Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Πρόγραμμα "Ευρωπιώτικων 2018"


Ποντιακό γλέντι στον Παντελεήμονα Κιλκίς

Η Κίνηση Γυναικών Παντελεήμονα Κιλκίς, σας προσκαλεί το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018 σε ένα ποντιακό γλέντι με τους:

Αυτά είναι τα 3 άτομα που ασελγούσαν σε ανήλικα παιδιά

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικών Διατάξεων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βέροιας, οι οποίες επικυρώθηκαν από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 3 ατόμων, κατηγορουμένων για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

Έκτακτη Αιμοδοσία στον δήμο Νεάπολης-Συκεών

Δελτίο τύπου δήμου Νεάπολης-Συκεών 
Σε κοινωνικό αναβρασμό εν μέσω θέρους βρίσκεται ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, με τις κοινωνικές του υπηρεσίες σε εγρήγορση, να είναι πλήρως έτοιμες για την καλοκαιρινή Έκτακτη Αιμοδοσία, την οποία διοργανώνει και φέτος ο δήμος, για πέμπτη συνεχή χρονιά, στις 21 και 22 Αυγούστου, με στόχο να συμβάλλει για ακόμα μία φορά στον διαρκή, πανελλήνιο αγώνα για αντιμετώπιση της δραματικής ανεπάρκειας αίματος στα νοσοκομεία της χώρας μας.

Αυτοί είναι οι «μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΗ που εξαπατούσαν ηλικιωμένους

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων (4) ημεδαπών, οι (3) εκ των οποίων συνελήφθησαν την 10-08-2018 για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια άπαξ και κατ’ εξακολούθηση στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Σέρρες: Σκοτώθηκε 51 ετών πεζός σε τροχαίο

Χθες Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018 και ώρα 15.10 στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ηράκλειας - Βαλτερού Σερρών, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 51χρονο ημεδαπό που κινούταν πεζός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 51χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.

Ημαθία: Σκοτώθηκε 69χρονη πεζή σε τροχαίο

Σήμερα Σάββατο 18 Αυγούστου 2018, στις 11.00 ώρα περίπου, σε Δημοτική Οδό στην περιοχή των Μονόσπιτων Ημαθίας, Δ.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 69χρονη ημεδαπή που κινούταν πεζή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 2 άτομα για εκκρεμή σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης

Συνελήφθησαν χθες (17 Αυγούστου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο αλλοδαποί ηλικίας 34 και 28 ετών, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Θεσσαλονίκης, για διακίνηση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Πέλλα: Συνελήφθησαν 2 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (17 Αυγούστου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο 42χρονοι ημεδαποί που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Προσωρινή διακοπή ρεύματος στους οικισμούς Ακροποταμιά, Λειψύδριο, Πυργωτό, Περιστέρι, Χρυσόπετρα, Λαοδικηνό και Φανάρι

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 20 Αυγούστου από τις 9:00 έως τις 14:30 θα διακοπεί η ρευματοδότηση στους οικισμούς Ακροποταμιά, Λειψύδριο, Πυργωτό, Περιστέρι, Χρυσόπετρα, Λαοδικηνό και Φανάρι λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Αντιρρήσεις επί των Δασικών Χαρτών, έως την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Από τη Διεύθυνση Δασών Κιλκίς είχε κοινοποιηθεί προ ημερών, η επικείμενη κυβερνητική απόφαση για παράταση της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων επί των αναρτηθέντων Δασικών Χαρτών.

Ποντιακή βραδιά στη Βάθη Κιλκίς


Οι "Εκκλησιάζουσες" στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς


1ος Αγώνας Δρόμου Κεντρικό - Αρχαίο Παλατιανό Ίωρον

Ο Προοδευτικός Αθλητικός Όμιλος Κεντρικού Κιλκίς σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, διοργανώνουν τον 1ο αγώνα δρόμου 7,5 χιλιομέτρων την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018 από το χωριό Κεντρικό προς τον αρχαιολογικό χώρο του Παλατιανού και πίσω.