Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Η μικτή χορωδία των Παιόνων στην 4η Χορωδιακή Συνάντηση Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ''
Στη ρίζα ήμερου βουνού στέκεις μες τους αιώνες...
Γουμένισσα των λουλουδιών, της ιστορίας των Παιόνων...
Γουμένισσα των καλών κρασιών...

“Η ουσιώδης διαφορά μεταξύ ανθρώπου και ζώου”

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΝΥΚΤΗΓΟΡΙΑ
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη
Θέμα: “Η ουσιώδης διαφορά μεταξύ ανθρώπου και ζώου”
Τετάρτη 23 Μαΐου 2018
Λέσχη Φίλων του “ΕΝΕΚΕΝ”
Προξένου Κορομηλά 37 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στην ίδρυση Σταθμού Μεταφόρτωσης Ανακυκλώσιμων Υλικών, προσανατολίζεται ο δήμος Κιλκίς

Την ίδρυση και λειτουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Ανακυκλώσιμων Υλικών (Σ.Μ.Α.Υ.) ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης μιλώντας σε ημερίδα για τη συμβολή της ανακύκλωσης στην επιχειρηματικότητα που διοργάνωσε την Παρασκευή 18 Μαϊου το ΕΒΕ Κιλκίς σε συνεργασία με τους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας και την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.).

Δείτε τα προγράμματα δικαιούχων Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ

Δείτε τα προγράμματα δικαιούχων Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ, ΕΔΩ

Δείτε το νέο σποτ της γιορτής ανόδου του Αλέξανδρου Κιλκίς στην Γ΄Εθνική Κατηγορία

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στις Σέρρες

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 13 Μαϊου 2018 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο των Σερρών το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.).

Συλλυπητήριο Λυδίας Κονιόρδου για τον θάνατο του Χάρρυ Κλυνν

Συλλυπητήριο μήνυμα της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδίας Κονιόρδου για τον θάνατο του Χάρρυ Κλυνν
Ο Χάρρυ Κλυνν, εμβληματική φυσιογνωμία στην ελληνική πολιτική σάτιρα, με το αιχμηρό και σαρκαστικό του χιούμορ, με τους αντιπροσωπευτικούς τύπους που δημιούργησε και την κοινωνική κριτική που άσκησε διακωμώδησε και κατέγραψε μια ολόκληρη εποχή. 

Βράβευση μαθητών της Κεντρικής Μακεδονίας, που διακρίθηκαν στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα

Στη βράβευση των μαθητών της Κεντρικής Μακεδονίας, που διακρίθηκαν στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μαρόκο το διάστημα 2 – 9 Μαΐου 2018, προχώρησε σήμερα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Κιλκίς: Ευρεία σύσκεψη για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου

Ευρεία σύσκεψη με μόνο θέμα τον συντονισμό των φορέων του νομού στην διοργάνωση των επετειακών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς διοργανώνει Ενωσιακό Πρωτάθλημα της κατηγορίας Ε3 σε συνεργασία με την Β' Ένωση (Ε.Σ.Α.Θ.Χ.Κ) στις 26-27 Μαΐου 2018 στις εγκαταστάσεις του ομίλου μας στο Κιλκίς.

Πετυχημένος ο 4ος Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης Κιλκίς


Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Η συμμετοχή 140 δρομέων από Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, Θάσο, Γιαννιτσά, Κατερίνη κλπ, στους δρόμους των 10 και 5 χιλιομέτρων, όσο και στο λαϊκό περίπατο, δίνοντας έτσι το παρόν και ένα μεγάλο μήνυμα ενάντια στις προκαταλήψεις και τα στερεότυπα.

