Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Η Αστυνομία κοντά στον πολίτη στην Κεντρική Μακεδονία

➤Οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες (Κ.Α.Μ) κινούνται σε απομακρυσμένα και δυσπρόσιτα χωριά προσφέροντας επιτόπιες αστυνομικές υπηρεσίες
Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς και Τοπικοί Αστυνόμοι βελτιώνουν την αστυνομική και κοινωνική προσφορά στην τοπική κοινωνία
Οι αστυνομικοί με ποδήλατα ενισχύουν την εμφανή αστυνόμευση και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τουριστών
Καθημερινά πραγματοποιούνται επισκέψεις σε πολίτες και φορείς και άμεσα επιλύονται ζητήματα αστυνομικής φύσεως, βελτιώνοντας το επίπεδο ασφάλειας των τοπικών κοινωνιών 

Πως μπορείτε να αποτρέψετε ληστείες στο σπίτι σας

Τον τελευταίο μήνα έχουν σημειωθεί αλλεπάλληλα κρούσματα στον Νομό μας κλοπών ληστειών και διαρρήξεων για τον λόγο αυτό,οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς ενημερώνουν
Όλοι οι άνθρωποι έχουν μια φυσική αίσθηση ασφάλειας μέσα στο σπίτι τους. Η εισβολή και κατ’ επέκταση η ληστεία μέσα σε οικίες είναι πιθανώς ένα από τα πιο τραυματικά εγκλήματα διότι εμπλέκονται άμεσα όχι μόνο η ιδιοκτησία αλλά και ο θύτης με το θύμα.

Δήμος Κιλκίς: Συμπεράσματα διαβούλευσης του Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

Το Στρατηγικό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Σ.Β.Α.Κ. 2017-2026) αποτέλεσε τη βάση της πρώτης θεματικής διαβούλευσης που άνοιξε με πρωτοβουλία του ο Δήμος Κιλκίς και είχε μεγάλη συμμετοχική ανταπόκριση. Η πρώτη θεματική διαβούλευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, την Τετάρτη 9 Μαΐου παρουσία φορέων που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με την αστική κινητικότητα.

24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 30 Μαϊου 2018


ΚΔΑΠ Kinesis For Kids: Πρόγραμμα παιδικής φροντίδας κατά τους θερινούς μήνες

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Kinesis For Kids
Το ΚΔΑΠ Kinesis For Kids και το γυμναστήριο Kinesis-Gym, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της σύγχρονης μητέρας και όντας στο πνεύμα της εποχής, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θέτει σε λειτουργία το πρόγραμμα "Child Care".

Κιλκίς: Μουσικοθεατρική παράσταση του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς


Σέρρες: Αυτός είναι ο πατέρας που κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες υπηκόου Ιράκ, κατηγορουμένου για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη μετά την καταγγελία της 15χρονης κόρης του.

Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κιλκίς με τίτλο, "Επαγγελματίες και Ανακύκλωση"

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Πόσο εφικτό είναι να αντιστρέψουμε την αρνητική επίπτωση της ανθρώπινης δραστηριότητας στο περιβάλλον;
Κι όμως, είναι εφικτό!

Κιλκίς: Συνεδρίαση με θέμα την αντιμετώπιση κινδύνων από δασικές πυρκαγιές

Η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας με κύριο θέμα την αντιμετώπιση κινδύνων από δασικές πυρκαγιές πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Μαΐου στην αίθουσα συσκέψεων «Περικλής Κολότσιος» της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Μια Κυριακή γεμάτη ποδόσφαιρο για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Σε τουρνουά που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η ΑΕ Πολυκάστρου την Κυριακή 13 Μαΐου συμμετείχε ο Αλέξανδρος με έξι συνολικά τμήματα. Οι προπαίδες Ρεάλ-2005 πέρασαν αήττητοι δείχνοντας καθημερινή βελτίωση και έτοιμοι να συμμετάσχουν την νέα αγωνιστική περίοδο στο Παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Μήνυμα του Σούλη Καζαντζίδη για τις εσωκομματικές εκλογές Ν.Δ.

