Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Η παιδική παράσταση "Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια" στο Κιλκίς

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με τις παραστάσεις " Πινόκιο" & "Κοκκινοσκουφίτσα" σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του, καθώς παρουσιάζει για 8ο καλοκαίρι στην πόλη μας ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν.

Μουσική εκδήλωση «Στο φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου», στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει στις πανελλήνιες εκδηλώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την Πανσέληνο του Αυγούστου και διοργανώνει -σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς, το Καλλιτεχνικό - Πολιτιστικό Σύνολο «Πόλις», τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν. Κιλκίς «Π. Μουλλάς» και την Μακεδονική - Καλλιτεχνική Εταιρεία «Τέχνη», τη μουσική εκδήλωση «Στο φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου», την Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018, ώρα 21.00 στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς

5o Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας

Δελτίο τύπου GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 
Σε μία κρίσιμη στιγμή για τον ευρωπαϊκό και τον ελληνικό γεωργικό τομέα, με τις νομοθετικές προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) μετά το 2020 να έχουν παρουσιαστεί την 1η Ιουνίου 2018, το 5o Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 στο Candia Maris Resort & Spa Crete, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (25/8/2018)

ISAAKIDIS MACHINING - Κιλκίς
ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟΥ Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση, Μερική απασχόληση, Πρακτική άσκηση, Μόνιμος Μισθός: 450,00€ έως 1.500,00€ ...
Δείτε ΕΔΩ

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (25/8/2018)

Το φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Πρίσμα Κιλκίς, ζητά καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, με σκοπό την πλαισίωση του υπάρχοντος διδακτικού προσωπικού. Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών στο prisma.kilkis@gmail.com

Κιλκίς: Συνάντηση πολιτών, φίλων και μελών του κόμματος “δημιουργία, ξανά!”

Ανακοίνωση  κόμματος
“δημιουργία, ξανά!” 
Η Περιφερειακή Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας, του κόμματος “δημιουργία, ξανά!” διοργανώνει την Κυριακή, 2.9.2018, στις 11:00, στο Κιλκίς, συνάντηση πολιτών, φίλων και μελών.

Ελληνοκινεζική συνεργασία για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης

Τις προοπτικές ελληνοκινεζικής συνεργασίας για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης συζήτησαν χθες στην Θεσσαλονίκη η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας -πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου, με εκπροσώπους της Κινέζικης Royal Group.

Τονικίδης για τις εξελίξεις στη ΔΕΥΑΚ: "Το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό"

Υπογράφει ο Παύλος Τονικίδης
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Κιλκίς Δήμος ΑΞΙΩΝ"

"Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κιλκίς, από την πρώτη στιγμή της ιδρύσεως της αποτέλεσε ένα σημαντικότατο εργαλείο στην υπηρεσία του Δήμου Κιλκίς και των δημοτών του. Η λαμπρή πορεία της, την κατέστησε πραγματικό υπόδειγμα επιχείρησης, ανατρέποντας την κακή εικόνα των Δημοτικών επιχειρήσεων και ακόμη περισσότερο την πιο κακή εντύπωση των δημοτών για την ύπαρξη και λειτουργία τους.

Δημόσια ΙΕΚ: Ξεκινούν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής

Σας ενημερώνουμε ότι αναφορικά με τις εγγραφές στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. για το έτος κατάρτισης 2018-19 αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, να ξεκινήσει η διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής/ αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος εγγραφής σε Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ).

Γεωργαντάς: "Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς του Κιλκίς για τη σύλληψη των δύο αλλοδαπών στην Ειδομένη"

Ευχαριστήριο Γ. Γεωργαντά
"Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς που είχαν συμμετοχή στη σύλληψη των δύο αλλοδαπών οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία νεαρού άνδρα πριν από λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας. 

Δείτε Video από το καλοκαιρινό γλέντι του συλλόγου "Ο Φλάμπουρας"


Καλοκαιρινό γλέντι του Συλλόγου Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας", την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, στο Ράντσο Κιλκίς.