Πρόγραμμα Erasmus+ από το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς: Positive coexistence in the school society

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ με θέμα: "Positive coexistence in the school society" που υλοποιεί το σχολείο μας, τρεις καθηγητές ταξιδέψαμε στη Στουτγάρδη της Γερμανίας όπου πραγματοποιήθηκε το 2ο transnational meeting (συνάντηση των συντονιστών όλων των εταίρων του προγράμματος), ο Παπαθαναήλ Φώτιος, συντονιστής, η Μπακιρτζή Αναστασία και ο Σιδηρόπουλος Θεόφιλος. Η επίσκεψη είχε διάρκεια 5 ημέρες, από την Δευτέρα 7-05-2018 έως την Παρασκευή 11-05-2018.

24η Χορωδιακή Συνάντηση στη Γουμένισσα


Αναστασιάδης: "Συγχαίρω τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς"

Συγχαρητήριο μήνυμα Γιώργου Αναστασιάδη*
Το Κίνημα Αλλαγής προχωρά με γοργούς ρυθμούς στην πανελλαδική οργανωτική του συγκρότηση με βάση την πρόσφατη απόφαση της πρώτης συνεδρίασης της Εκτελεστικής Πολιτικής Γραμματείας.

Δεκαήμερο Προσφοράς στο Γυμναστήριο ΠΑΛΜΟΣ Κιλκίς


Ευκαρπία Κιλκίς: Μνημόσυνο για τα θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου,

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας Κιλκίς "Το Λαβάς"
Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Ευκαρπίας Κιλκίς και μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε το μνημόσυνο για τα θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στο οποίο παρόντες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Βεργίδης, ο Αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Κρουσσών κ. Γεώργιος Μπαλασκας, ο Πρόεδρος δημοτικού διαμερίσματος Ευκαρπίας κ. Νικόλαος Ανδρεάδης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και προοδευτικού Συλλόγου Γερακαριού κ. Κωνσταντίνος Ξανθόπουλος, ο πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Παλατιανού Παναγία Σουμελά κ.  Γεώργιος Γεωργιάδης. 

Ο Δήμαρχος Παιονίας ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ευχαριστήρια επιστολή του δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο
"Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε,
Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις μνήμης για την 100η επέτειο από την Μάχη του Σκρα.

Συλλυπητήρια Τζιτζικώστα για τον θάνατο του Χάρρυ Κλυνν

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας εκφράζει με δήλωσή του τη βαθύτατη του θλίψη για την απώλεια του Χάρρυ Κλυνν (κατά κόσμον Βασίλη Τριανταφυλλίδη).

Κρητικό γλέντι στο Κιλκίς


Σκοτώθηκε σε τροχαίο 75χρονη στη Μεσιά Παιονίας

Χθες (20 Μαΐου 2018) και ώρα 21.50 περίπου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μεσιά Παιονίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 70χρονος ημεδαπός παρέσυρε 75χρονη ημεδαπή που κινούνταν πεζή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 75χρονης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας.

Το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Κιλκίς γιόρτασε την Ημέρα Τηλεπικοινωνιών με τη δράση «Τηλεπικοινωνίες των αρχαίων Ελλήνων»


Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Κιλκίς 
Για δεύτερη χρονιά το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς διοργάνωσε το πρωτότυπο παιχνίδι «Τηλεπικοινωνίες των αρχαίων Ελλήνων» με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας, που έχει καθιερωθεί παγκοσμίως στις 17 Μαΐου σε ανάμνηση της ίδρυσης της Παγκόσμιας Τηλεγραφικής Ένωσης το 1865.

Golden Athlos Kilkis: Βιβλιοπαρουσίαση και Σεμινάριο Tae Kwon do από τον καθηγητή Dr Κωνσταντίνο Μπέη

Ανακοίνωση ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επίσκεψη στο Σωματείο μας τον Dr Κωνσταντίνου Μπεη καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του μαθήματος ειδικότητας Tae Kwon do ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ.  

Video: "Το Λευκό νικάει το Μαύρο", είπε το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς


Την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 στις 21:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε μουσικοθεατρική παράσταση της χορωδίας του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς υπό την καθοδήγηση της μουσικού του σχολείου Δήμητρας Ζιώγα, με τίτλο «Το λευκό νικάει το μαύρο».