Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΚΚΕ: "Νέο κρούσμα αστυνομικής αυθαιρεσίας στο Διδυμότειχο"

Ανακοίνωση ΚΕ του ΚΚΕ 
Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και αναίτια συμπεριφορά αστυνομικών του ΑΤ Ορεστιάδας, σε βάρος του μέλους του Γραφείου Περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ Λαρίση Χρήστου. Συγκεκριμένα, δύο αστυνομικοί με πολιτικά κινήθηκαν εναντίον του, απαιτώντας να γίνει σωματικός έλεγχος. 

Ολόκληρη η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στους Τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας


Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έδωσε στη δημοσιότητα το κείμενο της ομιλίας του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη συνεδρίαση των Τομεαρχών.
"Φίλες και φίλοι, 
Στην πολιτική μετρούν τα γεγονότα και οι αριθμοί. Ορίζουν μια πραγματικότητα που η κυβερνητική προπαγάνδα δεν μπορεί να κρύψει, πόσο μάλλον να αλλάξει. Και η πραγματικότητα σήμερα είναι ότι οι Έλληνες πληρώνουν και περιμένουν. Πολλοί πληρώνουν σε φόρους και εισφορές πάνω από το 50% του εισοδήματός τους. 

Αδέλφια πλέον το 2ο Δημοτικό Σχολείο και το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς με το Σχολείο Νο 4 της Νότιας Ρωσίας

Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Τη Δευτέρα, 23 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου Makedonia Palace η αδελφοποίηση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς με το Σχολείο Νο 4 που εδρεύει στο Merchanskoye της περιοχής Krymsky της περιφέρειας Κρασνοντάρ της Νότιας Ρωσίας. 

Κιλκίς: Ανοιχτός διάλογος με τον πατέρα Φιλόθεο Φάρο

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Ποταμιάς έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν σε ανοιχτό διάλογο με τον πατέρα Φιλόθεο Φάρο την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα “Μανόλης Ανδρόνικος” της Τέχνης.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (27/4/2018)

Ζητείται πωλήτρια σε πρατήριο άρτου στο Κιλκίς, ηλικίας 30-49 ετών, απόφοιτη Λυκείου και ενεργή κάρτα ανεργίας πάνω από 1 χρόνο. Παρακαλώ κάνετε αποστολή βιογραφικών στο email: athsygk@hotmail.com

Κιλκίς: Τσάκωσαν 46χρονο Πακιστανό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη χθες (26 Απριλίου 2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 46χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πρωτοδικών Κιλκίς, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών (διευκόλυνση μεταφοράς στο εσωτερικό της χώρας).

Επιμελητήριο Κιλκίς: Πρόσκληση για εκδήλωση στο πλαίσιο του MONEY SHOW 2018



Ο Πρόεδρος, κ. Τονικίδης Παύλος, και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς σας καλούν στην εκδήλωση που διοργανώνεται στο πλαίσιο του MONEY SHOW 2018 την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 11πμ.-12.00 μμ στο HYATT Regency Thessaloniki, αίθουσα EPHESUS 2.


Έπαιξαν στο φιλικό της Εθνικής Κορασίδων αθλήτριες του Αίαντα

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Φιλικό παιχνίδι έδωσε η Εθνική Κορασίδων (γκρουπ Βορρά) το απόγευμα της Τετάρτης 25 Απριλίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο «ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ» με την ομάδα γυναικών του Ηρακλή.

Ξεσηκωμός συνταξιούχων: Ανυποχώρητος αγώνας ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση

Ανακοίνωση προσωρινής επιτροπής πρωτοβουλίας των συνταξιουχικών οργανώσεων
Οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις ΙΚΑ, Δημοσίου, ΟΑΕΕ, ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, ΕΛΤΑ, ΝΑΤ, ΟΣΕ, ΟΤΑ, και ΠΣΣ Δικηγόρων οργάνωσαν συγκεντρώσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Μετά τις πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, έγιναν συγκεντρώσεις και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Μουδανιά: Συνελήφθη 26χρονος για διακίνηση κοκαΐνης

Συνελήφθη χθες (26 Απριλίου 2018) τα ξημερώματα, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 26χρονος ημεδαπός, για διακίνηση κοκαΐνης.

