Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Ο Άθλος Κιλκίς στην βραδιά επίλεκτων αθλητών kickboxing στα Ιωάννινα

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 20 Ιουνίου 2018, ημέρα Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα βράδια επίλεκτων αθλητών kickboxing με την ονομασία "ΤΙΤΑΝΙΑ".  Οι αγώνες ήταν υψηλού επίπεδου και προσέφεραν στους θεατές ένα υπερθέαμα ανάλογου του επίπεδου των αθλητών.

Σούπερ καλοκαιρινή προσφορά από τον ΑΘΛΟ Κιλκίς


Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (28/6/2018)

➤ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ για παραγωγή ή αποθήκη ζητούνται από βιομηχανία τροφίμων με έδρα το Κιλκίς, να μπορούν να εργαστούν σε βάρδιες, απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα Ι.Χ. Δείτε ΕΔΩ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ τροφίμων για χημείο - παραγωγή εργοστασίου στο Κιλκίς, γνώσεις Αγγλικών Η/Υ MS Office, δίπλωμα Ι.Χ., ομαδικό πνεύμα, ζήλο για εργασία, εργασιακή εμπειρία. Δείτε ΕΔΩ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ τροφίμων με έδρα το Κιλκίς ζητεί άτομα για πλήρη απασχόληση στο τμήμα συντήρησης του εργοστασίου, απαραίτητα προσόντα γνώση Αγγλικών, γνώση Η/Υ. Δείτε ΕΔΩ

Ομιλία Γκουντενούδη στη Θεσσαλονίκη, για τις εξελίξεις στο ζήτημα των Σκοπίων

Ομιλία του Δημάρχου Παιονίας κ. Χρήστου Γκουντενούδη, η οποία εκφωνήθηκε κατά την διάρκεια της κοινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, των Δημάρχων και Δημοτικών Συμβουλίων Κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 στις 18:00, στο Ξενοδοχείο Grand Hotel Palace στην Θεσσαλονίκη, για τις εξελίξεις στο ζήτημα των Σκοπίων.

Η Συντονίστρια της Επιτροπής Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου Νίνα Γκατζούλη, μιλά στον Θωμά Μαρκόπουλο


*του Μαρκόπουλου Χ. Θωμά
Είναι ένα από τα ''πρόσωπα των ημερών'' εδώ και 6 μήνες. Κατά την γνώμη μου είναι μια πολύ γλυκιά και πάρα πολύ δραστήρια κυρία. Μια όμορφη κουβέντα, λοιπόν, με τη Συντονίστρια της Επιτροπής των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου και πρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου, την κυρία κα. Νίνα Γκατζούλη.

Γενική συνέλευση και εκλογές στον Α.Ο.Κ. Γουμένισσας

Ανακοίνωση Αθλητικός Όμιλος
Καλαθοσφαιριστών Γουμένισσας
Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. Γουμένισσας, αποφασίστηκε ότι την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 και ώρα 19:00 στο Κέντρο Νεότητας της Γουμένισσας, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας.

Λαϊκοποντιακό γλέντι στο πανηγύρι της Ευκαρπίας Κιλκίς


Θεσσαλονίκη: Συναυλία με τίτλο, “Choral Odyssey”

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Χορωδία “Anima Singers” (Σικάγο/ΗΠΑ) και η χορωδία “Sarasota Young Voices” (Σαρασότα/ΗΠΑ) έρχονται στη Θεσσαλονίκη και σας προσκαλούν στη συναυλία με τίτλο: “Choral Odyssey”, την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 και ώρα 20:00, στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

7α Φίλυρα 2018, στη Φιλυριά Παιονίας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλυριάς «Η Φιλυριά» σας προσκαλεί στα 7α Φίλυρα 2018, την Τρίτη 3 Ιουλίου, στις 21:00 στην πλατεία του χωριού. Συμμετέχει το συγκρότημα «Οι Ακυβέρνητοι» με ποντιακό, λαϊκό και δημοτικό πρόγραμμα.

