επιστήμονες να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου επανεμφάνισης ασθενειών που είχαν ξεχαστεί, όπως η ιλαρά – ερυθρά παρωτίτιδα, διφθερίτιδα και πολιομυελίτιδα. Προτρέπουν μάλιστα τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, επισημαίνοντας ότι τα εμβόλια σώζουν ετησίως εκατομμύρια παιδικές ζωές και πως δεν υπάρχει άλλο, καλύτερο, και πιο ασφαλές προληπτικό μέτρο για την αντιμετώπιση των ασθενειών.

Εξετάσεις απόκτησης ειδικής άδειας ταξί

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις για την απόκτηση ειδικής άδειας ταξί (Οκτώβριος 2018) θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018, με ώρα έναρξης στις 9 το πρωί.

Δείτε Video από την παρουσίαση του βιβλίου "Οι Νεράιδες του Πόντου" της Αγγελικής Παμπουκίδου, στο Κιλκίς


Το βιβλίο της Αγγελικής Παμπουκίδου "Οι Νεράιδες του Πόντου" παρουσιάστηκε τη Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 7:30 μ.μ. στην Αυστροελληνική Κιλκίς. Η παρουσίαση ήταν μία συνδιοργάνωση της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς και της Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες".