Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Συνέντευξη του βουλευτή Κιλκίς Χρήστου Χατζησάββα στη Γνώμη

Γράφει η
Παναγίτσα Μιχαήλου
Πολιτικές εξελίξεις που συγχέουν κομματικές ταυτότητες. Υπουργοποιήσεις που μοιάζουν μετεγγραφές παρατείνουν την πολιτική επιβίωση πολιτικών υπεράνω ιδεολογιών. Κι ιδεολογίες που μέσα από δυνατά crash test ψάχνουν να επαναπροσδιοριστούν.
Αριστερά, Δεξιά, Φασισμός Κομουνισμός, Δημοκρατία. Γιατί σε μιαν Ελλάδα που γέννησε τη δημοκρατία ούτε ταμπέλες χωράνε ούτε δικαίωμα λόγου στερείται από κανένα.


1992: Ο Γώγος διασχίζει το δρόμο, απέναντι από τη Μητρόπολη Κιλκίς

Η φωτογραφία αυτή αποτελεί ευγενική παραχώρηση του αγαπητού φίλου και αναγνώστη της Γνώμης Βασίλη Μακρίδη. Βρισκόμαστε στο 1992 απέναντι από την Μητρόπολη Κιλκίς και βλέπουμε τον δικό μας Γώγο, τον "νάνο με το τεράστιο ανάστημα", να διασχίζει το δρόμο.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς
Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Πολυάνειο Ωδείο σε όλα τα όργανα. Πιάνο αρμόνιο, κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα, βιολί, βιολοντσέλο συμφωνικά κρουστά ντραμς, ακορντεόν, φλάουτο, παροδιασιακό κλαρίνο, κλαρινέτο, σαξόφωνο, τρομπέτα, μπουζούκι καθώς και στα ανώτερα θεωρητικά στη φωνητική και στην προετοιμασία των σπουδαστών για το τμήμα της μουσικολογίας και το τμήμα της βυζαντινής μουσικής. 
Λειτουργεί επίσης χορωδία ενηλίκων κάθε Τρίτη στις 7.00 μ.μ.-8.30 μμ. Η έγκαιρη εγγραφή σας εξασφαλίζει την επιλογή των ωρών που σας εξυπηρετούν καλύτερα.

Επιλογή μουσικών οργάνων για μικρούς σπουδαστές, στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018, η παρουσίαση των μουσικών οργάνων στους μικρούς μας σπουδαστές, ώστε να ειναι πιο εύκολη η επιλογή τους.

Αυτοκίνητο: Οι 35 σημαντικότερες αφίξεις του 2018

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.newsauto.gr
Η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δυναμική για τις αυτοκινητοβιομηχανίες και φυσικά την αγορά αυτοκινήτου. Πάμπολλα τα νέα μοντέλα που αναμένονται, για όλα τα βαλάντια. Δείτε ποιες εταιρείες θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια του 2018.

Φάσεις από τον φιλικό αγώνα Αλέξανδρος Κιλκίς vs ΠΑΟ Κουφαλίων


Φάσεις από τον φιλικό αγώνα που έδωσε η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς με αντίπαλο τον ΠΑΟ Κουφαλίων, ομάδα Γ' Εθνικής του 2ου ομίλου.

Ξεκινούν τα μαθήματα στον Μουσικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ευρωπού

Δήλωση Γεωργαντά για την επιχείρηση κομματικοποίησης της Δημόσιας Διοίκησης

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, με αφορμή επίκαιρη επερώτηση που κατέθεσαν σήμερα 30 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία επισημαίνουν την επιχείρηση πλήρους κομματικοποίησης της Δημόσιας Διοίκησης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Φιλική ισοπαλία για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος με τον Πανσερραϊκό

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος 
Σε ένα χορταστικό από γκολ φιλικό παιχνίδι, η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας έδειξε σημάδια βελτίωσης εν αναμονή της έναρξης του πρωταθλήματος.
Το τελικό σκορ ήταν 3-3 με την ομάδα του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ να ανοίγει το σκορ στο 35’ ενώ στο 42’ ήρθε η ισοφάριση από τον Σαβελίδη. 

