Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Δράσεις των Παιόνων Γουμένισσας τις Άγιες μέρες του Πάσχα

Δελτίο τύπου Παιόνων Γουμένισσας
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' πιστός στη διαφύλαξη των εθνικών μας παραδόσεων και λαογραφικών στοιχείων, άρχισε τις δράσεις του το Σάββατο του Λαζάρου 31 Μαρτίου από αγερμούς μικρών κοριτσιών ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές, με στεφανάκια πλεγμένα από λουλούδια και κρατώντας μικρά καλαθάκια γέμισαν τους κεντρικούς δρόμους της Γουμένισσας με τις παιδικές τους φωνές τραγουδώντας τα κάλαντα του Λαζάρου, προμηνύοντας το θείο δράμα που θα ακολουθήσει αλλά και την κατάληξή του, με το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου.

Αναμενόμενα πετυχημένος ο ετήσιος χορός των Αργοναυτών Κιλκίς


Δελτίο τύπου "Αργοναυτών" Κιλκίς
Τον ετήσιο χορό του συλλόγου μας διοργανώσαμε οι Αργοναύτες το Σάββατο 14 Απριλίου 2018, στο κοσμικό κέντρο διασκέδασης "Θέατρο".

Δείτε Video από την "Ανθοέκθεση 2018" στον Επτάλοφο Κιλκίς


"Ανθοέκθεση 2018" στον Επτάλοφο Κιλκίς, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Εορτασμός Αγίου Γεωργίου στην 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία "Πόντος"

Η 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία "Πόντος" σας ενημερώνει ότι την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 και ώρα 11:00 θα εορτάσει στο Στρατόπεδο Χατζηιωάννου στη Νέα Σάντα Κιλκίς τον προστάτη του Στρατού ξηράς Άγιο Γεώργιο. 

Αλεξάνδρεια: Συνελήφθησαν ένας 48χρονος και ο 26χρονος γιος του για παράνομη κατοχή όπλων

Συνελήφθησαν χθες (20 Απριλίου 2018) το πρωί στην Αλεξάνδρεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας 48χρονος ημεδαπός και ο 26χρονος γιος του, για παράνομη οπλοκατοχή.

Έτοιμα μα τα «βαριά χαρτιά» για την Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού δίνει το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας της την Κυριακή και οι δυο πιο έμπειρες παίκτριες της ομάδας Ελένη Μουρατίδου και Σπυριδούλα Γάτσιου μίλησαν στην επίσημη σελίδα του ΑΟΚ για αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Τόνισαν πως αν και ο βαθμός αρκεί, θα τα δώσουν όλα για τη νίκη για να έρθει αυτός ο θρίαμβος. Η άνοδος στην Β΄ Εθνική.

Φραγγίδης: "50 χρόνια πέρασαν από τη αποφράδα μέρα του χουντικού πραξικοπήματος"

Υπογράφει ο
Γιώργος Φραγγίδης
- Πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
- Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ
- Πρόεδρος ΔΣ κλινικής "Γένεσις" Θεσσαλονίκης
"50 χρόνια πέρασαν από τη αποφράδα μέρα του χουντικού πραξικοπήματος και την κατάλυση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και της ελευθερίας των Ελλήνων πολιτών.

Video: Μαγευτική η συναυλία - αφιέρωμα του "πόλις" στον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο


Την Παρασκευή 20 Απριλίου και ώρα 21:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό σύνολο «η πόλις», θα παρουσίασε την μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «μάθημα σολφέζ». Ήταν ένα αφιέρωμα στον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο και περιελάμβανε τραγούδια του και στοιχεία από τη ζωή και το έργο του.