Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Ένα σκληροτράχηλο Nissan Navara

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.protothema.gr
Με την ειδική έκδοση Navara OFF-ROADER AT32, το δημοφιλές pickup της Nissan αποκτά ακόμα περισσότερες δυνατότητες σε εκτός δρόμου κομμάτια.

2 αθλήτριες του Αίαντα Κιλκίς στην προεθνική Κορασίδων

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Μία ακόμη διάκριση για τις αθλήτριες βόλεϊ του Αίαντα Κιλκίς καθώς οι αδερφές Κώστογλου Σοφία και Σταυρούλα επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στις συγκεντρωτικές προπονήσεις της προεθνικής Κορασίδων που θα γίνουν Παρασκευή & Σάββατο 20-21/7.

Σιωνίδης: "Κύριε Γκουντενούδη, μάλλον σας έχει ξεφύγει η κατάσταση"

Τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 3 Ιουλίου 2018
Σε ενάμιση μήνα κύριε Δήμαρχε της Παιονίας συμπληρώνετε 4 χρόνια διοίκησης. Τον παραδοσιακό χρόνο διάρκειας θητείας από την γένεση του θεσμού των Δήμων και κοινοτήτων στην Ελλάδα. 

Προληπτική ανάκληση κατεψυγμένων λαχανικών με Λιστέρια από το LIDL

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε από την εταιρεία "LIDL HELLAS & ΣIA O.E." σχετικά με την προληπτική ανάκληση μίγματος κατεψυγμένων λαχανικών, το οποίο ενδέχεται να περιέχει τον παθογόνο μικροοργανισμό Listeria monocytogenes. 
Πρόκειται για μίγμα κατεψυγμένων λαχανικών, με εμπορική ονομασία "Freshona" σε συσκευασία των 1000g, ανεξαρτήτως ημερομηνίας λήξης, το οποίο διακινήθηκε μέσω του βελγικού ομίλου "Greenyard N.V.". 

Κίνηση: Ποια πόλη μας αξίζει;

Δελτίο τύπου Δημοτικής Κίνησης "Ποια πόλη μας αξίζει;"
H δημοτική “Κίνηση: Ποια πόλη μας αξίζει;” στην προσπάθειά της να συμβάλει στην αποκατάσταση των σχέσεων των πολιτών με το αστικό περιβάλλον και τον πολιτισμό της Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη, αλλά και όλες τις δημοτικές παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου για την πλήρη αδιαφορία τους και την απάθεια με την οποία αντιμετωπίζουν την καταστροφή των έργων τέχνης στους δημόσιους χώρους της πόλης.

Απάντηση Χρήστου Γκουντενούδη προς Ηλία Αριζάνη για το πρόγραμμα Leader και την αγροτική οδοποιία

Απάντηση Δημάρχου Παιονίας κ. Γκουντενούδη στην παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου Παιονίας κ. Αριζάνη που αφορά το πρόγραμμα Leader και την αγροτική οδοποιία. (Δείτε ΕΔΩ)
Κύριε Αριζάνη,
Σε απάντηση των όσων αναφέρετε στο κείμενο που δημοσιεύσατε και αφορά για μια ακόμη φορά την αγροτική οδοποιία, έχουμε να σας αναφέρουμε τα κάτωθι:

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, ευχαριστεί από καρδιάς...

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν την διοίκηση και τους αθλητές του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ Κιλκίς για τη δωρεά χρηματικού ποσού, από έσοδα που συγκεντρώθηκαν από φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ παλαίμαχων αθλητών στις 11 Ιουνίου 2018.

Παζαρτζικλής: "Η κρίση των πολιτών θα κάνει το Κιλκίς να εξέλθει από την αφάνεια και την αναξιοκρατία"

Δήλωση του δημοτικού συμβούλου Λάζαρου Παζαρτζικλή, αναφορικά με την απάντηση της Προέδρου της ΚΔΕΚ για το ζήτημα των μετακινήσεων υπαλλήλων της Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (Δείτε ΕΔΩ)
Χαιρετίζω την απόφαση της Προέδρου της ΚΔΕΚ να απαντήσει στα ζητήματα που προσωπικώς έθεσα στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς. 

"Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική" - "Ο καθρέφτη του σπιτιού μας, δείχνει ποιος είναι ο ένοχος"


Γράφει ο Μάκης Ιωσηφίδης 
Δάσκαλος (που αναλαμβάνει
το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί)
➤"Μήγαρις έχω άλλο στο νου μου, πάρεξ ελευθερία και γλώσσα" (Διονύσιος Σολωμός)
"Ει θεοί διαλέγονται, την των Ελλήνων γλώττη χρώνται(Κικέρων)
"Άκουσα στον Άγιο Πέτρο της Ρώμης το Ευαγγέλιο σε όλες τις γλώσσες. Η ελληνική αντήχησε άστρο λαμπρό μέσα στη νύχτα(Βόλφγκανγκ Γκαίτε)

Θέατρο λόφου Κιλκίς: Πουλούσαν εισιτήρια στην τιμή των 16 ευρώ αντί των 13 ευρώ

Με αφορμή μεμονωμένες διαμαρτυρίες πολιτών για πώληση ορισμένων εισιτηρίων, στην τιμή των 16 ευρώ αντί της αρχικής των 13 ευρώ στη χθεσινή θεατρική παράσταση ''Άγρια Δύση'' που δόθηκε στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού διευκρινίζει ότι:

Ερώτηση Γ. Γεωργαντά για τον τρόπο επιλογής Γραμματέων στα Υπουργεία

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Video: Τι λένε οι ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς, για τα επεισόδια στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς


Τι λένε οι ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς, για τα επεισόδια στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

ΑΝ. ΕΛ.: "Ξεκάθαρο "Όχι" στην συμφωνία των Πρεσπών"


Στις 6 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη, του εκπροσώπου τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Θεόδωρου Τοσουνίδη, στα γραφεία του Κινήματος στο Κιλκίς και δόθηκε συνέντευξη τύπου με θέμα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Η συνέντευξη δόθηκε στα γραφεία του Κινήματος, Πόντου 1, στις 13:00μμ.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 έως και την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 19/2018) που ισχύει από το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 έως και την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018:

Πενθήμερη εκδρομή στη Κρήτη

Οι Σύλλογοι Συνταξιούχων Δημοσιών Υπαλλήλων και Κρητών νομού Κιλκίς, προγραμματίζουν από κοινού πενθήμερη εκδρομή στη Κρήτη το πρώτο 10 ήμερο του Οκτώβρη 2018.

Δυναμική συμμετοχή της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος στο Συλλαλητήριο της Βεργίνας

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος 
Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, συμμετέχει στο παλλαϊκό συλλαλητήριο εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών, που θα πραγματοποιηθεί στη Βεργίνα, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, στις 7.30 το απόγευμα,τονίζοντας πως η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική.

Διπόταμος Κιλκίς: Ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ουλ Εντάμαν"


"Ο έλεγχος των λειτουργιών του Δήμου Κιλκίς και της ΚΔΕΚ προϋποθέτει σοβαρότητα"

Υπογράφει η Χρυσή Σοφού 
Πρόεδρος Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (ΚΔΕΚ)
Με αφορμή τη γραπτή τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου Λάζαρου Παζαρτζικλή (Δείτε ΕΔΩ) αναφορικά με τη μετακίνηση υπαλλήλων της κοινωνικής δομής ''Βοήθεια στο Σπίτι'' με σαφείς αιχμές εναντίον της Προέδρου της ΚΔΕΚ για παράτυπες και παράνομες ενέργειες, ως Πρόεδρος της εν λόγω δημοτικής επιχείρησης επιθυμώ να διευκρινίσω τα παρακάτω: 

"Άνοιξαν οι θύρες εξόδου για τον Γιάννη Μπουτάρη…"

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Η δήλωση αποχώρησης, στην αρχή αυτής της εβδομάδας, του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Αβραμόπουλου από το παραταξιακό σχήμα, το οποίο διοικεί τον δήμο Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουτάρη, δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. 

"Summer in action": Καλοκαιρινές δράσεις για τους μικρούς φίλους στο Ράντσο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ράντσου Κιλκίς
"Summer in action", καλοκαιρινές δράσεις για τους μικρούς μας φίλους στο Ράντσο Κιλκίς  με θέμα για την δεύτερη εβδομάδα ''Κυνηγοί της εμπειρίας''. Συνεχίζουμε τις δράσεις μας για την τρίτη εβδομάδα από 2/7 έως 6/7 με θέμα Καλπάζοντας στον κόσμο των αλόγων. 

(Video) Κιλτίδης: "Καλώ τους Nέους, να επαναφέρουμε την Πολιτική στην Πολιτική"


Η συνέντευξη τύπου του Κώστα Κιλτίδη δόθηκε στο Κιλκίς, την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018.