Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Γκουντενούδης προς Φιλιππάκο: "Μας απαξιώνετε κ. Γενικέ"


Ο Δήμαρχος Παιονίας απέστειλε επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για το Κέντρο Φιλοξενίας Νέας Καβάλας.

Μέχρι τις 26 Οκτωβρίου η πληρωμή του 70% της βασικής ενίσχυσης των αγροτών

Συνέντευξη έδωσε σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή «Απευθείας» της ΕΡΤ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, ανακοινώνοντας το πλάνο των πληρωμών των αγροτών για το αμέσως επόμενο διάστημα.

"Καπηλεύονται το όνομα του Λυκείου των Ελληνίδων"

Ανακοίνωση
Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Με αφορμή πρόσφατες, συστηματικές και μεθοδευμένες προσπάθειες καπήλευσης του ονόματος του «Λυκείου των Ελληνίδων», από νεόκοπες υποομάδες, το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, υπό τη σκέπη του Κεντρικού Λυκείου των Ελληνίδων στην Αθήνα, υπό την προεδρία της Ελένης Τσαλδάρη, υποχρεούται να προβεί στην κάτωθι ανακοίνωση:

Συνεδριάζει η ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς

Ανακοίνωση ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 (ώρα: 7.30 μ.μ.) η ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς στα γραφεία του κόμματος (επί της οδού Αθηνών 1 & 25ης Μαρτίου – έναντι των Τaxi) με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Αποκλειστικός χορηγός της Άννας Tσομπάνη, το Sigma Office

Όλα τα έξοδα για την διεκδίκηση της παγκόσμιας ζώνης της πρωταθλήτριας του Kick Boxing Άννας Τσομπάνη στο Καζακστάν τα αναλαμβάνει το SigmaOffice.

Δωρεάν μαθήματα ποδοσφαίρου στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς 
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς στο πλαίσιο εορτασμού της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ίδρυσή της προβαίνει σε ένα κύκλο παροχών ανταπόδοσης και ευγνωμοσύνης.

Έγινε ο Αγιασμός στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς

Υπογράφει η Ελένη Τεχλικίδου
Διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Κιλκίς, ο καθιερωμένος Αγιασμός για στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Δείτε Video από τον Αγιασμό στο 2ο και στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς


Ο Αγιασμός στο 2ο και στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, έγινε την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018.