Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Α. Τσίπρας: «H Ελλάδα είναι έτοιμη για την οριστική έξοδο από την κρίση»


Άρθρο του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Εφημερίδα των Συντακτών   
Πρόκειται αναμφίβολα για μια ιστορική καμπή στη σύγχρονη ιστορία της χώρας, που για οκτώ ολόκληρα χρόνια είχε παραδώσει την ευθύνη άσκησης της οικονομικής πολιτικής της αποκλειστικά στους δανειστές της, ως αποτέλεσμα της ουσιαστικής της χρεοκοπίας στις αρχές του 2010.

Θυρανοίξια και πανήγυρη παρεκκλησίου στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους

Το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 πανηγύρισε για πρώτη φορά το Παρεκκλήσιο Αγίας Ειρήνης που κτίσθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του Δημαρχείου Κονταριώτισσας.

Φυτεύοντας Τσάι Ολύμπου στο Ελατοχώρι Πιερίας

Γράφει ο Δημήτρης Ρουκάς 
M. Sc. Τεχν. Γεωπόνος
Επιστημονικός Συνεργάτης Π.Ε. Πιερίας
Στο πανέμορφο Ελατοχώρι στα Πιέρια Όρη η καλλιέργεια του αρωματικού και φαρμακευτικού φυτού «Τσάι Ολύμπου» βοτανικά "sideritis scardica", αποτελεί τα τελευταία χρόνια μια δυναμική παραγωγική δραστηριότητα. 

Αττική: Αυτοί είναι οι δράστες που εξαπατούσαν ηλικιωμένους

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών (3) ημεδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας, που εξαπατούσαν ηλικιωμένους και εξαρθρώθηκε στις 25-4-2018 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. 

Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης στην πόλη του Κιλκίς

Ένα διαφορετικό πρωινό με ενδιαφέροντα διαδραστικά παιχνίδια ανακύκλωσης θα ζήσουν οι μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κιλκίς.

Θεσσαλονίκη: Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του, στο Μύλο

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και τα αλλεπάλληλα sold out του χειμώνα, ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του δημιουργούν ξανά μία ατμόσφαιρα γιουσουρούμ, τώρα για μία και μοναδική βραδιά στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στο Μύλο, απλώνοντας στους πάγκους τις μικρές ιστορίες που μαζεύει ο τραγουδοποιός από το ‘89 έως σήμερα και δίνοντάς τις όσο-όσο, μετά από σκληρό παζάρι με τα κενά της ζωής ανάμεσα στους δίσκους.

"Αργοναύτες" Κιλκίς: Λαμπαδηφορία στο πλαίσιο της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Ανακοίνωση Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ
Η καθιερωμένη λαμπαδηφορία, την οποία κάθε χρόνο διοργανώνει η 'Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, στο πλαίσιο της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, εφέτος θα γίνει την Παρασκευή 18 Μαΐου και ώρα 8.00 μμ.