Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Τατίδης: Ας σταματήσουμε το "πάντα φταίνε οι άλλοι"

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς 
Είναι τέταρτη εβδομάδα και ακόμα τα ΜΜΕ μας ενημερώνουν και ψάχνουν τους ενόχους για τα καμένα στο Μάτι και σε όλη εκεί την περιοχή. Τόσες μέρες αυτά που αναφέρουν οι ίδιοι φαίνονται, έχουν φωτογραφηθεί ποιοι είναι οι ένοχοι.

"Πόσο φτηνός και ελεεινός είσαι εσύ ρε φίλε που..."

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Απόγευμα Τετάρτης και βγαίνω στην οδό 21ης Ιουνίου στο Κιλκίς με το αυτοκίνητό μου. Τι το ήθελα! Πεζοί εμφανίζονται απ' το πουθενά και πεισματικά περνούν το δρόμο χωρίς να νοιαστούν για την σωματική τους ακεραιότητα.

2,8 εκατ. τουρίστες φέρνει φέτος στην Ελλάδα η συνεργασία TUI- Υπουργείου Τουρισμού

Περισσότεροι από 2,8 εκατομμύρια τουρίστες υπολογίζεται ότι θα επισκεφτούν συνολικά την Ελλάδα το 2018, ως αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας του Υπουργείου Τουρισμού και του ομίλου TUI, καταγράφοντας σημαντική άνοδο άνω του 10% για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Με κρατικό δίπλωμα Tae Kwon Do I.T.F. πλέον, ο δικός μας Κώστας Πουντζουκίδης

Δελτίο τύπου
ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 και ώρα 11.00 στην αίθουσα ΑΩΟΣ του ξενοδοχείου Stanley στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής των διπλωματών προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Αθλητικής Ομοσπονδίας Tae Kwon do Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε.).

Λαϊκό γλέντι της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ στο Δροσάτο Κιλκίς

Δελτίο τύπου της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο λαϊκό γλέντι της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ στο Δροσάτο. Εργαζόμενοι, νέοι, συνταξιούχοι, από την περιοχή και τα γύρω χωριά, συναντήθηκαν και διασκέδασαν με ποντιακά, λαϊκά και αντάρτικα τραγούδια, συζήτησαν για τα καθημερινά προβλήματά τους. 

Νέα επιχειρηματική δραστηριότητα στο νομό με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Επιμελητηρίου και στόχο τις 50 νέες θέσεις εργασίας

Δείτε για το ίδιο θέμα, ρεπορτάζ της Γνώμης ΕΔΩ
Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Η επίσημη επισφράγιση μιας ελπιδοφόρας συνεργασίας έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς την Πέμπτη 9 Αυγούστου.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


Δελτίο τύπου Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς
Για 12η χρονιά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς διοργάνωσε το Kilkis Cup, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για αγόρια- κορίτσια μέχρι 16 ετών. Συμμετείχαν αθλητές-αθλήτριες από 11 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Αυστρία, Βουλγαρία, Ρωσία, Ισραήλ, Ουκρανία, Ρουμανία, Σερβία, Γαλλία και Ιταλία).

Εξορυκτική αποικιοκρατία στην Ευρώπη: η περίπτωση της Ελλάδας

Της Μαρίας Καδόγλου 
Από τη δεκαετία του 1970, ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας προβλήθηκε από τη χώρα προκειμένου να εξασφαλίσει την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα. 
Σήμερα, μετά από πολλά χρόνια πολιτικών λιτότητας, η Ελλάδα, όπως και οι χώρες του Νότου πριν από αυτήν, βιώνει την κατάρα των ορυκτών πόρων. Λεόντειες συμβάσεις, ένα μοντέλο εξορυκτισμού προσανατολισμένο στην εξαγωγή, οι ορυκτοί πόροι της χώρας φέρνουν κέρδη στην παγκόσμια οικονομία αλλά όχι τους Έλληνες.

Πρόγραμμα εορτασμού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Παναγίας Γουμενίσσης

Πρόγραμμα εορτασμού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην ιστορική Ιερά Μονή Παναγίας Γουμενίσσης με την θαυματουργή εικόνα της Θεομήτορος.