Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Αποκαλύφθηκε το νέο Ford Focus

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.gocar.gr
Η Ford παρουσίασε το νέο Focus, το οποίο έχει αναβαθμιστεί τόσο αισθητικά όσο και τεχνολογικά. Έχει υψηλής ποιότητας υλικά στο εσωτερικό και αναμένεται να αποτελεί για ακόμα μια φορά πόλο έλξης για τους ενδιαφερόμενους της μικρομεσαίας κατηγορίας.

«Καταγγελία για τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς»

Καταγγελία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς για τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
"Κύριε Υπουργέ Υγείας Α. Ξανθέ 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, στην με αριθμό 5/08-05-2018 συνεδρίασή του, αποφάσισε κατά πλειοψηφία διά της παρούσης, να καταγγείλει και να καταδικάσει την απρόκλητη και αναίτια επίθεση του Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Θεόδωρου Ρεβανάκη εις βάρος των μελών του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου και των μελών του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Θεσσαλονίκη: Η παράσταση "Μάνα! Το φαινόμενο αυτό…" στο Θέατρο Σοφούλη


Τα κέντρα Ξένων Γλωσσών Μαστορούδη έχουν τη χαρά να παρουσιάσουν την πρώτη τους θεατρική παράσταση με τίτλο "Μάνα! Το φαινόμενο αυτό…" Σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιώργου Μαστορούδη.

Κιλκίς: Αναπαράσταση παραδοσιακού κουρέματος προβάτων

Επισκέψεις του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς
Σε μία εποχή κατά την οποία η πατρίδα μας δοκιμάζεται και η εξωτερική απειλή εκδηλώνεται με προκλητικούς πολλές φορές τρόπους, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς, αποφάσισε να πραγματοποιήσει επίσημες επισκέψεις μελών του, σε στρατιωτικούς σχηματισμούς του νομού Μαγνησίας.

Μεγάλη επιτυχία της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς - Κατασχέθηκαν 5 κιλά ηρωίνη

Συνελήφθη μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 35χρονη υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή μεγάλης ποσότητας ηρωίνης.

Δείτε Video από την Ανθοέκθεση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς


Ευωδιές και χρώματα της φύσης πλημμύρισε ο πεζόδρομος της Κ. Γαβριηλίδη στο Κιλκίς. Συνεπές στο ετήσιο ραντεβού του το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, διοργάνωσε ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ από την Παρασκευή 11 Μαΐου απόγευμα, το Σάββατο 12 Μαΐου (09:00 – 21:00) και την Κυριακή 13 Μαΐου (10:30 – 17:00).

Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων: "Κοροϊδία η ρύθμιση των αγροτικών χρεών"

Ανακοίνωση Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων
Η εξαγγελία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για ρύθμιση των αγροτικών χρεών σε ασφαλιστικούς φορείς, εφορία και τράπεζες (πρώην ΟΓΑ, ΕΛΓΑ, ΕΝΦΙΑ, δάνεια Αγροτικής Τράπεζας ή άλλες που έκλεισαν και είναι υπό εκκαθάριση κλπ) είναι ρύθμιση-κοροϊδία.