Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Δείτε Video από το 1ο Φεστιβάλ Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στο Κιλκίς


Το 1ο Φεστιβάλ Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στο Κιλκίς έγινε στο Κιλκίς την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018.

Μόνος «παίζει» στη ΝΟΔΕ Κιλκίς ο Μηνάς Παπαδόπουλος

Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στο Κιλκίς, με μοναδικό υποψήφιο Πρόεδρο το γνωστό στέλεχος του κόμματος στο νομό, Μηνά Παπαδόπουλο.

Πολύκαστρο: Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα: «Η μάχη του Σκρα και το Μακεδονικό Μέτωπο»


Το Σάββατο 28 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου ημερίδα με θέμα: «Η μάχη του Σκρα και το Μακεδονικό Μέτωπο» που διοργάνωσε ο Δήμος Παιονίας και το Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 100ης επετείου από τη μάχη του Σκρα.

Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς: "Χρειαζόμαστε τη στήριξη των τοπικών αρχών"

Άμεση ήταν η απάντηση της αρμόδιας Εφορείας Αρχαιοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στο δημοσίευμά μας «Τον Κούρο Ευρωπού ή τους πλαστικούς κουβάδες;», που αφορά στα προβλήματα που δημιουργεί στη λειτουργία του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς, τόσο η παλαιότητα και η κτιριακή του κατάσταση, όσο και η διάβρωση της στέγης του.

Χαλκιδική: Σκοτώθηκε 24χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο

Σήμερα (3 Μαΐου 2018) και ώρα 11.20 περίπου στο 1,5 χιλιόμετρο της παράπλευρης Επαρχιακής Οδού Μουδανιών – Κασσάνδρας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 24χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

Το θεατρικό έργο «Παραμύθι χωρίς όνομα» από την Θεατρική Ομάδα του 2ου ΓεΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου ΓεΛ Κιλκίς
Η Θεατρική Ομάδα του 2ου ΓεΛ Κιλκίς συνεχίζοντας για 5η χρονιά τη δράση της, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «Ιχνηλατώντας ανθρώπινες αξίες στο Νεοελληνικό θέατρο», παρουσίασε στις 26, 27, 28 και 30 Απριλίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς το θεατρικό έργο του Ι. Καμπανέλλη «Παραμύθι χωρίς όνομα». 

Τελετή απονομής μπερέ στην 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία "Πόντος"

Η 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία "Πόντος" σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί στο Στρατόπεδο «ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ» στη Νέα Σάντα Κιλκίς η τελετή απονομής μπερέ, στους οπλίτες θητείας της 2018 Β΄ ΕΣΣΟ. Οι παραπάνω εκδήλωση είναι ανοικτή σε όλο το κοινό που επιθυμεί να παρευρεθεί.

Έδεσσα: Συνέλαβαν 2 άτομα για κατοχή 1,5 κιλού ηρωίνης - Φωτογραφίες

Συνελήφθησαν χθες (2 Μαΐου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, μία 28χρονη ημεδαπή και ένας 29χρονος υπήκοος Μαρόκου, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκε πάνω από 1,5 κιλό ηρωίνη.

Διακοπή υδροδότησης σε περιοχές της πόλης του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών Καραολή Δημητρίου, Αθηνών (μεταξύ 21ης Ιουνίου και Καραολή Δημητρίου), 25ης Μαρτίου, Οδησσού, Σάντας, ότι την Παρασκευή 04 Μαΐου 2018 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης λόγω σύνδεσης ακινήτων με το νέο δίκτυο ύδρευσης και ακύρωσης του παλαιού δικτύου επί της οδού 25ης Μαρτίου.

Ως αγροτικά εισοδήματα θα λογίζονται τα έσοδα από την οικοτεχνία

Το ΥΠΑΑΤ γνωστοποιεί ότι σύμφωνα με εγκύκλιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) από 01.01.2017 τα έσοδα που προκύπτουν από τις δραστηριότητες της οικοτεχνίας θα λογίζονται και θα περιλαμβάνονται στα αγροτικά εισοδήματα.

Σούπερ καλοκαιρινή προσφορά στο Golden Athlos Gym and CrossFit Center

Σούπερ καλοκαιρινή προσφορά μόνο στο Golden Athlos Gym and CrossFit Center
65 euro από σήμερα μέχρι και τον Αύγουστο
Εσύ θα την αφήσεις να φύγει από τα χέρια σου;

Σεμινάριο Kick Boxing στο Kinesis Fight Club Κιλκίς

Ανακοίνωση Kinesis Fight Club Κιλκίς
Στις 12 Μαΐου 2018 στο Kinesis Fight Club στο Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Kick Boxing με βασικό εκπαιδευτή τον Δημήτρη Παπαδόπουλο από τους Ultra Fighters στην Θεσσαλονίκη.