Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Ο Γιώργος Πελίδης σε ημερίδα ενημέρωσης για το ποδόσφαιρο στο Μαυρονέρι Κιλκίς

Επιμέλεια: Γιώργος Πελίδης
Η διοίκηση του Απόλλωνα Μαυρονερίου και ο πρόεδρος της ομάδας Μελεκίδης Ιορδάνης, όπως και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Χατσικίδης Χάρης, διοργάνωσαν ημερίδα ενημέρωσης των γονέων και των προπονητών ποδοσφαίρου για τους κανόνες και την συμπεριφορά ως προς τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς σε αγώνες Taekwondo WTΕ στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Γιορτή αθλητισμού Taekwondo WTΕ διεξήχθη το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης.  Οι αγώνες είχαν πραγματικά αυτόν τον χαρακτήρα διότι οι ηλικίες που πλαισίωσαν τους αγώνες και γενικά τη διοργάνωση ήταν γεν. 2008-09-10-11-12-13. Επίσης μια ξεχωριστή κατηγορία παίδων γεν. 2004-2005-2006. Αγωνίστηκαν και ανέβασαν το επίπεδο όσοι είχαν την εμπειρία.

"Συγχαρητήρια στη Διοίκηση της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ΠΟΝΤΟΣ"

Υπογράφει ο Κώστας Παπανικολάου
Πρόεδρος του Συνδέσμου Έφεδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς
"Συγχαίρω την Διοίκηση της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ΠΟΝΤΟΣ που εδρεύει στο Κιλκίς, για την ανέγερση του επιβλητικού μαρμάρινου μνημείου σε υπερυψωμένο λόφο νοτιοδυτικά της πόλης του Κιλκίς, προς τιμήν του ευκλεώς αγωνισθέντα και ενδόξως πεσόντα κατά την επική μάχη Κιλκίς- Λαχανά την 21-06-2013 Λοχαγού Μακρυκώστα Χαραλάμπους εξ Ανιάδας Ευρυτανίας."

Αισιόδοξο ξεκίνημα για της Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Κίνητρο Κιλκίς
"Ένα καλό και θετικό ξεκίνημα έγινε σήμερα από τους μαθητές της Γ΄ Γενικού Λυκείου με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Τα θέματα για τους Υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων χαρακτηρίζονται απλά, χωρίς καμία πρωτοτυπία τόσο στο επίπεδο των ερωτήσεων όσο και στο επίπεδο της παραγωγής λόγου.

Κάηκαν 136 πρόβατα σε πυρκαγιά στην Αξιούπολη (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας
Πρόκειται για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 31η Μαΐου 2018 ημέρα Πέμπτη και περί 16:20 περίπου σε «πρόχειρα» κατασκευασμένο ποιμνιοστάσιο μικρών ζώων (στάβλο προβάτων) ιδιοκτησίας Ν.Β. που βρίσκεται εντός του Βιοτεχνικού Πάρκου (ΒΙΟ.ΠΑ.) Αξιούπολης του Δήμου Παιονίας. 

«Η Παιονία και η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς μπορούν να βγουν από την κρίση»

Δελτίο τύπου "Προοδευτικοί πολίτες για την ανάπτυξη της κεντρικής Μακεδονίας
Ο συντονιστής της Κίνησης ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ για την ανάπτυξη της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, με φίλους της Κίνησης, συναντήθηκε διαδοχικά με τον δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη, τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου Γιώργο Περπερίδη και τη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς.

Η Οδική Ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία, τον Μάιο 2018

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Μάιο του έτους 2018, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης) τον Μάιο 2018

Κατά τη διάρκεια του μήνα Μαΐου του 2018, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 754 άτομα και ειδικότερα:

Ομιλία Γ. Γεωργαντά στο Νομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας

«Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Δελτίο τύπου Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς 
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει στην πανελλήνια επικοινωνιακή δράση «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές», που πραγματοποιεί και φέτος το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Δράσης σχετικά με την Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη, και υλοποιεί τις παρακάτω δύο εκπαιδευτικές δράσεις:

Δείτε Video από το έθιμo του Πυρακαμνιού, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς


Την Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, υλοποιήθηκε από την κ. Βαρβάρα Πίκουλα, χοροδιδασκάλισσα παραδοσιακών χορών, η Δ' ενότητα από τον νέο κύκλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που εγκαινιάστηκε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, με τίτλο "Παίζοντας σε Παραδοσιακά Μονοπάτια".