Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Το Kinesis-Gym και οι δομές ΚΔΑΠ Kinesis for Kids and Junior στο "Κερνάμε Κιλκίς"

Δελτίο τύπου
Kinesis-Gym 
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym και οι δομές ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και ΚΔΑΠ Kinesis for Junior θα είναι στο τετραήμερο φεστιβάλ "κερνάμε Κιλκίς" στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας. 
Από Πέμπτη 30 Αυγούστου έως και Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου θα είμαστε στην διάθεση σας στο περίπτερο 14 για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά και αθλητικά προγράμματα των δομών μας όπως επίσης και τα οικονομικά πακέτα συνδρομών του γυμναστηρίου μας.
Είναι ωραίο να συμμετέχουμε και να δίνουμε παρών σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που βοηθούν την τοπική αγορά.


Θέση εργασίας στο Κιλκίς (31/8/2018)

Ζητείται απόφοιτος λυκείου 18-29 ετών, με ενεργή κάρτα ανεργίας για ρεσεψιονίστ σε γυμναστήριο στο Κιλκίς.
Βιογραφικά στο yogapilateshouse@hotmail.com

Κιλκίς: Πληρωμή παραγωγών για Αναδιάρθρωση και Μετατροπή των Αμπελουργικών εκτάσεων

Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής των Αμπελουργικών εκτάσεων στην Ελλάδα για την περίοδο 2017-2018 με την κατάθεση του ποσού της οικονομικής ενίσχυσης στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (31/8/2018)

Ζητείται καθηγητής-τρια ισπανικών για το φροντιστήριο ξένων γλωσσών ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ στο Κιλκίς. τηλ 6972774893

ΣΠΟΤ για το Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ στο Κιλκίς


ΣΠΟΤ για το Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ που θα πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς
στις 10 και 11 Σεπτέμβρη 2018, στην Πλατεία Κήπου - Πάρκο.


Κιλκίς: Έκλεψε 100 ευρώ αλλά πρόλαβε να ξοδέψει μόνο 7 ευρώ

Συνελήφθη χθες (30 Αυγούστου 2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 44χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, αφαίρεσε μέσα από χώρο γραφείου ένα πορτοφόλι 32χρονης ημεδαπής με το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 93 ευρώ και αποδόθηκε στην παθούσα.

Άθληση για όλη την οικογένεια στο ΚΔΑΠ ΑΙΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης "ΑΙΑΣ" Κιλκίς 
Ελάχιστες μέρες έμειναν για την ολοκλήρωση των εγγραφών στις δομές ΚΔΑΠ ΑΙΑΣ και οι διαθέσιμες θέσεις έχουν σχεδόν εξαντληθεί.

Για δεύτερη χρονιά «Η τσάντα στο σχολείο»

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων υλοποιεί για δεύτερη (2) συνεχόμενη χρονιά τη δράση «Η τσάντα στο σχολείο», μετά την εφαρμογή της στα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία της χώρας κατά το προηγούμενο σχολικό έτος 2017-18. Με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων και με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων/κηδεμόνων, η τσάντα των μαθητών/μαθητριών θα παραμένει στο σχολείο από την Παρασκευή έως την Δευτέρα για τουλάχιστον δυο (2) Σαββατοκύριακα κάθε μήνα.

Από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας συνελήφθησαν 3 άτομα για διακίνηση αλλοδαπών

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς, για την αποτροπή της διακίνησης αλλοδαπών, συνελήφθησαν χθες (30 Αυγούστου 2018) από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 3 αλλοδαποί ηλικίας 59 (γυναίκα), 46 και 33 ετών, για παράνομη μεταφορά 9 ατόμων, με σκοπό την διευκόλυνση της εξόδου τους από τη χώρα.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας

Εργασίες συντήρησης (αντικατάσταση κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας) επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας επί της δεξιάς οριογραμμής (με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 έως και την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018.

Η ταινία “Πως να γίνεις Λατίνος εραστής” στο Δημοτικό Σινεμά Κιλκίς


Και η φετινή χρονιά του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου “Δημήτριος Ζωηρός” ολοκληρώνεται στη 1 Σεπτεμβρίου με την ταινία “Πως να γίνεις Λατίνος εραστής” 

Η ταινία “Για καλό και για κακό” στο Δημοτικό Σινεμά Κιλκίς


Στις 31 Αυγούστου θα προβληθεί στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” η ταινία με τίτλο “Για καλό και για κακό”.
Οι προβολές ξεκινούν στις 21.30.