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Ειρήνης Κιλκίς, σε εκδήλωση στις Βρυξέλλες

Δελτίο τύπου Επιτροπής Ειρήνης Κιλκίς 
Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Ειρήνης Κιλκίς, αποτελούμενη από τον Απόστολο Καλλιστρατίδη και την Ειρήνη Χατζή, συμμετείχε σε εκδήλωση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, με θέμα: «Καμία εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ και των αστικών κυβερνήσεων. Έξω οι βάσεις και τα ορμητήριά τους από τη χώρα μας», την Κυριακή 16 Σεπτέμβρη, στις Βρυξέλλες, όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Σωτήρης Ζαριανόπουλος. 

Κατασκευάζονται παιδικές χαρές σε όλο τον δήμο Παιονίας

Ανακοίνωση δήμου Παιονίας
Εντός των επομένων ημερών ο Δήμος Παιονίας ανακοινώνει την ηλεκτρονική δημοπρασία για την υλοποίηση του έργου της κατασκευής 53 συνολικά παιδικών χαρών σε όλους τους οικισμούς του Δήμου.

Εγκαίνια παιδικού τμήματος στη Βιβλιοθήκη του Goethe-Institut Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Goethe-Institut Θεσσαλονίκης
Το Goethe-Institut Thessaloniki θέλοντας να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στον κόσμο της παιδικής του βιβλιοθήκης, σε συνεργασία με την ομάδα KIDOT, διοργανώτρια του μεγαλύτερου παιδικού φεστιβάλ στη Βόρεια Ελλάδα, σας προσκαλεί στην εκδήλωση εγκαινίων Κinder-thek. 

Συμμετοχή του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στην "Εμποροπανήγυρη 2018"

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Μάγεψαν οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στο περίπτερο που έστησαν στο Κέντρο του Κιλκίς το κοινό της πόλης, με την παρουσίαση των δράσεων όλων των τμημάτων καθώς και με τη διανομή χρήσιμου πληροφοριακού υλικού. 

Εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, με ώρα έναρξης τις 9.00 π.μ.

Συλλήψεις 8 ατόμων σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ερευνών για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο (17 και 18 Σεπτεμβρίου 2018) συνολικά 8 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ενημέρωση για τον δια του στόματος εμβολιασμό των αλεπούδων κατά της λύσσας το φθινόπωρο του 2018

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:

Μαθήματα για επίδοξους τραγουδιστές και τραγουδίστριες

Το μουσικό τμήμα του «πόλις» ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 θα γίνει η πρώτη συνάντηση όσων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν φέτος στα μαθήματα μουσικής προετοιμασίας. Η συνάντηση θα γίνει στο στούντιο του «πόλις», Σουρή 6 Κιλκίς, από ώρα 20:30 έως 23:30.
Πληροφορίες 6972 236609

Ο Γιώργος Γεωργαντάς στους ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΥΣ του ΣΚΑΪ


Καλεσμένος στην εκπομπή «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» του ΣΚΑΪ με τους δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018, ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα.

Συνελήφθησαν 4 άτομα στο Κιλκίς για κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων

Συνελήφθησαν χθες (18 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς, 4 άτομα για κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων.

Παίονες αστυνομικοί τσάκωσαν 35χρονο για καλλιέργεια 288 τετράμετρων χασισόδεντρων

Συνελήφθη χθες (18 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 35χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια κάνναβης.

Ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις»

Το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις», ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών στα τμήματα του Εργαστηρίου του. Γίνονται δεκτοί μικροί και μεγάλοι, αρχάριοι και προχωρημένοι. Τα μαθήματα θα αρχίσουν την 1η Οκτωβρίου 2018.