Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (27/8/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς 
Συμπληρώνονται αισίως 10 χρόνια από την έναρξη της επίσημης συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τους υπευθύνους και των δύο μερών να ενισχύουν ολοένα και περισσότερο τους ήδη ισχυρούς δεσμούς.

Zumba Kids & Zumba Junior με την Αγγελική Μαζαράκη, στο ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος"

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος"
Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά δυναμικά και επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις σε δράσεις, παροχές και εκπαιδευτικό προσωπικό για τους μικρούς μαθητές αλλά και για τους γονείς του KΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ - ΑΛΕΞΝΑΔΡΟΣ. 

Κατασχέθηκαν 10 τόνοι ακατάλληλα τρόφιμα από κατάστημα και αποθήκη στον Γέρακα

Στο πλαίσιο της εποικοδομητικής συνεργασίας του ΕΦΕΤ με το Σ.Δ.Ο.Ε., η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του ΕΦΕΤ, από κοινού με την Επιχειρησιακή Διεύθυνση του Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, διενήργησαν στις 21-22/08/2018 ελέγχους σε επιχείρηση λιανικού εμπορίου τροφίμων με την επωνυμία «Αγροτική Σοδειά – Αποστολόπουλος Αθανάσιος του Δημητρίου» επί της Λεωφ. Μαραθώνος 41, καθώς και σε αδήλωτη αποθήκη τροφίμων επί της οδού Καρυωτάκη 26, στον Γέρακα Αττικής.

Ξεκινούν οι προπονήσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς. Η μεγάλη προσέλευση παιδιών επιβραβεύει την σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει η Ακαδημία Αλέξανδρος με την κοινωνία του Κιλκίς στην 20ετή πορεία της.

Μην πείθεσθε εύκολα από άτομα που παρουσιάζονται ως γνωστοί συγγενικών προσώπων

Υπογράφουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς
Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών, από επιτήδειους που προσεγγίζουν κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας και με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα τους αποσπούν χρηματικά ποσά, οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς συνιστούν:

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι σήμερα Δευτέρα 27-8-2018, μετά τις 17:30 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αναβάλλεται η εκδήλωση "Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στο Φρούριο Επταπυργίου"

Λόγω άστατων καιρικών συνθηκών η συναυλία, υπό το φως της Πανσελήνου στο Επταπύργιο με τους Εμμανουήλ Λαζαρίδη και Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με ελεύθερη είσοδο, μεταφέρεται την Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 21:00.

Τα παιδικά του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids εν δράσει...

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Με ανανεωμένη διάθεση και γεμάτοι ενέργεια είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την νέα σχολική χρονιά 2018-2019 στο ΚΔΑΠ kinesis for kids.

Ποντιακό πανηγύρι στο Ελευθεροχώρι Κιλκίς


Δεκαεννέα έργα πρασίνου στη Θεσσαλονίκη από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Την ένταξη στο πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 19 έργων πρασίνου ανακοίνωσε στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ)

Τακτική συνεδρίαση συγκαλεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018 στις 13.00 μ.μ στα γραφεία της, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 43.

Αναβάλλεται η εκδήλωση «Στο φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου»

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς ανακοινώνει την αναβολή της μουσικής εκδήλωσης της Δευτέρας 27 Αυγούστου 2018, «Στο φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου».

Στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς η παράσταση "Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια"

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας ανακοινώνει ότι η σημερινή παράσταση στο Κιλκίς μεταφέρεται στο Συνεδριακό Κέντρο και ώρα 20.30.

Ιππασία: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κιλκισιώτης Άγγελος Τουλούπης στην υπερπήδηση εμποδίων

Tεράστια επιτυχία για την ελληνική ιππασία στο Παγκόσμιο Κύπελλο υπερπήδησης εμποδίων CSIO5, που διεξήχθη στη Βουδαπέστη την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018. Στο 2ο αγώνισμα ύψους 1.40μ. και σε σύνολο 67 αθλητών από όλο τον κόσμο, ο Κιλκισιώτης Άγγελος Τουλούπης με τον ίππο Letizia 49, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, καθώς είχε τον καλύτερο χρόνο 59,62.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από σήμερα Δευτέρα 27 έως και την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 25/2018) που ισχύει από σήμερα Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 έως και την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018, θα σημειωθεί πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.