Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Σε Δράμα, Νευροκόπι και Χορτιάτη οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Το Σαββατοκύριακο στο Νευροκόπι είχαμε την σειρά των αγώνων Frozen Peaks. Μία καινούργια διοργάνωση που από το ξεκίνημα έδειξε ότι ήρθε για να μείνει. 12, 42,89 και 265 χιλιόμετρα ήταν οι αποστάσεις που είχαν να διαλέξουν οι αθλητές. 4 ορεινοί αγώνες που περνάνε μέσα από τα οχυρά της περιοχής που έγιναν γνωστά για την αντίσταση που πρόβαλαν οι Έλληνες στρατιώτες που τα υπερασπίστηκαν κατά την Ναζιστική επίθεση στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο. 

Στον ΑΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ παρουσίασε το βιβλίο του ο καθηγητής πανεπιστημίου Dr. Kωνσταντίνος Μπέης

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
Στις 23/05/2018 ημέρα Τετάρτη το Αθλητικό Σωματείο ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ επισκέφτηκε ο καθηγητής Dr Κωνσταντίνος Μπέης καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του μαθήματος ειδικότητας Tae Kwon do του τμήματος Γυμναστικής Ακαδημίας του ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ για να πραγματοποιήσει επιστημονική διάλεξη για το άθλημα του Tae Kwon do ,αλλά και την επίδραση που έχουν τα κινητά και τα Tablets στην ψυχοσύνθεση αλλά και κινητικότητα των παιδιών.

Θέση εργασίας στην EUROAGRO Κιλκίς (29/5/2018)

Η EUROAGRO Α.Ε. Κιλκίς, Εταιρεία Εμπορίας Αγροεφοδίων και Μελετών, ζητά για άμεση πρόσληψη οδηγό φορτηγού. Απαραίτητη προϋπόθεση κατοχή διπλώματος κατηγορίας CE Επιθυμητή προϋπηρεσία.

Σκρα: Η γαλάζια λίμνη της Ελλάδας (18 φωτογραφίες)

Η κρυφή γαλάζια λίμνη της Ελλάδας, για επαγγελματικούς λόγους επισκέφτηκε τι σμαραγδένια λίμνη ο γνωστός φωτογράφος Σάκης Χασαπέτης οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. 

Video από τα εγκαίνια της έκθεσης εκπαιδευόμενων Δ.ΙΕΚ Κιλκίς


Τα εγκαίνια της έκθεσης σπουδαστών τμήματος εσωτερικής αρχιτεκτονικής διακόσμησης & σχεδιασμού αντικειμένων του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς, έγιναν την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη Κιλκίς.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΝΥΚΤΗΓΟΡΙΑ με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΝΥΚΤΗΓΟΡΙΑ
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη
Θέμα: “Στη σφαίρα του ανορθολογικού ”
Τετάρτη 30 Μαΐου 2018
Λέσχη Φίλων του “ΕΝΕΚΕΝ”
Προξένου Κορομηλά 37 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κιλκίς: Ημερίδα για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια

Ο Δήμος Κιλκίς σας προσκαλεί στην επιστημονική ημερίδα για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια που θα λάβει χώρα, την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και ώρα 19:30, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Γίνετε εθελοντές στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Ανακοίνωση Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς 
Και φέτος το καλοκαίρι δίνουμε το παρών στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία που διοργανώνει το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών με επικεφαλής την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

Το θεατρικό έργο "Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού" στο Πολύκαστρο


Ανακοίνωση Περιφέρειας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, που φέτος είναι στις 31 Μαΐου 2018, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η τροχονομική παράβαση της εβδομάδας 21 - 27 Μαΐου 2018

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια.

Επίσκεψη ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς, στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη επισκέφθηκε ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν. Δημοκρατίας κ. Μηνάς Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο της ΝΟΔΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση κ. Στέργιο Καββαδόπουλο. Στη συνάντηση ήταν παρών ο κ. Ανδρέας Δρεντσίδης Τομεάρχης του κόμματος της Ν.Δ. για την Κεντρική Μακεδονία.

Ανακοίνωση ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ. Κιλκίς για την απώλεια του Παύλου Πασσαλίδη

Ανακοίνωση Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέα Δημοκρατίας Κιλκίς
Για την απώλεια του ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΣΣΑΛΙΔΗ εκφράζουμε στην οικογένεια του  τα συλλυπητήρια μας και να έχουν την εξ ύψους παρηγορία. 

Ανακοίνωση ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Κιλκίς, για την απώλεια του Παύλου Πασσαλίδη

Ανακοίνωση ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Κιλκίς
Στο άκουσμα της απώλειας του Παύλου Πασσαλίδη, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΚΙ εξέφρασε τη βαθιά οδύνη του και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος. 

Επίσκεψη εργασίας των αρτοποιών του Κιλκίς, στον Διευθυντή της Δ.Ο.Υ. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συντεχνίας Αρτοποιών νομού Κιλκίς
Στις 17 Μαΐου 2018 ο πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών νομού Κιλκίς Χατζηευφραιμίδης Νικόλαος και μέλη του Δ.Σ. επισκέφτηκαν τον Διευθυντή Δ.Ο.Υ. Κιλκίς Έφορο κ. Ιωαννίδη Ευάγγελο.

Θεσσαλονίκη: Παρουσίαση του βιβλίου "Το κλεμμένο πρωτάθλημα" του Κιλκισιώτη Σωκράτη Εδίρνελη

Υπογράφει ο Σωκράτης Εδίρνελης
Στο βιβλίο γίνεται η προσπάθεια να αναφερθούν τα γεγονότα που στέρησαν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ ενώ στον αγωνιστικό χώρο ήταν εμφανής η υπεροχή του. 

Η παράσταση «Ψέμα στο Ψέμα» στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς διοργανώνουν την παιδική θεατρική παράσταση «Ψέμα στο Ψέμα» της Καλλιόπης Παπαδάκη και σε σκηνοθεσία της Παυλίνας Χαρέλα. Πρόκειται για ένα μεικτό είδος κουκλοθεάτρου με ηθοποιούς και κούκλες από την παιδική σκηνή του θεάτρου Σοφούλη.

3o τουρνουά μίνι βόλεϊ (3X3), στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Ο Άτλας Κιλκίς με την αιγίδα της ΕΣΠΕΜ διοργανώνει για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά το "3o τουρνουά μίνι βόλεϊ (3X3)" στο Κιλκίς και συγκεκριμένα το Σάββατο 2 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς από τις 10:00 – 13:00. 

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση με θέμα: «Η επίδραση του λαϊκού κινήματος στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Η Κομματική Οργάνωση Κ. Μακεδονίας στα πλαίσια των εορτασμών των 100 χρόνων του ΚΚΕ, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Η επίδραση του λαϊκού κινήματος στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Γιατί είναι λάθος κάθε πιθανή ονομασία που συζητείται δημόσια


Του Θωμά Χ. Μαρκόπουλου*
Gorna, Severna, Nova… πόσο λάθος είναι το καθένα από αυτά. Πόση ανιστορικότητα κρύβεται στο καθένα και πόσοι ακόμη κίνδυνοι. Αυτά ξέρουμε και αποτελούν θέμα του δημόσιου διαλόγου και αυτά θα αναλύσω. Ίσως μέσα στις επόμενες ώρες και μέρες να έχουμε και κάτι νεότερο, ευχόμαστε όλοι κάτι καλύτερο και όχι πάλι κανένα… Ilinden! Έχετε σκεφθεί πόσες φορές λύσαμε εμπράκτως το ‘’Μακεδονικο’’-‘’Σκοπιανό’’;