Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Στο Ελληνικό Φεστιβάλ του Ocean City στις ΗΠΑ

Φωτογραφίες: Νίκος Γεωργιάδης 
Το Ocean City, είναι μια πόλη η οποία βρίσκεται στην πολιτεία του Μέριλαντ με πληθυσμό μόλις οκτώ χιλιάδες κατοίκους. Η απόστασή της από την πρωτεύουσα Ουάσινγκτον είναι στα 240 χλμ. 

Αναστασιάδης: "Ετεροχρονισμένη η ανάληψη πολιτικής ευθύνης από τον πρωθυπουργό"

Δήλωση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Αναστασιάδη
Η ετεροχρονισμένη ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον κύριο Τσίπρα για την εθνική τραγωδία στο Μάτι Αττικής έρχεται ως συνέχεια της επικοινωνιακής προπαγάνδας την οποία ακολουθεί πιστά από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ηγεσία της χώρας. Η κυνική ομολογία όμως ότι από ένστικτο αυτοσυντήρησης ο ίδιος και η κυβέρνηση του υπερέβαλλαν σε δικαιολογίες για να μειώσουν τις ευθύνες τους, αποτελεί την επικοινωνιακή του κατάρρευση.

Μεγάλος χορός στην Ευκαρπία Κιλκίς


Πρόγραμμα εκδηλώσεων "Γυναικοκαστρείων 2018"


Καλοκαιρινό ωράριο λειτουργίας του Kinesis-Gym Kilkis


Ανακοίνωση Kinesis-Gym Kilkis
Τσέκαρε το καλοκαιρινό πρόγραμμα Αυγούστου του Kinesis-Gym για τις τρεις κλιματιζόμενες αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων άθλησης και το ωράριο λειτουργίας του γυμναστηρίου μας.

Εισδοχή Ελλήνων υποψηφίων σπουδαστών σε ΑΕΙ Κύπρου

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με έδρα τη Λευκωσία, και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με έδρα τη Λεμεσό, ενημερώνουν όλους τους ενδιαφερόμενους Ελλαδίτες υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες ότι θα πρέπει να συμπληρώσουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την αίτηση εισδοχής, από τις 10 μέχρι τις 31 Ιουλίου 2018. 

Τάδε έφη Τατίδης για την αξιοποίηση του Λόφου του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς

Υπογράφει ο ΝίκοςΤατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Ο ονομαζόμενος λόφος Αγίου Γεωργίου είναι ο λόφος που δεσπόζει στο Κιλκίς, το διαμάντι πάνω στο δαχτυλίδι. Από την εποχή που πήγαινα στο γυμνάσιο, αξιοποιούνταν για ημερήσιες εκδρομές. Από τότε δεν θυμάμαι να έχει γίνει κάτι για την αξιοποίηση του. 

Κιλκίς: Ζητείται για πρόσληψη Πολιτικός Μηχανικός (29/7/2018)

Η εταιρεία ZINCOMETAL S.A. μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των ολοκληρωμένων συστημάτων φωτισμού και οδικής ασφάλειας με έδρα το Κιλκίς, ζητεί να προσλάβει Πολιτικό Μηχανικό για το τμήμα Μελετών.
Δείτε ΕΔΩ

Θέσεις εργασίας στον ΑΘΛΟ Κιλκίς (29/7/2018)

Αποστολή βιογραφικών στο pountzou@yahoo.com
Τηλ. επικ. 6942409447

Οι νέοι φωτιστικοί στύλοι της Γ. Καπέτα στο Κιλκίς

Έργα υποδομών για την περιοχή, αλλά και για την αναβάθμιση της ετήσιας εμποροπανήγυρης έχει ξεκινήσει εδώ και έξι μήνες ο Δήμος Κιλκίς στην οδό της Γ. Καπέτα, που ως γνωστόν φιλοξενεί στο μεγαλύτερο ποσοστό της, τη λειτουργία του ιστορικού αυτού τοπικού θεσμού.

Δείτε Video από την 3η Γιορτή Καλαμποκιού 2018, στον Σ.Σ. Μουριών Κιλκίς


Ο Δήμος Κιλκίς, σε συνεργασία με την Τοπική Ενότητα Σ.Σ. Μουριών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σ.Σ. Μουριών “Το Μπέλλες”, διοργάνωσε για 3η συνεχή χρονιά την Γιορτή των Ανθρώπων, της Γης, του Μετανάστη και της Παράδοσης που έχει καθιερωθεί ως “Γιορτή Καλαμποκιού”.