Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Συλλυπητήρια δήλωση Δημάρχου Κιλκίς και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς για την απώλεια του Παύλου Πασσαλίδη

Ανακοίνωση δήμου Κιλκίς
Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Παύλου Πασσαλίδη ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτριος Σισμανίδης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Δημήτριος Κυριακίδης προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση:

Δήλωση Δημάρχου Παιονίας Χ. Γκουντενούδη για την απώλεια του Παύλου Πασσαλίδη

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του συναδέλφου και φίλου, Παύλου Πασσαλίδη. Η τοπική κοινωνία έχασε έναν έντιμο και αξιοπρεπή άνθρωπο ο οποίος εργάστηκε και αγωνίστηκε με όραμα για τον τόπο μας.

Video από την εκδήλωση με τίτλο, "Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα"


Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας "ΕΥΚΡΑΝΤΗ" διοργάνωσαν την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018, στις 7.30μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας, την ετήσια μουσικοχορευτική τους εκδήλωση, που φέτος είχε τίτλο «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα». 

Συλλυπητήρια ΝΟΔΕ Ν.Δ. νομού Κιλκίς για την απώλεια του Παύλου Πασσαλίδη

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Για την απώλεια του ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΣΣΑΛΙΔΗ εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους οικείους, τους συγγενείς και φίλους του.
Ο εκλιπών, άνθρωπος της επιστήμης, της πολιτικής αλλά πάνω από όλα μεγάλος οραματιστής και Πατριώτης, υπήρξε εξέχουσα προσωπικότητα της κοινωνίας μας και συνέβαλε τα μέγιστα με τα έργα του στην ανάπτυξη του τόπου μας.

«Έφυγε» από την οικογένεια του Λ.Ε.Κ. ο Παύλος Πασσαλίδης

Ανακοίνωση Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς με αφορμή την απώλεια του Παύλου Πασσαλίδη, συζύγου της Προέδρου του ΛΕΚ κ. Δάφνης Νιάκα, και πρώην Διευθύνοντα Συμβούλου της ΑΝ.ΚΙ. εξέδωσε την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Δήλωση Γεωργαντά για την απώλεια του Παύλου Πασσαλίδη

Δήλωση Γ. Γεωργαντά
"Το Κιλκίς σήμερα θρηνεί το χαμό ενός άξιου τέκνου του που αγάπησε την ιδιαίτερη πατρίδα του όσο λίγοι. Ενός Κιλκισιώτη που ταύτισε τη ζωή του με την προσφορά προς τον τόπο του, την ευπρέπεια στην πολιτική του διαδρομή και την αξιοπρέπεια στην προσωπική του ζωή.

Έφυγε από τη ζωή σήμερα ο Παύλος Πασσαλίδης

Πέθανε, σήμερα Σάββατο 26 Μαΐου 2018 νωρίς το πρωί, ο Παύλος Πασσαλίδης σε ηλικία 72 ετών, έχοντας γύρω του την οικογένειά του, τη σύζυγό του, τα παιδιά και τα εγγόνια του. Κοντά του επίσης και η σκέψη όλων των Κιλκισιωτών για την ποιότητα της ζωής των οποίων, επί δεκαετίες αγωνίστηκε.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Κυριακή 27 Μαΐου 2018 στις 12:00 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιλκίς.

"Γιατί κύριε Μπουτάρη;"


Γράφει ο Ηλίας Αθ. Θεοχαράκης
Θεολόγος
Απασχολεί την κοινή γνώμη όλες αυτές τις ημέρες η επίθεση κατά του κυρίου Μπουτάρη. Βεβαίως καταδικάζουμε αναφανδόν Κάθε είδους βία από όπου κι αν προέρχεται και με όποιον τρόπο και αν γίνεται. 

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 37 θέσεων τακτικού προσωπικού στο Υπουργείο Υγείας

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 5Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 16/15-5-2018/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα επτά (37) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας.

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 588 θέσεων τακτικού προσωπικού στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 6Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 17/22.5.2018/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πεντακοσίων ογδόντα οκτώ (588) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτερο βάθμιας Εκπαίδευσης για τη στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.