Πότε αποδίδεται το περιβαλλοντικό τέλος για τις πλαστικές σακούλες

Από 1.1.2018 επιβάλλεται περιβαλλοντικό τέλος ανά τεμάχιο λεπτής πλαστικής σακούλας μεταφοράς εμπορευμάτων ή προϊόντων. Οι υπόχρεοι σε δήλωση περιβαλλοντικού τέλους πλαστικής σακούλας, υποχρεούνται ανά τρίμηνο και μέχρι την τελευταία ημέρα του επόμενου μήνα από τη λήξη του τριμήνου στην απόδοση του τέλους με την υποβολή δήλωσης στην ΑΑΔΕ.

Εκσυγχρονίζονται 70 χρόνια μετά οι Δασικές Διαχειριστικές Μελέτες

Εκδόθηκε σε ΦΕΚ (Β' 1420/25.4.2018) η απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου, με την οποία επικαιροποιούνται οι προδιαγραφές διαχείρισης των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας. 

Δωρεάν ανοιχτά πανεπιστημιακά μαθήματα για όλους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας OpenCourses

Δωρεάν πανεπιστημιακά μαθήματα για όλους, από 26 Ιδρύματα της xώρας, χωρίς εγγραφή και χωρίς όριο αριθμού μαθημάτων, προσφέρει η ηλεκτρονική πλατφόρμα opencourses.gr

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου της Σοφίας Νικολαΐδου "Στο τέλος νικάω εγώ"

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μια ανθρώπινη, γεμάτη συναίσθημα και ζεστασιά βραδιά απολαύσαμε όσοι βρεθήκαμε στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής το βράδυ της 25ης Απριλίου στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Σοφίας Νικολαΐδου "Στο τέλος νικάω εγώ" που συνδιοργάνωσαν η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, η Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ και οι εκδόσεις Μεταίχμιο. 

Πρόσκληση για τη δράση «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» του ΠΑΑ 2014-2020, προϋπολογισμού 180 εκατ. €

Εκδόθηκε η πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο της δράσης 4.3.1: «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ευχαριστεί Καζαντζίδη και Αμανατίδη

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον εκπαιδευτικό Αναστάσιο Καζαντζίδη, καθώς και τον πρώην δήμαρχο Κιλκίς κ. Αναστάσιο Αμανατίδη για την φιλοξενία και ξενάγηση του τμήματος των Εκπαιδευτικών που συμμετείχε στα μαθήματα Ιστορίας.

Πρόσκληση για διάθεση θέσεων Μαθητείας στα ΕΠΑΛ, ΙΕΚ, ΕΠΑΣ και ΙΕΚ Ο.Α.Ε.Δ.

Με βάση το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο για την Αναβάθμιση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΚ) και της Μαθητείας, το οποίο εγκρίθηκε το 2016, την τελευταία διετία υλοποιούνται μία σειρά από δράσεις ώστε η ΕΕΚ να επιτελέσει τόσο τον επαγγελματικό όσο και τον κοινωνικό της ρόλο. 

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει της εορταστικής περιόδου της Πρωτομαγιάς, λαμβάνει αυξημένα μέτρα τροχονομικής αστυνόμευσης για την ασφαλή κυκλοφορία των πολιτών και την πρόληψη ατυχημάτων, στο οδικό δίκτυο της χώρας.

Απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών, κατά τη διάρκεια εορτασμού της Πρωτομαγιάς

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς 2018, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, με στόχο τη μείωση των κυκλοφοριακών προβλημάτων και την αύξηση του βαθμού οδικής ασφάλειας για την αποφυγή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως εξής: