Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Κιλκίς: Δείτε Video από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία


Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, έγινε στην Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς, την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 στις 7:30 μ.μ.

Ξεκινούν στους ορυζώνες της Κεντρικής Μακεδονίας, οι ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών

Από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ξεκινούν στους ορυζώνες της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας οι από αέρος ψεκαστικές επεμβάσεις για την καταπολέμηση των προνυμφών κουνουπιών, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, από τις 05.30 το πρωί ως 10.30 το πρωί. 

Γεωργαντάς: "Έμελλε να το δούμε και αυτό"


Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Έμελλε να το δούμε και αυτό: Οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ που εδώ και μήνες επιδιώκουν με φωτογραφικό τρόπο να διορίσουν τα δικά τους παιδιά ως γραμματείς και της επόμενης κυβέρνησης, ζήτησαν και πήραν παρανόμως από το ΑΣΕΠ τους φακέλους των συνυποψηφίων τους.

Την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι του ΟΤΕ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς 
Για μια ακόμη χρονιά το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς γιόρτασε την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος συμμετέχοντας στη δράση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς, δωρεάν διανομής σπόρων του Πελίτι. 

Κηφισιά: Σεμινάριο Ιστορίας για τις σταλινικές διώξεις στην ΕΣΣΔ

Την Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018, σύμφωνα με το πρόγραμμα των Σεμιναρίων Σύγχρονης Ιστορίας στο πλαίσιο του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Κηφισιάς θα γίνει Σεμινάριο με το θέμα «Μελετώντας τις σταλινικές διώξεις στην τέως ΕΣΣΔ».

2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς: Παρουσίαση Προγράμματος Τοπικής Ιστορίας

Την Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 στην αίθουσα του επιμελητηρίου Κιλκίς, θα παρουσιαστούν από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε΄ Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, τα αποτελέσματα του Προγράμματος Τοπικής Ιστορίας με τίτλο: «Αφηγήσεις των απόντων. Ανασύνθεση του παρελθόντος του Σχολείου μέσα από το αρχειακό του υλικό»

6η Χορωδιακή Συνάντηση στην Αξιούπολη


Συνάντηση φορέων στο Πολύκαστρο για το πρόγραμμα LEADER

Την Τρίτη 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε δημόσια ενημερωτική συνάντηση για την πρώτη προκήρυξη του προγράμματος LEADER/CLLD στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας στο Πολύκαστρο.

ΝΟΔΕ: "Κύριε Ρεβενάκη ασχοληθείτε με τα σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν το Νοσοκομείο Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής  Διοικούσας  Επιτροπής  Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Mε έκπληξη και λύπη είναι η αλήθεια παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα τον εκλεκτό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Ρεβενάκη να συναγωνίζεται σε αναρτήσεις και ανακοινώσεις τύπου τον πρωθυπουργικό σύμβουλο Ν. Καρανίκα αντί της όποιας ενασχόλησης του με τα σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν το νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης μας.

Το Τ.Ε.Ι Κιλκίς είναι αναγκαίο να αναβαθμιστεί και όχι να καταργηθεί

Δελτίο τύπου Κινήματος Αλλαγής νομού Κιλκίς 
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής νομού Κιλκίς εκφράζει την πλήρη αντίθεση της στη πιθανολογούμενη εκπαιδευτική αναδιάρθρωση της δομής του Τ.Ε.Ι Κιλκίς και την συνακόλουθη υποβάθμιση του σε Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Τι προτείνει ο Νίκος Τατίδης για την αξιοποίηση της στρατιωτικής περιουσίας στο Κιλκίς

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκε το Κιλκίς ο κύριος Ζησιμάτος Γεώργιος, πού είναι ο υπεύθυνος για την αξιοποίηση της στρατιωτικής περιουσίας στο Υπουργείο Άμυνας.