Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Καλοκαιρινή προσφορά από τον ΑΘΛΟ Κιλκίς


Απαιτητικά τα θέματα των Μαθηματικών, μέτριας δυσκολίας τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΚΙΝΗΤΡΟ Κιλκίς
Απαιτητικά τα θέματα των Μαθηματικών Προσανατολισμού στα οποία εξετάστηκαν οι μαθητές σήμερα. Τα θέματα Α και Β ήταν αναμενόμενα οπότε εύκολα μπορούν οι εξεταζόμενοι να φτάσουν στις 10 πρώτες μονάδες. 

Πρόγραμμα επίσκεψης Μανώλη Χριστοδουλάκη στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς
Ο νέος Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης θα επισκεφθεί την Τρίτη 12-06-2018 το Κιλκίς. Το πρόγραμμα επίσκεψης του Γραμματέα έχει ως εξής:

Πετυχημένοι οι αγώνες Golden Sparing Kickboxing Championship του Άθλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 3 Ιουνίου 2018, ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε φιλικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα αγώνων kick boxing με την ονομασία Golden Sparing Kick Boxing Championship με αγώνες kick boxing μέσα στις εγκαταστάσεις του (Golden Athlos Stadium) στο Κιλκίς. 

Συναυλία Γλυκερίας στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς


Ο σύλλογος "Ουλ εντάμαν" Διποτάμου Κιλκίς, γλεντάει και σας προσκαλεί


Ο Άθλος Κιλκίς στο φιλικό πρωτάθλημα Tae Kwon Do Hwarang Kinder Games στην Σταυρούπολη

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 2 Ιουνίου 2018 ημέρα Σάββατο, πραγματοποιήθηκε φιλικό πρωτάθλημα Ταε κβο ντο στο κλειστό στάδιο στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης για τις ηλικίες από 2004 έως 2013 γεννηθέντων με την ονομασία HWARANG KINDER GAMES. 

Παρουσίαση των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που εκπονήθηκαν στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς
Tην Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς, η παρουσίαση των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που εκπονήθηκαν στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς κατά τη διάρκεια του σχ. έτους 2017-18. 

Σπουδαίες εμφανίσεις για Φαρμάκη & Νάνο του ΓΑΣ Κιλκίς στους αγώνες “Νίκος Κοτσίδης” στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης έγιναν το Σάββατο 9 Ιουνίου με εξαιρετική επιτυχία οι αγώνες στη μνήμη του Νίκου Κοτσίδη με τη συμμετοχή πολλών αθλητών και αθλητριών από τα σωματεία όλης της Ελλάδος. 

Παραλαβή πιστοποιητικών Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Δεκεμβρίου 2017

Ενημερώνουμε τους επιτυχόντες στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Δεκεμβρίου 2017 ότι μπορούν να παραλαμβάνουν από τη Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κιλκίς Ανδρ. Παπανδρέου 3 (γρ. Διοικ. Θεμάτων) τα πιστοποιητικά τους, είτε οι ίδιοι αυτοπροσώπως είτε οι νόμιμοι κηδεμόνες και εκπρόσωποί τους (εφόσον είναι ανήλικοι) είτε άτομα εξουσιοδοτημένα με υπεύθυνη δήλωση, θεωρημένη με το «γνήσιο της υπογραφής», όπως ορίζει ο νόμος.

Κιλκίς: Διάλεξη με θέμα, "Όσα δεν μας λένε για την ηθική και τη λογική του δυτικού ορθολογισμού"

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π. Ε. Κιλκίς "ΝΗΡΕΑΣ", σας προσκαλούν στην διάλεξη - συζήτηση του Δρ. Μάνου Δανέζη Αστροφυσικού, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, με θέμα: "Όσα δεν μας λένε για την ηθική και τη λογική του δυτικού ορθολογισμού"

Γιορτή λήξης σεζόν για τους ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ πρώην δήμου Γαλλικού

Δελτίο τύπου ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ πρώην δήμου Γαλλικού
Η μπασκετική σεζόν έφτασε στο τέλος και η ακαδημία μας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει γιορτή για το τέλος της περιόδου, με διαγωνιστικά παιχνίδια και άλλες εκπλήξεις, προσκαλεί όλο τον αθλητικό κόσμο να παραβρεθεί στο κλειστό του Καμπάνη την Παρασκευή 15 Ιουνίου και ώρα 18:00. 

Εκδηλώσεις Μνήμης στον Ευρωπό για τα θύματα του Ολοκαυτώματος του Φουλατζικιού-Βιθυνίας

Δελτίο τύπου Εταιρείας Μικρασιατικών Σπουδών και Ερευνών Ευρωπού
Εμείς οι απόγονοι των σφαγιασθέντων στο Φούλταζικ της Βιθυνίας, τον Ιούνιο του 1920 από τους τσέτες, πραγματοποιούμε στον Ευρωπό, Εκδήλωση Μνήμης προς τιμήν τους την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 και σας προσκαλούμε..

Δείτε Video από τις «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς


Η δράση «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς έγινε την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, 11.00 - 14.00, στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία του Γυναικοκάστρου, με την υποστήριξη του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Κιλκίς και του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιού Γυναικοκάστρου.