Υπογράφει ο Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ νομού Κιλκίς
"Επιθυμώ να ευχαριστήσω με το παρόν μήνυμα μου όλα τα μέλη της ΝΔ που έχοντας το δικαίωμα να ψηφίσουν προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη των νέων εκπροσώπων των Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων τόσο σε επίπεδο νομού όσο και της χώρας γενικότερα.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΝΥΚΤΗΓΟΡΙΑ με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΝΥΚΤΗΓΟΡΙΑ
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη
Θέμα: “Καθ΄ οδόν προς την αρχή της ελπίδας ”
Τετάρτη 16 Μαΐου 2018
Λέσχη Φίλων του “ΕΝΕΚΕΝ”
Προξένου Κορομηλά 37 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

4η Συνάντηση Χορωδιών στο Πολύκαστρο


Μελισσοχώρι: Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «Η Θρησκεία στην Παράδοση - Από την εκκλησιά στο χοροστάσι…»

Δελτίο τύπου Μορφωτικής Πολιτιστικής Κίνησης Νέων Μελισσοχωρίου
Η «Μορφωτική Πολιτιστική Κίνηση Νέων Μελισσοχωρίου» ιδρύθηκε το 1977 με βασικό σκοπό της, ως ενός «ζωντανού οργανισμού», προορισμένου να παράγει και ν’ αναπαράγει πολιτισμό, την ενεργό συμμετοχή της στο κοινωνικό γίγνεσθαι, πρωτίστως μέσα από την προώθηση και την ανάδειξη ηθών, εθίμων, χορών και τραγουδιών του Μελισσοχωρίου («Μπάλτζια») και πρωταρχικό μέλημά της τη διαφύλαξη, τη διατήρηση, την αναβίωση και την περαιτέρω διάδοση της πλούσιας λαϊκής παράδοσης τόσο της εν λόγω περιοχής όσο και λοιπών γωνιών όχι μόνο της σημερινής αλλά και της ιστορικής γεωγραφικά Ελλάδας. 

3η Συνάντηση Φιλαρμονικών στο Πολύκαστρο


Ξεκίνησαν στις 14 Μαΐου και ολοκληρώνονται την 31η Μαΐου οι αιτήσεις εγγραφής και δήλωση προτίμησης για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Από τις 14 Μαΐου και ώρα 10:00 έως τις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00 θα μπορούν οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημοσίων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2018-2019, να υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής - Δήλωση Προτίμησης».

Ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ νομού Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ νομού Κιλκίς 
"Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς όλα τα στελέχη της ΝΔ που συμμετείχαν στις εσωκομματικές διεργασίες για την εκλογή νέας Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής και των Δημοτικών Οργανώσεων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις εορταστικές εκδηλώσεις του Σκρα

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κύριος Προκόπης Παυλόπουλος, επισκέφθηκε τον Δήμο Παιονίας για να παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη μάχη του Σκρα. 

Γεωργαντάς:«Ποιους Υπουργούς καλύπτει η κυρία Γεροβασίλη;»

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η κ. Γεροβασίλη αποκρύπτει την αλήθεια, καλύπτοντας υπουργούς που παράνομα πήραν στα χέρια τους λίστες με τα στοιχεία και τα προσόντα όλων των υποψηφίων Διοικητικών και Τομεακών Γραμματέων. Όμως όλη η αλήθεια για το τεράστιο σκάνδαλο στη Δημόσια Διοίκηση θα αποκαλυφθεί και οι εμπνευστές του θα απολογηθούν».

Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, εκφράζονται δημιουργικά για τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα στη Θεσσαλονίκη, με τίτλο: «Η Θεσσαλονίκη Θυμάται: Οι μαθητές εκφράζονται δημιουργικά για τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο». 

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Πρώτες Βοήθειες σε τροχαίο ατύχημα» στο 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς
Οι μαθητές/τριες της Β΄ τάξης του Τομέα Υγείας – Πρόνοιας – Ευεξίας του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας «Πρώτες Βοήθειες σε εφήβους», κατά το διάστημα 7-10.05.2018, επισκέφθηκαν το 1ο, 2ο, 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς και τα Γυμνάσια Ευκαρπίας και Καμπάνη όπου και παρουσίασαν κάποιες βασικές τεχνικές Πρώτων Βοηθειών σε τροχαίο ατύχημα.