Θέσεις εργασίας στην ELVIAL ΑΕ (31/8/2018)

Η ELVIAL ΑΕ λόγω της συνεχούς ανάπτυξής της στον κλάδο του αλουμινίου ζητά νέους συνεργάτες για εργατοτεχνικό προσωπικό.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
· Ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας
· Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες
· Επαγγελματισμός , αίσθημα ευθύνης, συνέπεια, ομαδικότητα
· Προϋπηρεσία επιθυμητή

Παρακαλούμε, εφόσον επιθυμείτε,
όπως στείλατε πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην παρακάτω διεύθυνση.

«ΕΛ.ΒΙ.ΑΛ. Α.Ε»
ΒΙΠΕ Αγίου Παντελεήμονα ΚΙΛΚΙΣ ΤΚ 61100
Υπόψιν κυρίας Προύτσου Μαρίας
ή
e-mail: hr@elvial.gr

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς
Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 ξεκινούν οι εγγραφές στο Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς. Η γραμματεία θα λειτουργεί καθημερινά από 10:00 π.μ.-1:00 μμ και απόγευμα 5:30-8:30 μ.μ. Έναρξη μαθημάτων 24 Σεπτεμβρίου 2018.

Εκδηλώσεις και δράσεις της Νέας Δημοκρατίας ενόψει της 83ης ΔΕΘ

Δελτίο τύπου Νέας Δημοκρατίας
Ενόψει της 83ης ΔΕΘ, αναπτύσσεται η φθινοπωρινή εξόρμηση της ΝΔ από τη Μακεδονία και τη Θράκη, για να επεκταθεί σταδιακά σε όλη τη χώρα. Με εντολή του Προέδρου κ. Κ. Μητσοτάκη διοργανώνουμε εκδηλώσεις και δράσεις σε όλη τη Β. Ελλάδα. Σύσσωμη η Παράταξη, Βουλευτές, Τομεάρχες, Γραμματείς, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, μέλη της ΟΝΝΕΔ, η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης και τοπικά στελέχη, διοργανώνουμε σειρά επισκέψεων, συναντήσεων και εκδηλώσεων σε όλους τους νομούς της Β. Ελλάδας.
Κορύφωση όλων αυτών των εκδηλώσεων η κεντρική ομιλία του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018.
Δείτε το πρόγραμμα δράσεων ΕΔΩ

Κατέκτησε μετάλλιο ο δικός μας Βασίλης Καλογιάννης, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ITF TAEK WO DO

Δελτίο τύπου
Α.Σ. ΣΑΡΙΣΑ Παιονίας
Ο προπονητής του "Α.Σ. ΣΑΡΙΣΑ Παιονίας" Βασίλης Καλογιάννης του Αθανασίου μέλος της Εθνικής Ομάδας Ελλάδος, κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στις θραύσεις στο άθλημα ITF TAEK WO DO στη διοργάνωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο Μινσκ της Λευκορωσίας την περίοδο από 21-8-2018 έως 26-8-2018.

Έρχεται η Γιορτή Ρυζιού στα Νέα Μάλγαρα από 6 έως 9 Σεπτεμβρίου

Από την Πέμπτη 6 έως την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί για 32η χρονιά η «Γιορτή Ρυζιού» στη Δημοτική Κοινότητα Νέων Μαλγάρων του Δήμου Δέλτα, ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους θεσμούς, στην οποία πρωτοστατούν οι ρυζοκαλλιεργητές της περιοχής. Η φετινή γιορτή συμπίπτει με την επέτειο 100 χρόνων από την ίδρυση του οικισμού των Νέων Μαλγάρων, γεγονός που θα εορταστεί με ανάλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

3ο δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για βαμβακοπαραγωγούς του νομού Κιλκίς

Το παρόν δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.

Τατίδης: "Θα αποδοθούν οι ευθύνες για το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Η δικαιοσύνη αργεί αλλά δεν ξεχνά, από 18-09-2017 είχα κάνει καταγγελία στη Εισαγγελία του Κιλκίς, για την απόδοση ευθυνών κατά παντός υπευθύνου προς την κτιριακή κατάσταση του κτιρίου 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, από τον κατασκευαστή του κτιρίου, από τους μελετητές και επιβλέποντες μηχανικούς και από τους μηχανικούς που παρέλαβαν το κτίριο.

Αυτή είναι η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης

Δελτίο τύπου Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Η ομάδα διαχείρισης της ιστοσελίδας της Ειδομένης δραστηριοποιείται από το 2009 στον χώρο του διαδικτύου (www.idomeni.gr) έχοντας σκοπό, μέσα από δημοσιεύματα, την προβολή του τόπου μας, την ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν το χωριό και τη διαφύλαξη της πλούσιας ιστορίας της Ειδομένης του νομού Κιλκίς.