Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Αποκλειστικό - Κιλκίς 2020 μΧ.: Στη Δοϊράνη η ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών

➤Τα παγκόσμια φώτα της δημοσιότητας πέφτουν στο Κιλκίς!
Ήταν δίκαιο, επιτέλους θα γίνει πράξη!
Του απεσταλμένου στο Κιλκίς Αμπντούλ Αλεξαντρέφσκι
Στον «κωλόδρομο» μεταξύ διασταύρωσης Μαυρονερίου και εισόδου στην πόλη του Κιλκίς, επικρατεί οργασμός εργασιών. Τα συνεργεία τρέχουν για να τελειώσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες και να παραδώσουν επιτέλους τον «κωλόδρομο» αφού έτσι τον ονομάζουν εδώ και χρόνια οι Κιλκισιώτες.

Μεγάλος χορός στην πλατεία του Βαπτιστή Κιλκίς


Στο 10ο Φεστιβάλ Λαογραφίας και Παράδοσης Σουφλίου συμμετείχε ο Δήμος Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς συμμετείχε με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Πικρολίμνης και Μουριών στο 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Λαογραφίας και Παράδοσης που πραγματοποιήθηκε στο Σουφλί το διήμερο 31 Αυγούστου – 1η Σεπτεμβρίου 2018. Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο εξαιρετικής αρχιτεκτονικής αρχοντικό ''Μπρίκα'' όπου η Θράκη, ο Πόντος, η Μακεδονία, η Κρήτη και η Ήπειρος χόρεψαν στο ίδιο χοροστάσι.

Εκσυγχρονίστηκε η Εμποροπανήγυρη Κιλκίς


Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Η Εμποροπανήγυρη Κιλκίς άνοιξε και φέτος τη μεγάλη αγκαλιά της στους δημότες και επισκέπτες του Δήμου Κιλκίς δίνοντάς τους μοναδικές ευκαιρίες φθηνών και ποιοτικών αγορών και αξιόλογες επιλογές για την ψυχαγωγία τους. 

Κοινωνικό φροντιστήριο για μαθητές Λυκείου στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Ανακοίνωση Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς 
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς ανακοινώνει ότι και φέτος για το σχολικό έτος 2018-2019 με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Εμμανουήλ θα λειτουργήσει για πέμπτη χρονιά στην Ενορία μας Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές Λυκείου που προέρχονται από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα (άνεργοι γονείς – πολύτεκνες οικογένειες κλπ). Τα μαθήματα θα αρχίσουν την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 2 άτομα για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (5 Σεπτεμβρίου 2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 28 και 26 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε ο 26χρονος, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει τον ομοεθνή του, ο οποίος είχε εισέλθει νωρίτερα παράνομα στη χώρα, με σκοπό τη διευκόλυνση της εισόδου του. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (6/9/2018)

Ημερίδα στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης

Παράταση υποβολής αιτήσεων για το Μέτρο 9 «Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών»

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων/Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ προέβη σε τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 13850/14-12-2017 Απόφασης του Γενικού Γραµµατέα Αγροτικής Πολιτικής και ∆ιαχείρισης Κοινοτικών Πόρων “1η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης υποψηφιότητας προς ένταξη στο Μέτρο 9 «Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών» του Προγράµµατος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020”, με την οποία παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στήριξης έως και την 01η /10/2018.

Εξετάσεις για άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, περιόδου Οκτωβρίου 2018

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις των φαρμακοποιών για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, περιόδου Οκτωβρίου 2018, θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη, στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων, στο 2ο όροφο του κτιρίου Βιολογίας-Φαρμακευτικής στο Α.Π.Θ, ως εξής:

Πρόγραμμα επίσκεψης κλιμακίου Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς

Πρόγραμμα επίσκεψης κλιμακίου Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς  την Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018 
➤ Κεντρική εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς (Ώρα 18.00) 
10:00 π.μ.-10:45 π.μ. Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και συνάντηση με ιατρικό προσωπικό και τον Σύλλογο Εργαζομένων
11:00 π.μ.-11:45 π.μ. Επίσκεψη στο Πρωτοδικείο Κιλκίς και συνάντηση με τον Δικηγορικό  Σύλλογο 
12:00-12:45 μεσημέρι Επίσκεψη στο ΤΕΙ Κιλκίς
17:00 Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κιλκίς

Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ στο Κιλκίς

Το φετινό Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή πραγματοποιείται τη χρονιά που συμπληρώνονται τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια ζωής και δράσης της νεολαίας του της ΚΝΕ.

Δείτε Video από την τελετή έναρξης Εμποροπανήγυρης Κιλκίς 2018


Η τελετή έναρξης Εμποροπανήγυρης Κιλκίς 2018, έγινε στην πλατεία Λατσιών στο Κιλκίς, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018.