Δείτε Video από την ομιλία του Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλου, στο Κιλκίς


Η Μητρόπολη Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας, διοργάνωσε εκδήλωση αφιερωμένη στον "Άγιο Ευγένιο τον Τραπεζούντιο", ο οποίος είναι και προστάτης του Συλλόγου.

Otherness: Ένα πρόγραμμα Erasmus+ για τη διαφορετικότητα

Δελτίο τύπου ΜΚΟ ΑΕΝΑΟ
Ένα ακόμη πρόγραμμα Erasmus+ ολοκληρώνεται και φτάνει προς τη λήξη του. Το ταξίδι ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια όταν 4 χώρες – εταίροι (Prosveta Sofia Foundation – Βουλγαρία, ΜΚΟ ΑΕΝΑΟ – Ελλάδα, Centro Sviluppo Creativo DANILO DOLCI – Ιταλία, Instituto Politechnico De Santarem – Πορτογαλία) δημιούργησαν τη Σύμπραξη για τη Σχολική Εκπαίδευση με τίτλο “Otherness” – Διαφορετικότητα (κωδ. Έγκρισης 2015-1-BG01-KA201-014300).

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για την Αυτοδιοίκηση

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα τις μεταρρυθμίσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Κεντρικός ομιλητής ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις, 7 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων ο βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας

Δελτίο τύπου Χρήστου Χατζησάββα 
Πότε επιτέλους θα λειτουργήσει επαρκώς το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας στο Κιλκίς; 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τύπο, οι ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς καθημερινώς βιώνουν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη ταλαιπωρία, επιβαρυνόμενοι τόσο στην υγεία τους όσο και οικονομικώς. 

Ερώτηση Γ. Γεωργαντά για το ΤΕΙ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας για το ΤΕΙ Κιλκίς κατέθεσε ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς. Ελπίζουμε ότι οι εμπνευστές της άσχημης εξέλιξης για το ΤΕΙ Κιλκίς θα συνειδητοποιήσουν τη μεγάλη τους ευθύνη και δε θα τολμήσουν να υλοποιήσουν την απόφαση τους αυτή.

Ηθελημένη διαστροφή της αλήθειας


Γράφει ο Ηλίας Αθ. Θεοχαράκης
Θεολόγος
Αυτό συμβαίνει σήμερα στην πατρίδα μας και προωθείται δυστυχώς από τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτικών οι οποίοι αφού τα τελευταία χρόνια ψήφισαν επαίσχυντα νομοσχέδια με την ανοχή η και τη σύμπνοια των μέσων μαζικής ενημέρωσης όπως ένα από αυτά του συμφώνου συμβίωσης και της αλλαγής φύλου πού είναι σοδομικό αμάρτημα προχώρησαν πριν λίγες ημέρες και στην υποστήριξη τους αφού κατά την ημέρα του pride party μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων απέστειλαν επίσημη κομματική αντιπροσωπεία ενώ θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούν για τον παρδαλό χρωματισμό της Βουλής: που έγινε μετά από απόφαση αυθαίρετη του προέδρου της βουλής.

Εξετάσεις μαύρων ζωνών poom-dan, για την ΤΟΛΜΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Εξετάσεις μαύρων ζωνών poom-dan της Ελληνικής Ομοσπονδίας Taekwondo ΕΛΟΤ, διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Βασιλικών Θεσσαλονίκης στις 23 Ιουνίου 2018. 

Ψήφισμα της Αυτοδιοίκησης της Μακεδονίας για το ζήτημα των Σκοπίων

Ο Περιφερειάρχης και το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων, οι Δήμαρχοι και τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία των Προέδρων της ΕΝΠΕ και της ΚΕΔΕ, εκπροσώπων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης όλης της Μακεδονίας (Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας) αλλά και των τοπικών φορέων (Ιερές Μητροπόλεις, Πανεπιστήμια, Επιμελητήρια κ.ά.), πραγματοποίησαν χθες 27 Ιουνίου 2018 κοινή συνεδρίαση στη Θεσσαλονίκη, με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις στο ζήτημα των Σκοπίων και κατέληξαν στα εξής: