Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Δωρεάν πρόγραμμα φιλοξενίας μαθητών του Κιλκίς, στις κατασκηνώσεις του Δήμου Λατσιών

Ο αδελφοποιημένος με το Δήμο Κιλκίς Δήμος Λατσιών Κύπρου προτίθεται να φιλοξενήσει δωρεάν δέκα μαθητές της ε' και στ' τάξης Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κιλκίς στην θερινή δημοτική κατασκήνωσή του που λειτουργεί στην ορεινή κοινότητα Αγριδιών.

i-motion EMS ή αλλιώς ηλεκτρομυική διέγερση

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
➤ΑΠΟΔΟΣΗ: Εναλλακτικός τρόπος αποτελεσματικής εκγύμνασης όλων των μυϊκών ομάδων ταυτόχρονα
ΤΑΧΥΤΗΤΑ: Τα 20 λεπτά μιας συνεδρίας EMS αντιστοιχούν σε 4 ώρες συμβατικής προπόνησης
ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Το ασύρματο EMS προσφέρει ελευθερία κινήσεων και δεν επιβαρύνει οστά και αρθρώσεις

Ολιγοήμερη παράταση υποβολής των αιτήσεων στη πρόσκληση της βιολογικής κτηνοτροφίας

Το ΥΠΑΑΤ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η υποβολή αιτήσεων στήριξης στο πλαίσιο της πρόσκλησης για τη δράση της βιολογικής κτηνοτροφίας του Μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 τροποποιείται ως την καταληκτική ημερομηνία, η οποία παρατείνεται έως και την Τρίτη 24/04/2018 ώρα 23:59:59.

Μέχρι και την Κυριακή, 29 Απριλίου 2018, οι αιτήσεις για το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»

Μέχρι και την Κυριακή, 29 Απριλίου 2018, θα παραμείνει ανοιχτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ», ώστε οι ενδιαφερόμενοι σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας να ολοκληρώσουν και υποβάλλουν οριστικά τις αιτήσεις τους. 

"Αναπαύσου εν ειρήνη... Κική της Τέχνης"

Υπογράφει το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε ΤΕΧΝΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη και τα μέλη της βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσουν μια από τις σημαντικότερες πρωτεργάτριές της, την Κική Παπαδοπούλου-Πάγκου, τη δική μας Κική, την Κική της Τέχνης.

Στο Hereya Trophy στην Σόφια Βουλγαρίας ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

Την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε το Hereya Trophy στην Σόφια της Βουλγαρίας. Η συμμετοχή των αθλητών έφτασε τον αριθμό των εξακοσίων από όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακοί αγώνες.

Τον Δήμο Κιλκίς εκπροσώπησε ο Δημήτρης Κυριακίδης. στο έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ -ΕΝΠΕ

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Divani – Karavel πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 17 – 19 Απριλίου η έκτακτη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) και το κοινό έκτακτο συνέδριο του κορυφαίου συνδικαλιστικού οργάνου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.). 

Κιλκίς: Συλλήψεις για ναρκωτικά και παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (19 Απριλίου 2018) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο 25χρονοι ημεδαποί και ένας 26χρονος υπήκοος Ουκρανίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 

Κατερίνη: Σκοτώθηκε 27χρονος σε τροχαίο

Σήμερα (20 Απριλίου 2018) τα ξημερώματα, στον Ανισόπεδο Κόμβο Γρίτσας Λιτοχώρου Πιερίας, στο 423ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός, με συνοδηγό 27χρονο ημεδαπό, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε σε πρανές του ανισόπεδου κόμβου, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 27χρονου και τον τραυματισμό του 28χρονου, ο οποίος διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. 

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (20/4/2018)

Από την FALCON SECURITY G.S. ζητούνται φύλακες με άδεια για μόνιμη εργασία στο Κιλκίς.
Τηλ: 23410-70647, 23410-91757
Κιν.: 6972330770, 6970225522


Στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Κιλκίς ο Κώστας Κιλτίδης

Στη Βουλή εθεάθη, μετά από πολλά χρόνια, ο πρώην υφυπουργός Κώστας Κιλτίδης, προκαλώντας συζητήσεις για το πολιτικό μέλλον. Η παρουσία του στη Βουλή από μόνη της μπορεί να μη συνιστά είδηση, το γεγονός όμως πως ο κ. Κιλτίδης βγήκε από το γραφείο του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει τις συζητήσεις για την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς στον Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Τον Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" που έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 1 Απριλίου 2018, καθώς και αγώνες υγείας 5 κ 10 χιλιομέτρων στήριξαν αμέτρητοι αθλητές-ριες και μη.

ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Με νίκη την Κυριακή, κατακτά το Πρωτάθλημα Γυναικών Β' Εθνικής

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Στην τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η Πρωταθλήτρια ομάδα Γυναικών της Β' Εθνικής Κατηγορίας. Ο ΑΙΑΣ θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο, με νίκη απέναντι στον συνδιεκδικητή Ποσειδώνα Βέροιας.

Εκπροσώπηση του 2ου ΓεΛ Κιλκίς στην Βουλή των Εφήβων

Ανακοίνωση 2ου ΓεΛ Κιλκίς
Ολοκληρώθηκε στις 18-4-2018 η ανάδειξη των 300 «εφήβων βουλευτών» που θα συμμετάσχουν από 2 έως 6 Ιουλίου 2018 στις εργασίες της ΚΓ΄ Συνόδου της Βουλής των Εφήβων, ύστερα από ηλεκτρονική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων. Η μαθήτρια Δέσποινα Χατσικίδου της Β’ Λυκείου του 2ου ΓεΛ Κιλκίς θα είναι μία από τους/τις εφήβους βουλευτές του νομού Κιλκίς.

Ο "Άγιος Γεώργιος" Βαφειοχωρίου γιορτάζει, γλεντάει και σας προσκαλεί

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Βαφειοχωρίου "Άγιος Γεώργιος"
Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 11:00 σας περιμένουμε όλους στο δημοτικό σχολείο Βαφειοχωρίου, σ' ένα μοναδικό γλέντι που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Βαφειοχωρίου "Άγιος Γεώργιος", με αφορμή τον εορτασμό της ίδρυσής του.