Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Κιλκίς: Συναυλία αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο


Ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Σεβαστού Κιλκίς


Ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο συνέδριο του Economist

Ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο συνέδριο του Economist
"Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Ευχαριστώ για την ιδιαίτερη τιμή να απευθύνω αυτή την ομιλία στο κλείσιμο του συνεδρίου του Economist, το κύρος και η διεθνής απήχηση του οποίου μου δίνει σήμερα σε μια ιδιαίτερη στιγμή την ευκαιρία να απευθυνθώ τόσο σε εσάς όσο και στην παγκόσμια κοινότητα, και μάλιστα σε μια στιγμή κατά την οποία λαμβάνουν χώρα σημαντικές εξελίξεις που αφορούν την Ελλάδα και το μέλλον της.

"Μέσι και Ρονάλντο" της ορθοπεδικής οι δικοί μας Καρανικόλας και Μαρκόπουλος

Επιστολή του Μανωλά Αριστοτέλη του Γρηγορίου 
Υποστράτηγου Ε.Α. της Ελληνικής Αστυνομίας 
κατοίκου Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής
"Υπουργέ Υγείας 
Κύριε Ξανθέ,
Από την Κυριακή 3 Ιουνίου και μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουνίου του τρέχοντος έτους, νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο Κιλκίς κ συγκεκριμένα στην ορθοπεδική κλινική για εγχείρηση χιαστού.

Ολοκληρώθηκαν οι σχολικοί αγώνες Κλασικού Αθλητισμού, Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης, Καλαθοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου

Ανακοίνωση Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι σχολικοί αγώνες Κλασικού Αθλητισμού μαθητών/τριών των Δημοτικών Σχολείων Κιλκίς που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) 

ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς: "Συζητήσαμε το φλέγον θέμα της ονομασίας των Σκοπίων

Δελτίο τύπου ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Στις 13 Ιουνίου 2018, δεχτήκαμε στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ της Π.Ε. Κιλκίς, τον Περιφερειάρχη Οργανωτικού Κεντρικής Μακεδονίας του Κινήματος, κ. Παναγιώτη Μυλωνά. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί του, το φλέγον θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. 

Τζιτζικώστας: "Προσφυγή στις κάλπες πριν την υπογραφή οποιασδήποτε συμφωνίας με τα Σκόπια"

Προσφυγή στις κάλπες πριν την υπογραφή οποιασδήποτε συμφωνίας με τα Σκόπια ζήτησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Αυτιά.

Συμφωνία ειρήνης ή κοροιδία της ειρήνης και εμπαιγμός της ιστορίας;

†Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Το Σκοπιανό δεν θα πάψει να αποτελεί μαχαιριά στα υπογάστρια της εθνικής μας πορείας, εκτός κι αν η φιλάνθρωπη πρόνοια του Θεού, με το κλάμα και το αίμα τόσων ηρώων, αποτρέψει τα χειρότερα από μας τους ασυλλόγιστους κληρονόμους της εκκλησιαστικής μας πορείας (ως συνιστώσας της εθνικής μας κοινωνικής πορείας).

Ανακοίνωση ΚΚΕ για τη συμφωνία Ελλάδας - FYROM

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Η συμφωνία ανάμεσα στις κυβερνήσεις Ελλάδας και FYROM επιτεύχθηκε με την απροκάλυπτη παρέμβαση των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και ΕΕ, έχει τη σφραγίδα τους και υπογράφηκε με βάση τις προθεσμίες και τα χρονοδιαγράμματα που καθόρισαν αυτοί οι οργανισμοί, για να προχωρήσει η ευρωατλαντική ολοκλήρωση στα Δυτικά Βαλκάνια.

Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς: Συναυλία των σπουδαστών της τάξης βιολιού

Κιλτίδης: "Δεν θα φταίμε εμείς για την απάντηση"


Του Κώστα Κιλτίδη
Θα μπορούσε να είναι το δάκρυ του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Κρητικού Μακεδονομάχου ή κάποιου συμμαχητή των φοιτητικών μου χρόνων. Όταν με σοφούς αγωνιστές δασκάλους, Ηλία Κύρου, Καθ. Βαβούσκο κ.ά. δείχναμε την ιστορική απάτη του Τίτο, με τους κινδύνους στο μέλλον για την Πατρίδα μας. 

Eκπαιδευτικές δράσεις του 5ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς


Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος etwinning «THE MERMAID OF THE MEDITERRANEAN SEA” – “Η ΓΟΡΓΟΝΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ» για τη Παγκόσμια μέρα Περιβάλλοντος το 5ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς δημιούργησε ένα βίντεο με τις δημιουργίες και τις ανησυχίες των παιδιών.

Μια αμετροεπής συμφωνία, γεμάτη υποσχέσεις


Του Θωμά Χ. Μαρκόπουλου*
Tην Τετάρτη, μετά το μεσημέρι, μπορέσαμε όλοι εύκολα να βρούμε και να μελετήσουμε το κείμενο της συμφωνίας Ελλάδος και ΠΓΔΜ. Το κείμενο διέρρευσε προς το κοινό στα ελληνικά και τα αγγλικά. Η Κυβέρνηση των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου λοιπόν, βαπτίζει “διπλωματικό θρίαμβο” και μάλιστα βιώσιμη και λειτουργική, την προβληματική συμφωνία στην οποία κατέληξαν με τον κ. Ζάεφ. Πολλά θολά σημεία και αβέβαια τα χρονοδιαγράμματα. Ας τα δούμε όλα ένα-ένα.

Στην Κόνιτσα, το 5ο δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού μας προγράμματος "Επιστήμη και Αειφορία" επιλεχτήκαμε να συμμετέχουμε στο πρόγραμμα του ΚΠΕ Κόνιτσας "Ορεινά περιβαλλοντικά μονοπάτια". 

Διάλεξη Μάνου Δανέζη για το δυτικό ορθολογισμό


Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Ο αστροφυσικός δρ Μάνος Δανέζης είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός επιστήμονας στους Κιλκισιώτες και κυρίως στους νέους που δείχνουν ζωηρό ενδιαφέρον για την πληθωρικότητα των γνώσεών του. 

Κιλκίς: Μουσική συναυλία με τίτλο “...σας λειτουργώ στη δόξα μου”

Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Ελευθέρια 2018” σας καλούν στην μουσική συναυλία με τίτλο  “...σας λειτουργώ στη δόξα μου”  από το σχήμα “Lune” την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 και ώρα 9 το βράδυ στο Πάρκο-Κήπος.

Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα "Δια χειρός... ανθρώπων"

Ο Δήμος Κιλκίς, συμβάλλοντας στην υποστήριξη και προβολή των χειροτεχνών Κιλκισιωτών δημιουργών οργανώνει για δεύτερη χρονιά από τις 15 έως τις 22 Ιουνίου 2018 έκθεση χειροποίητων έργων. Η έκθεση έχει καθαρά καλλιτεχνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα και αφορά δημιουργίες τοπικών καλλιτεχνών. Αποτελεί πολιτιστικό γεγονός με καθολικό τοπικό ενδιαφέρον και υψηλή αισθητική πολλαπλών διαστάσεων.

Δείτε Video από την τελετή λήξης σεζόν 2017-2018 της Ακαδημίας Μπάσκετ "ΚουΠα"


Η τελετή λήξης έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο 3ου Γυμνασίου Κιλκίς την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018