Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Video από την απονομή του Πρωταθλήματος στην Ακαδημία "Αλέξανδρος" Κιλκίς


Η απονομή του Πρωταθλήματος στην Αντρική Ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς, έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς την Τρίτη 15 Μαΐου 2018.

Οι δρομείς υγείας Κιλκίς στον 4ο Δρόμο Υγείας και Αλληλεγγύης

Δελτίο τύπου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την Κυριακή 13 Μαΐου διεξήχθη στο Κιλκίς ο 4ος Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης. Ένας διαφορετικός αγώνας από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και δομές της πόλης μας όπως Ειδικό Σχολείο, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, βηματίΖΩ, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς και Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Υποστηρικτών ΑΜΕΑ Κ.Κ.Σ. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και όλους όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο στην επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα.

Δείτε Video από την αναβίωση της μετάδοσης μηνύματος με την αρχαία φρυκτωρία


Το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Κιλκίς διοργάνωσε με τη συμμετοχή δημοτικών σχολείων της πόλης για δεύτερη φορά, ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο παιχνίδι βασισμένο στον αρχαίο τρόπο μετάδοσης των πληροφοριών. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι αναβίωσαν τη μέθοδο μετάδοσης μηνύματος της αρχαίας φρυκτωρίας. Η εκδήλωση έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, την Τρίτη 15 Μαΐου 2018.

Κουρά Μοναχού στην Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Μητροπόλεως Κιλκίς
Μέσα σε κλίμα πνευματικής χαράς και έντονης συγκίνησης τελέστηκε, το απόγευμα του Σαββάτου 12 Μαϊου 2018, η ρασοφορία του Δόκιμου Μοναχού Χρήστου Δημητριάδη υιός του Λαζάρου και της Παρθένας, στην υπό σύσταση Ιερά ανδρώα Μονή Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς.

Ντεμπούτο στο ΜΜΑ η Άννα Τσομπάνη

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ΜΜΑ συμμετείχε η παγκόσμια πρωταθλήτρια Kick Boxing Άννα Τσομπάνη για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Συναντήσεις Βεργίδη για το αρδευτικό δίκτυο Γουμένισσας

Τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γουμένισσας κ. Αθανάσιο Τραχανίδη και τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Γουμένισσας κ. Χρήστο Αγγελοστογιάννη δέχθηκε στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Βεργίδης.

Εξετάσεις για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας Βοηθού Φαρμακείου της εξεταστικής περιόδου Ιουνίου 2018

Από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας Βοηθού Φαρμακείου της εξεταστικής περιόδου Ιουνίου 2018 θα διεξαχθούν ως εξής:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για σήμερα Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 14/2018) που ισχύει για σήμερα Τρίτη 15 Μαΐου 2018:

100η επέτειος από την πολύνεκρη ηρωική Μάχη-Νίκη του Σκρα

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου τιμήθηκε φέτος η 100η επέτειος της ιστορικής Μάχης του Σκρα, χάρη στην οποία (μετά και την προγενέστερη Μάχη του Ραβινέ, 1917) αναγνωρίστηκαν από τους τότε Συμμάχους τα αυτονόητα ιστορικά δικαιώματα της χώρας μας.

Κιλκίς: Αγώνες πολεμικών τεχνών για καλό σκοπό

Σε εκδήλωση για την ενίσχυση του ειδικού δημοτικού σχολείου Κιλκίς θα συμμετέχουν σπουδαίοι αθλητές του χώρου των πολεμικών τεχνών.

Video από την εκπληκτική εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Πoντίων με τίτλο "Μαύρη Βίβλος"


Η Εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Ευξείνου Πόντου με τίτλο "Μαύρη Βίβλος" διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" και έλαβε χώρα την Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Μνημόσυνο για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, στην Ευκαρπία Κιλκίς


Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ Κιλκίς με μία κάλπη

Της Π. Χαραλαμπίδου
Με γρήγορες διαδικασίες, χωρίς προεκλογικό ενδιαφέρον και σασπένς και με την ελάχιστη κινητοποίηση σε επίπεδο νομού, ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. της 13ης Μαΐου 2018 για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Κιλκίς, της Νομαρχιακής Διοικούσης Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.), των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων Κιλκίς και Παιονίας, καθώς και των εκπροσώπων που θα συμμετέχουν στα δύο επόμενα τακτικά Συνέδρια του κόμματος.