Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Και φέτος αστυνόμευση με ποδήλατα στην Κατερίνη

Η αστυνόμευση με ποδήλατα θα εφαρμοστεί και φέτος στην Κατερίνη, με στόχο την ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τουριστών.

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου "Ο Αρμαγεδδών του Εμφυλίου - Κιλκίς 4 Νοεμβρίου 1944"


Hot Summer Offer στο Kinesis-Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Το καλοκαίρι είναι εδώ, όπως και εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να φτάσετε τους στόχους σας και να εμφανιστείτε στην παραλία πιο αδύνατοι από ποτέ. Αλλά το κυριότερο, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ευεξία, δύναμη, σωματική και ψυχική υγεία.

Δείτε Video από το 3o τουρνουά μίνι βόλεϊ (3X3) στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς


Ο Άτλας Κιλκίς με την αιγίδα της ΕΣΠΕΜ διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το "3o τουρνουά μίνι βόλεϊ (3X3)" στο Κιλκίς και συγκεκριμένα το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς από τις 10:00 – 13:00.

Χορωδιακό «Άρωμα Ελλάδας» πλημμύρισε το Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Το συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς, αποδείχθηκε, για άλλη μια φορά, πολύ μικρό να φιλοξενήσει τις εκατοντάδες των φανατικών πλέον ακροατών, που αναγνωρίζουν το έργο της χορωδίας του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς και κατακλύζουν, ακόμη και τα σκαλοπάτια του. 

Συνελήφθη 39χρονος Βούλγαρος στους Ευζώνους για εισαγωγή λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθη σήμερα (2 Ιουνίου 2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 39χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, για εισαγωγή στη χώρα λαθραίων τσιγάρων.