Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Κιλκίς

Έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Κιλκίς από 7 Ιουνίου έως 13 Ιουνίου 2018 και ώρες 17:30 - 20:30, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

Δείτε το καταπληκτικό νέο PromoVideo της Φωτογραφικής Λέσχης Κιλκίς

"Εσύ ελέγχεις τα δεδομένα σου;"


Οι αστυνομικοί της γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν
Παρακολουθείστε το βίντεο, αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα στο διαδίκτυο και τους νέους κανονισμούς, που ισχύουν στα κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κιλκίς: Φιλικοί διασυλλογικοί αγώνες Kick Boxing


Σε αγώνες Taekwondo με την επωνυμία Kim and Liu η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Αγώνες Taekwondo με την επωνυμία Kim and Liu διεξήχθησαν από την Ένωση Βορ. Ελλάδος ( ΕΤΑΒΕ ), στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στις 26 Μάϊου 2018.

Η Ελληνική Αστυνομία με δεκατρείς νέες σελίδες στο “facebook”

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεχίζοντας τη δυναμική της παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απέκτησε πρόσφατα (13) νέες σελίδες στο «facebook».

Ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μιλτιάδης Κλάπας στο δήμο Παιονίας

Την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μιλτιάδης Κλάπας επισκέφτηκε το Δήμο Παιονίας όπου παρέστη σε σύσκεψη υπό το Δήμαρχο για θέματα που άπτονται της διαχείρισης του Κέντρου Φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών της Νέας Καβάλας.

Έγινε στο Κιλκίς, ο 23ος Πανελλήνιος Ποιητικός Διαγωνισμός «Κούρος Ευρωπού»


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Σάββατο 26 Μαΐου 2018, στις 8μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων και επαίνων στους νικητές του 23ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού». 

Γεωργαντάς: «Καλπάζει η ιλαρά! Τι γίνεται στο Νοσοκομείο Κιλκίς;»

Ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς συνυπέγραψε ερώτηση με τον αρμόδιο Τομεάρχη Υγείας, Β. Οικονόμου και άλλους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα: «Καλπάζει η ιλαρά! Τι γίνεται στο Νοσοκομείο Κιλκίς;»

Αυτός είναι ο 78χρονος παιδεραστής από τις Σέρρες

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 78χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της αποπλάνησης παιδιών κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, στις 4 Ιουνίου 2018

Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 4 Ιουνίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

"Αλεξάνδρεια 2018": Πρώτος στη σφαιροβολία Ανδρών, ο Κιλκισιώτης Κυριάκος Ζώτος

Στην Έδεσσα φιλοξενήθηκαν τα "Αλεξάνδρεια", ο πρώτος αγώνας της σειράς Γκραν Πρι, που και φέτος θα αποτελέσει αγωνιστική προτεραιότητα πολλών αθλητών και αθλητριών.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τη μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από σωματεία πολλών περιοχών της χώρας.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν στη Θεσσαλονίκη, 6 Πακιστανούς για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας, συνελήφθησαν προχθές (29 Μαΐου 2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 6 υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 23 έως 41 ετών, για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων.

Παρουσίαση του προγράμματος LEADER/CLLD στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς 
Συνεχίζονται οι ενημερωτικές συναντήσεις για το πρόγραμμα LEADER/CLLD και την πρώτη προκήρυξή του που αφορά τους Ο.Τ.Α. και γενικά τους φορείς δημοσίου χαρακτήρα όπως οι σύλλογοι, για έργα - δράσεις στους τομείς των υπηρεσιών, των υποδομών, του πολιτισμού, του αθλητισμού, του περιβάλλοντος, με δωρεάν χρηματοδότηση έως 100%.

Εκδρομή στο Βόλο πάει ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς διοργανώνει εκδρομή στον Βόλο με διαμονή στο ξενοδοχείο «Νεφέλη» 3*, από 20-21 Ιουνίου 2018 (αργία-τοπική εορτή).

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 53χρονο για καλλιέργεια 418 χασισόδεντρων

Συνελήφθη προχθές (29 Μαΐου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 53χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Προκήρυξη για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας

Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος www.fireservice.gr η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. 

Αξιούπολη: Ενημερωτική Εσπερίδα με θέμα «Κρίσεις Ανθρωπιστικών Αξιών»

Υπογράφει η Σωτηρία Καρολίδου
Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων
Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας, συνεχίζουν τις Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις στον Δήμο Παιονίας -Δημοτική Βιβλιοθήκη Αξιούπολης – Δ. Οικονόμου και τον μήνα Ιούνιο.

Πρωτοβουλία διεθνοποίησης του ζητήματος της ομηρίας των στρατιωτικών μας


Του Θωμά Χ. Μαρκόπουλου
Nα που η Πανεπιστημιακή κοινότητα δεν μένει αδρανής και αναλαμβάνει σημαντική πρωτοβουλία διεθνοποίησης του ζητήματος της ομηρίας των στρατιωτικών μας.
Η κίνηση του κύριου Κουσκουβέλη Ηλία, πρ. Πρύτανη ΠΑΜΑΚ, Κοσμήτορα, Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων.
Ας βοηθήσουμε όλοι με ένα retweet για τη κατά το δυνατόν διεθνοποίηση του ζητήματος.

Κιλκίς: Μουσική παράσταση με τίτλο «Σπηλαίου Λόγοι»

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 ώρα 9:00μμ στον αύλειο χώρο του Σπηλαίου Κιλκίς, η ομάδα κρουστών «άιΝΤΟς» και το σπήλαιο, θα σας ταξιδέψουν σε λογοτεχνικούς και μουσικούς δρόμους. Η εκδήλωση εντάσσεται στον εορτασμό των Ελευθερίων της πόλης που οργανώνει ο Δήμος Κιλκίς.

Video: Το «θεατρόπολις» προβάρει το έργο «Πηνελόπης Οδύσσεια - διακοπές στην Τροία»


Την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, το «θεατρόπολις» πρόβαρε το έργο «Πηνελόπης Οδύσσεια - διακοπές στην Τροία» σε σενάριο Βασίλη Φλώρου και σκηνοθεσία Σωτήρη Ταχτσόγλου. Το έργο θα παρουσιαστεί το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς στο πλαίσιο των «Ελευθερίων» της πόλης.