Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Πέθανε η Κική Παπαδοπούλου Πάγκου της ΤΕΧΝΗΣ

Μια σπουδαία προσωπικότητα του Κιλκίς έφυγε σε ηλικία 79 ετών, την Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 από κοντά μας... Η Κική Παπαδοπούλου Πάγκου της ΤΕΧΝΗΣ, ένας άνθρωπος με βαθιά αγάπη για τον πολιτισμό και τις τέχνες, που προσέφερε τα μέγιστα στον τόπο μας, δεν βρίσκεται πια μαζί μας.

Το Kinesis Gym Kilkis στην FIBO 2018

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis 
Στο μεγαλύτερο Fitness event παγκοσμίως στην Κολωνία της Γερμανίας το γυμναστήριο Kinesis-Gym δήλωσε παρόν και επέστρεψε με περισσότερη γνώση και διάθεση για να υπηρετήσει και να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη σας.

Τριάντα ημέρες απομένουν

Τριάντα ημέρες απομένουν έως τις 15 Μαΐου 2018, ημερομηνία κατά την οποία οι Δήμοι της χώρας θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους σχετικά με τα οικιστικά περιγράμματα στους δασικούς χάρτες.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΝΥΚΤΗΓΟΡΙΑ με τον Όμηρο Ταχμαζίδη


ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΝΥΚΤΗΓΟΡΙΑ
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη
Θέμα:  “ Κριτική στην κυριαρχία της λογικής”
Τετάρτη 18 Απριλίου 2018
Λέσχη Φίλων του “ΕΝΕΚΕΝ”
Προξένου Κορομηλά 37
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η βεβαιότητα αμφισβητείται και η πραγματικότητα παρουσιάζεται περισσότερο ως παράλογη. Η κυριαρχούμενη από την λογική σκέψη δεν αποδέχεται, ωστόσο, το αδιέξοδό της. Έλλειψη λογικής ή έλλειψη της πραγματικότητας; Καθ΄ οδόν προς την κριτική θεωρία…
Είσοδος ελεύθερη- ώρα 21.00

Ημερήσια εκδρομή σε Βόλο-Πήλιο

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας διοργανώνει ημερήσια εκδρομή σε Βόλο-Πήλιο για την Κυριακή 29 Απρίλη 2018. Η αναχώρηση θα γίνει στις 7 το πρωί από την Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς. Η συμμετοχή είναι 10 ευρώ το άτομο.

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, για το χρονικό διάστημα από 16 έως και 29 Απριλίου 2018, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Κιλκίς: Ευρεία σύσκεψη για τον δρόμο καρμανιόλα

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ύστερα από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρέα Βεργίδη. Η σύσκεψη είχε ως μοναδικό θέμα την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί εδώ και δεκαετίες στο τμήμα της ΠΑΘΕ από Πολύκαστρο μέχρι τον Κόμβο Χαλάστρας μήκους 44,2 χλμ και το οποίο στερείται διαχωριστικού διαζώματος με αποτέλεσμα τα πολλά θανατηφόρα τροχαία κατόπιν μετωπικών συγκρούσεων. Ως γνωστόν σε 2 τροχαία εντός μιας εβδομάδας πρόσφατα (26/3 και 5/4) έχασαν τη ζωή τους 6 άτομα.

Φορτωμένο μετάλλια επέστρεψε το στο Κιλκίς το Kinesis Fight Club

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Με πολλά μετάλλια επιστρέφει το Kinesis Fight Club Gougoulas Team από το 6ο Διεθνές Κύπελλο Ελλάδος Brazilian Jiu Jitsu που πραγματοποιήθηκε στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης στις 15 Απριλίου.

Συνάντηση εργασίας Τραχανίδη, πατ. Χριστόδουλου και Βεργίδη

Επίσκεψη εργασίας στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας κ. Αθανάσιος Τραχανίδης και ο π. Χριστόδουλος, ο οποίος ασχολείται εκ μέρους της Ι. Μητροπόλεως Γουμένισσας στην προσπάθεια ανάδειξης χώρων που αποτελούν ιστορικά τοπόσημα της Γουμένισσας. 

Συνάντηση εργασίας Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς και Αντιπεριφέρειας Κιλκίς

Συνάντηση εργασίας είχε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Βεργίδης με την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων (ΕΦΑ) Κιλκίς κα Γεωργία Στρατούλη. Την κα Στρατούλη συνόδευε ο αρχαιολόγος της ΕΦΑ Κιλκίς κ. Νεκτάριος Πουλακάκης. Στη σύσκεψη μετείχαν ο βουλευτής κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, η περιφερειακή σύμβουλος κα Μιχαλία Καραμισάκη και υπηρεσιακοί παράγοντες της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς.

Τα 25α γενέθλιά του γιόρτασε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

25 χρόνια ζωής μετρά πλέον το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς! 25 χρόνια δυναμικής πορείας, προσφοράς, ποιότητας, σοβαρότητας και ήθους. 

Ρεκόρ για τους αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς στους 2ους «Ηράκλειους» Δρόμους

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 διοργανώθηκαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης τον Αθλητικό Σύλλογο Στίβου "ΗΡΑΚΛΗΣ" Θεσσαλονίκης, στο Εθνικό Καυταντζόγλειο Στάδιο οι "2οι ΗΡΑΚΛΕΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ".